- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
Ez a telefon nagyon jó lett.Grat SE.Csak így tovább.
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Azt esetleg nem tudja valaki, hogy a Telenornál mikortól elérhető a telefon, vagy h lesz e egyáltalán a közeljövőben?
-
Kobaljov
senior tag
Van már olyan Voda bolt ahol helyben kipróbálható? (készleten is van, nem csak az árlistában)
-
robogo81
senior tag
Ha a nyakadba kötöd a telefont,akkor elég lesz a zsinór.
A MH810 egy távvezérlős headset,a médialejátszót lehet vele vezérelni(hangerő fel/le,léptetés előre/hátra),meg a hivásgomb. Itt is van.
Akkor jó ha a zsebedből szereted vezérelni a zenét. -
fatal`
titán
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek a MH810 headset menni fog ezzel a telefonnal,?A x10 mini/pro-val kompatibilis.
A t-mobile-nál mikor lesz kapható,most még nincs kint az oldalukon.
Egy 4 éves k810-est kéne kicserélni,és ez tetszik nékem. -
benjonino
tag
Azt vettem észre, hogy a tesztben bemutatott X10 mini pro billentyűzete QWERTZ volt, míg a mini pro-é QWERTY. Kérdésem, hogy vajon várható, hogy az új jövevényben is megjelenik a QWERTZ?
Másik amit észrevettem, hogy lesz olyan telefon is, melynek neve simán PRO. Ez, ahogy a képeken láttam ugyanolyan lesz, csak talán 4"-os méretben, és persze szintén szétcsúsztatható billentyűzettel. Nagyobb kép, szélesebb billentyűzet, lehet, hogy számomra jobb vételnek tűnik. Ujjaim nagyok, szemem meg már nem a régi, sajnos...
Vagyis mit lehet erről a készülékről tudni? Lesz-e, mikor, pontosan milyen paraméterekkel, mennyiért? -
TayRol
nagyúr
itt a kepeken talan meg jobban latszik. a suly nem erdekel.
-
Rizzo
aktív tag
Itt egy összehasonlítás a Mini és a Mini pro közt. Méretben tényleg nem sok eltérés van, csak pár miliméter, lástzik a képen is, hogy a Mini is elég "tömzsi". Egyedül az a +30 gramm előnye van ez alapján a Mininek.
-
wsh13
tag
A Defy-ben PowerVR SGX 530 GPU van, az Xperia-kban Adreno 205.
Az alábbi két benchmark szerint kb. 2-2,5-szer gyorsabb az Adreno 205 az SGX 530-nál!!!Továbbá érdemes összehasonlítani a két CPU-t is, mert a Defy e téren is jelentős hátrányban van!
Ez ugyan az Xperia Ray benchmarkja, de a Minikben ugyanez a hardver van, úgy hogy nagy eltérés nem lehet.
A Defy alapórajelen 1000 körüli értékeket tud a Quadrant-ban, úgy hogy hardver terén igencsak le van maradva az új Minikhez képest! (A Defy prociját ugyan fel lehet húzni akár 1200 MHz-ig, de nem mindenki tuningolja a telóját.)
Így a Defy mellett már csak a nagyobb és jobb felbontású kijelző szól, ami nem sok. -
axioma
veterán
Arrol van mar info, hogy a Telenor is hozza-e akcios listaba? Vegigolvastam a topikot, de csak T es Voda van emlitve.
-
fatal`
titán
válasz
bloomberg #270 üzenetére
Ott több, úgyhogy nem hiszem.
(#271) adam_: "Bár vacilálok a Motorola Defy és e között, szerintetek?:"
Én is ezen gondolkodtam, aztán rájöttem, hogy nincs kedvem állandóan custom romokkal szarakodni és a Defyhez valószínűleg a Froyo az utolsó update, ami ráadásul bugos (legalábbis elég sok a gond a topicjában, meg másik fórumon is). Nincs magyar nyelv, bár az engem nem zavar.
-
adam_
senior tag
Esély van rá, hogy még nyáron behozza a T-mobile? Nekem kell egy ilyen
Bár vacilálok a Motorola Defy és e között, szerintetek?
-
razzorr
őstag
60ért most viszek egy srácnak fehér gyári függetlent. Mondhatni kicsit jó áron kezdett,ebből tömegcikk lesz :-D
-
sniphoe
aktív tag
Kell kategória!
-
TayRol
nagyúr
válasz
nightshadow #254 üzenetére
ennel meg a gsmline-nal is olcsobb.
-
fatal`
titán
Ha van pénzed erre, akkor szerintem várj, amíg lesz a T-nél, nem véletlen kapott különösen ajánlott plecsnit.
Én nem venném meg a régit, de olvasd el a főoldalon a tesztet (keresőbe x10 mini pro) és döntsd el.
Szerintem nagyon kicsi a kijelzője, mind méretre, mind felbontásra és a hardvere is gyenge. Mondjuk olcsó lett, az is igaz.
-
adam_
senior tag
Most ez valóban ilyen olcsó lenne T-nél?
-
fatal`
titán
válasz
nightshadow #254 üzenetére
Az sok, bár ez még csak egy bolt. Arra leszek kiváncsi, hogy mennyiért fogja adni a T.
-
nightshadow
veterán
Argep.hu-n 75k a nyító ár: [link]
-
blt.62
őstag
Szio!
Segítenétek abban,hogy az x10 mini pro-nál gyárilag benne van a hívásszűrés? Ha igen akkor hol és hogyan tudom beállítani? -
Perdedor
tag
Bocsánat, az elfelejtettem odaírni hogy "valamikori"
Azóta volt pár kamerás, meg mindenféle telefonom, K750i is.
Az én szubjektív véleményem szerint a D750 kamerája hajszállal jobb volt mint a K750-é, de az összes többi kamerás telefonomat is lekörözte képminőségben, beleértve az LG Viewty-t isA Nokia N70 meg sehol nem volt hozzá képest.
Na persze képminőségben számomra a Samsung Innov8 az ultimate. -
bloomberg
tag
Hát, én gondolkodtam azon, hogy a dézit lecserélem erre...........miután dézit ellopták, nincs mit lecserélnem, viszont gondolkodhatok megint.....kíváncsi leszek a wp7-es nokiákra, bár biztos nem ezen az árszinten lesznek.
Igaz, ha a gsmline-os ár ennyi, akkor a hivatalos magyar garis lesz 70-80 köröl szvsz.Eddig ez befutó nálam...
-
fatal`
titán
Az x10 mini kerül többe mint az x10 mini pro, ha jól láttam, ennek az lehet az oka, hogy a mini árát elfelejtették leengedni.
Az Xperia minit nem néztem, de ha tényleg többe kerül, mint a pro, akkor nem fog belőle sok fogyni (szerintem egy sem).
"A másik mondat, meg azt akarta kifejezni, hogy mondjuk a vodafonnál az előfizetéses teló alig 7-8 ezerrel olcsóbb, mint kártyásan. Régebben mintha több lett volna a különbség.."
Szerintem, ha valaki régóta előfizető, akkor úgyis más árakat kap, mint, ami a publikus PDFben van. Meg, ha jól emlékszem új telóknál nem nagyon szokott különbség lenni.
Valaki vehetne itt a fórumon ilyen telefont, hogy beszámoljon a részletekről.
-
Binczet
tag
Hopp, úgy látszik, túlságosan kapkodtam. Szóval azt akartam kinyögni, illetve kérdezni, hogy miért kerül többe a mini, mint a mini pro? Szerintem egy billentyűzetes telóért többet kéne kérni, mint egy ugyanolyanért, bill. nélkül.
A másik mondat, meg azt akarta kifejezni, hogy mondjuk a vodafonnál az előfizetéses teló alig 7-8 ezerrel olcsóbb, mint kártyásan. Régebben mintha több lett volna a különbség.. -
Binczet
tag
Kicsit panaszkodok: miért kerül a sima mini, mint a pro? Miért csak pár ezressel olcsóbb előfizetéssel mondjuk a vodánál a Xperia mini pro?
A régi és az új pro nevében tényleg csak annyi a különbség, hogy Xperia x10 mini pro; x10 mini pro --> vagyis elhagyták az Xperia szót? (öcsém..)Amúgy nekem is tetszik ez a telefon, végre normális kijelzőt raktak bele, asszem jó utódja lesz a Touch Prómnak.
-
Blyan
félisten
válasz
robertel #239 üzenetére
Arányaiban olyan árban van, mint a Nexus volt egy hónapja, nézd meg ez is hol kezdett.
...Sony Ericsson Xperia X10 mini Pro is bekerült a szolgáltatóhoz. Ezt a készüléket két éves előfizetéssel 59 990, egy éves előfizetéssel 69 990, míg kártyás csomaggal 74 990 forintért tudhatjuk a magunkénak.
[link] -
robertel
senior tag
amúgy lenne valami árfeleződés nekem az előző x10 mini is jó lenne, de akkro azt tényleg jól le kéne árazni
bízzunk t-mobile-ban -
tenke.
tag
az 1ghz, fél giga ram, +gpu résznél leesett az állam... a teljesítmény duplájára nőtt anélkül hogy nagyobb lenne a gép... hihetetlen, várom a kétmagos minit is
-
LEFTHORSE1
őstag
Nosza ekkora tömeglelkesedés és még sehol egy tulaj? Jó lenne már finom részletekről faggatózni
-
Zsolto
őstag
Hm, eddig egy Milestone2-re vágytam (nagyobb kijelző/felbontás, autós/asztali dokkoló, nekem tetsző külső), de ez az apróság elgondolkodtatott (modern, kicsi, szeretem a SE-t).
Alig várom, hogy megfogdoshassam élőben isKöszi a tesztet, fiúk!
-
Picco
addikt
jo kis telo lett, kivancsi lennek a tulajok tapasztalataira is, akar egy logout cikk kereteben is
-
cefre00
tag
-
R4v3n319
csendes tag
3 as kijelzőn ez a felbontás, csodálom hogy mindennek xperia a neve
x1 emen már két és fél éve 800*480 volt és az is csak 3as
-
Probber
őstag
Mindenképpen jó választás ez a készülék, méltó utód és iszonyatosan felturbózták hardveresen az utódhoz képes. Szintén sikergyanús a történet.
-
robertel
senior tag
Tök korrekt vodától ez a kártya nélküli vétel.
Azt nézem, hogy most igy én is 50 körül vehetném meg, köszönetprogramban is lenne ekdvezményem, plussz ha online shopból rendelem, akkor 2000 Ft kedvezmény is van? Vagy csak díjtalan kiszállítás? Nem találom hirtelen.
Esne kicsit ősszel az ára és wp7 mobilok nem lennének ilyen árban, simán bevállalnám -
dokee78
félisten
válasz
killer1203 #205 üzenetére
Mi van a Vodánál drágább az X10 Mini Pro,a Xperia Mini Pro-tól?
-
Enci1983
senior tag
Végre nem kiváltság egy korrekt telefon, s nem kell hónapokat spórolni rá hogy jhaj nekem is legyen
-
dik
őstag
Én meg még k750i - t használok és talán elérkezett a csere idelye.
De ez a kamera dolog kissé aggaszt(ezt is ezért szerettem nagyon mert jó képeket csinál). Ha kapok megnyuktató infót hogy nem olyan vészes képeket készít akkor már meg is veszem. És elleszek vele remélem ismét kb. 5évig! -
Niczo
senior tag
válasz
Perdedor #212 üzenetére
Nem gondoltam hogy rajtam kívül használ még valaki D750-est
Egy ideje nézegetem már az utódját (az első okostelóm lenne), de nem tudok dönteni.
Ez a teló most komoly jelölt, nekem még a Wave II ami nagyon tetszik (bár az badás).
Nem könnyű dönteni, én ugyanis ezt is több évre venném. -
fatal`
titán
válasz
Balázs1621 #215 üzenetére
Ez a mondat kimaradhatott, pedig végigolvastam a tesztet. Mindenesetre köszi.
Neked is köszönöm Ace owner.
-
Balázs1621
senior tag
Tesztben azt írják, több is mehet egy oldalra, és külföldi videókon is lehet látni, hogy több widget van egy oldalon.
tesztből idézve: "Most már egy oldalra több widget is kirámolható, nyilván ez azért függ az adott minialkalmazás méretétől."
szerk: Egyébként nem rossz teló, ez már sokkal inkább használhatónak tűnik, mint az előd, és itt már a hardver is kellően erős ekkora felbontáshoz.
-
fatal`
titán
válasz
Balázs1621 #213 üzenetére
Tetszik a négy sarokba elhelyezhető 4-4 alkalmazás, de ha több kell akkor jó lenne ha oldalra lapozva lehetne őket pakolászni. Mondjuk remélem nem csak egyet lehet oldalanként, az nagyon karcsú.
-
Balázs1621
senior tag
-
Perdedor
tag
Ez igen!
Nagyon meggyőző a cucc.
A kamera minőségét én is fájlalom, és egyetértek az azt kritizálókkal. A SE csinált ennél sokkal jobbat is. A D750-esemnek nincs párja a 2 megapixelesek közt szerintem. -
fatal`
titán
Egyébként alkalmazások csak a 4 sarokba pakolhatók, vagy oldalra görgetős módszer itt is él? Azt hiszem a cikkből nem derül ki, nekem meg még nem volt androidos telóm így nem tudom, hogy ez pl. mindegyiken van e.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Komplikato #209 üzenetére
Ami itthon még mindig nem kapható hivatalosan...
-
killer1203
senior tag
válasz
robertel #207 üzenetére
Biztosan lehet ha az árlistán is rajta van, régen vettem már telefont vodánál kártyásan akkor kértem hozzá kártyát is. 4 éve van meg a mostani v630i-m és most 20 körül lehet cserélni faternak mivel előfizus, neki nem kell még új teló szóval most én megveszem ezt a mini prót 44ezret megér szerintem, főleg ha meglesz ez is vagy 3-4 évig
-
robertel
senior tag
válasz
killer1203 #205 üzenetére
Lehet ilyet is, hogy kártya nélkül??
Hm, ezt nem is tudtam.
Másik két szolgáltatónál is van ilyen? -
razzorr
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #199 üzenetére
Én az x8amon se látok pixelt, és az állitólag $zar,de ez akkor biztos jobb ua.méretekkel és felbontással. Egereknek jó lehet :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged