- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveWhen
csendes tag
Sziasztok!
SEUS frissítette a telómat a gyári .587-es ICS-re. Ezzel nem is lenne idáig semmi probléma... A baj az, h bár nem használok sokféle Appot, a meglévőknek már nincs elég helye, h updatelni tudják magukat,egyszerűen betelt a teló belső tárhelye. Mindent, amit csak lehetett már átpakoltam SD-kártyára, de így is csordultig van a teló belső tárhelye, kész: kampó... Már a futó alaklmazások mondják fel sorra rendre a szolgálatot, így gyakorlatilag hasynálhatatlanná vált a telóm...
GoogleChrome telepítéséről vagy Adobe Flash Player 11.1-ről nem is álmodhatok, nincs hely.
Azt találtam ki, h rootolom a telót és leszedegetem felesleges gyári szarokat szépen (pl. TimeScape), amik csak zabálják a helyet, de baromira nem használom őket.
1. Ha valaki tud jobb ötletet, várom szeretettel a tanácsokat, ne kíméljetek!
2. Root már csak azért is kéne, mert egy sima képernyőfotó App sem fut anélkül...
3. Van-e már .587-es gyári droidot közvetlenül rootoló módszer?
4. #17696 alapján azt okoskodtam ki, h 0.98 Flasherrel feltszek egy .462-es kernelt és azt már baromi egszerűen lehet rootolni az XDA-develooperses link alapján a DooMLoRD-féle módszerrel. Na most, ha ényleg nincs jobb, egyszerűbb módszer, akkor légyszi' dobjatok linket, ahonnan .462-es kernelt tudok szedni!Összefoglalva: nem kell csillivilli custom-ROM, csak szeretnék elférni a telón, letakarítani a felesleges gyári szutykot, fussanak és frissüljenek az appok, amiket viszont tényleg használnék; be tudjam állítani, h a nagyobb alkalmazások, amiknek már a gyári Appok letekerítása után sem maradna helye, közvetlenül SD-kártyára települjenek és végül - tudjam kifényképezni a képrnyőt, ha szükséges.
Priviben is bombázhattok a válaszokkal, ha tudtok segíteni!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest