- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
Sziasztok!
T-s ICS fut a Minimen. Olvastam több helyen, hogy az ICS-ben a telefonkönyvben elég csak a néven jobbra (hívás) vagy balra (sms) húzni az ujjat és így elérhetőek a gyorsfunkciók, de a Miniben nem találok erre utaló nyomot. Valahol ki/be lehet kapcsolni vagy ez nem került bele a Sony szoftverébe?
-
wallace
tag
Na most lett időm visszatérni a Smultronichoz... Szóval miután felraktam a 3.5-öst, eltűnt a root jogom, nincs wifi és usb. Most már rohadt ideges vagyok, jó pár rootoláson, cwm telepítésen vagyok túl. Van valakinek ötlete, mi a szarért nem megy normálisan nekem a Smultronic, amivel eddig kb senkinek nem volt semmi baja? rootolt gyári 587-ről indultam minden egyes alkalommal.
-
FET-MEN
veterán
Pacsker. Elég sok ez a trés hsz holnap megcsinálnám első hsz-be csak egy link kellene egy t-s gb ftf-ről illetve egy 587 ftfről
-
fatal`
titán
válasz
lesliemusic #18589 üzenetére
Factory reset és utána a második indítástól jó lesz. Ha mégsem, akkor flashtoollal vissza tudod rakni a GB-t.
-
lesliemusic
csendes tag
Üdv mindenkinek! Feltettem a T s telóra az ICS. Teljesen belassult. Mit csináljak vele?
-
eastsider
nagyúr
RealICS és RealICS Lite közt mi a különbség? (azonos kernellel, mondjuk KRSH v3?)
-
rutyika68
őstag
válasz
wayne1 #18582 üzenetére
Hali!
Ezt letöltöd. Megnyitod winrar-ral, yaffey.exe-t elindítod, megnyílik egy ablak, open gombra katt, kitallózod a SD\clockworkmod\backup\2012-09-01.19.42.27/system.yaffs2.t, megnyílik az ablakba. Jobb egér klikk a buid.prop-ra, export, és mented az asztalra. Megnyitás txt-ként, és a szögedben keresed az id= xxx.xxx. Az x-ek helyén szerepel a rom neve.
-
wayne1
senior tag
CWM backupból hogy tudom megállapítani, hogy melyik ROM-ot mentettem le?
-
FET-MEN
veterán
Ez melyik rom? Ráadás az én telómon volt
.. Mi működik mi nem?
-
FET-MEN
veterán
-
ricsike81
aktív tag
2011 xperia készülékekre nem lesz jelly bean a sony közlése szerint. szerintetek lesz még a minire frissítés javitás végett ?A kernelre gondolok.
-
jurzsolt
tag
Most jutottam odáig, hogy rootolnám a telefont (587, független). Rootoltan vettem, csak figyelmetlenül hivatalosan frissítettem 587-re, rendszergazda jog oda lett.
Van olyan magyar nyelvű gyors rom, ami tisztított a felesleges dolgoktól (timescape, stb.) vagy azokat nekem kell törölnöm felrakáskor?
Azt meg se kérdezem, melyiket érdemes, az úgy is szubjektív. -
cocus007
tag
Valakinek volt olyan gondja hogy nem tudja lehuzni az állapotsávot (felső csik)?
Barátom teloján kicserélték más miatt a kijelzőt, és utána feltűnt ez a hiba, de csak álló helyzetben. Elvileg ujra ki akarják cserélni a kijelzőt,csak várni kell rá...
De hát elég sok gond van evvel a teloval,lehet vmi selejtet fogott ki sajnos. -
ablack
senior tag
-
wayne1
senior tag
válasz
darvinya #18524 üzenetére
Nem hinném, hogy a codec a rossz, mert kipróbáltam több mkv-t is.
Lehet, hogy értelmetlen ekkora kijelzőn a 720p, de ki akartam próbálni, mert a munkahelyemen megnéztem egy my audio 7"-os tabletet (1ghz cpu, 512mb ram) és pendrive-ról, mem kártyáról akadás nélkül vitte a 720p/1080p videókat.
Gondoltam a telómban majdnem ugyanaz a hardver van csak kisebb kijelzőn ennek is simán vinnie kéne. De nem. Pedig a fórumban rákeresve láttam, hogy másnak simán viszi. Ezért nem értem, hogy nálam miért akad ennyire. -
ablack
senior tag
-
psanyika
csendes tag
Bocs,hogy ide írok,de ez a topik pörög.Eladtam a minimet a munkám miatt,hogy egy activot vegyek,mert fontos,hogy strapabíró legyen a készülék.Szeretnék érdeklődni,hogy egy korrekt és megbízható webbáruházat keresek ahol tudnák jó árban xperia activot vásárolni.Előre is köszönöm.
-
bala6120
senior tag
válasz
dokee78 #18526 üzenetére
Miért írjátok még mindig, hogy vissza kell térni .42-re a roothoz?
Ez nem egyszerűbb?
-
SteveWhen
csendes tag
válasz
dokee78 #18526 üzenetére
No, a rootoláson túl is vagyok (.462-re flash le, aztán a DoomLoRD féle progival rootoltam és végül flash vissza .587-re), minden sirály: Superuser App megjelent a menüben és a Root Checker nevű App is rootoltak látja a telót!
Viszont a gyári alkalmazások sajnos még mindig nem eltávolíhatóak, pedig előzetesen azt olvastam, hogy a rootolás után azonnal el lehet távolítani akár a gyári Appokat is. én nézek el vmit? -
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Nekem még a 4.0.2.A.0.42 build van a telón,ahogy gyárilag vettem.
Nyáron belepiszkáltam,ugye a melegedés végett,hogy ne legyen olyan érzékeny.
Ha frissítem,akkor újra kell kalibrálni az érzékenységet,vagy azt alapból a frissítés helyrehozza?
Érdemes frissíteni?Már régóta riaszt,a 4.0.2.A.0.62 végett.T-Mobilos a készülék. -
Pocok256
veterán
Srácok haxolt JB ről valami hír van már úgy ahogy használható verzió ?
-
SteveWhen
csendes tag
Sziasztok!
SEUS frissítette a telómat a gyári .587-es ICS-re. Ezzel nem is lenne idáig semmi probléma... A baj az, h bár nem használok sokféle Appot, a meglévőknek már nincs elég helye, h updatelni tudják magukat,egyszerűen betelt a teló belső tárhelye. Mindent, amit csak lehetett már átpakoltam SD-kártyára, de így is csordultig van a teló belső tárhelye, kész: kampó... Már a futó alaklmazások mondják fel sorra rendre a szolgálatot, így gyakorlatilag hasynálhatatlanná vált a telóm...
GoogleChrome telepítéséről vagy Adobe Flash Player 11.1-ről nem is álmodhatok, nincs hely.
Azt találtam ki, h rootolom a telót és leszedegetem felesleges gyári szarokat szépen (pl. TimeScape), amik csak zabálják a helyet, de baromira nem használom őket.
1. Ha valaki tud jobb ötletet, várom szeretettel a tanácsokat, ne kíméljetek!
2. Root már csak azért is kéne, mert egy sima képernyőfotó App sem fut anélkül...
3. Van-e már .587-es gyári droidot közvetlenül rootoló módszer?
4. #17696 alapján azt okoskodtam ki, h 0.98 Flasherrel feltszek egy .462-es kernelt és azt már baromi egszerűen lehet rootolni az XDA-develooperses link alapján a DooMLoRD-féle módszerrel. Na most, ha ényleg nincs jobb, egyszerűbb módszer, akkor légyszi' dobjatok linket, ahonnan .462-es kernelt tudok szedni!Összefoglalva: nem kell csillivilli custom-ROM, csak szeretnék elférni a telón, letakarítani a felesleges gyári szutykot, fussanak és frissüljenek az appok, amiket viszont tényleg használnék; be tudjam állítani, h a nagyobb alkalmazások, amiknek már a gyári Appok letekerítása után sem maradna helye, közvetlenül SD-kártyára települjenek és végül - tudjam kifényképezni a képrnyőt, ha szükséges.
Priviben is bombázhattok a válaszokkal, ha tudtok segíteni!
Előre is köszi!
-
wayne1
senior tag
Erre esetleg valakinek van valami ötlete? Mert azóta sem tudtam megoldani.
-
Mr X
veterán
válasz
dokee78 #18518 üzenetére
Nekem úgy sikerült megoldani, hogy úgy indítottam a flashtool-t, hogy nem volt gépre dugva a telefon. Ebben a formában nyomtam a flash gombra, kiválasztottam a flashmode-ot, meg a szoftvert, és ezután, mikor feldobta a kis ablakot, hogy kapcsoljam ki a telefont, aztán hangerő le nyomva tartása mellett dugjam rá, na akkor kötöttem rá a telefont a megfelelő módon (kikapcsolva, hangerő le nyomva).
Nekem is mindegy volt, milyen rom.
-
dokee78
félisten
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
satinskirt
csendes tag
hali! szerintetek melyik a legjobb custom ICS- rom zárt bootloader-re? köszi aki segit!
-
rolix69
csendes tag
Igazatok volt egy másik géppel w7 en automatikusan sikerült!
-
rolix69
csendes tag
Driverrel nem lehet baj ha rádugom a gépre azonnal felismer pc companio álandóan felajánlja a frissítést lehet hogy W8 oprendszer nem jó?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
rolix69 #18508 üzenetére
Az 42-es ROM és az van gyárilag a telón. A PCC-hez NEM kell kikapcsolni a telót! Magától kikapcsolja és telepíti a drivereket is.
Van egy kis progi, USBDeview a neve. Szedd le (Google). A összes Sony drivert töröld le vele és engedd a SUS-nak vagy a PCC-nek a sajátját visszatenni.
-
rolix69
csendes tag
Megpróbáltam mindent pc companion újratelepít update centerrel is ugyanaz driver usb frissítés feladjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged