Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

"És itt a nagy ő, a GeForce 9800 GX2 Quad SLI,... ... Szerencsére a kiépítéséhez szükséges alaplap esetében nincsenek túl nagy követelmények, szimplán egy SLI-t támogató modellre van szükségünk.

tehát egy bármilyen régi sli-os alaplapba betehetek 2 db. 9800gx2-t, és működik párban?
    én azt hittem idáig, hogy csak a 790-es lapban mennek. rosszul tudtam?

más:
    jól látom, hogy bizonyos esetekben a8800gt sli több fps-ot hoz, mint a 9800 gx2 quad sli? szép....

egy nagy hiány a tesztből, (habár tudom, hogy most nem az 1 vs 2 gpu van terítéken): a végén leírjátok, hogy melyik játéknál támogatott a crossfire-x és a quad-sli, de azt nem tudjuk meg, hogy egyáltalán a sima sli-t támogatja-e.
    mert a tesztből kiderül így, hogy aki dirt-tel (esetleg grid-del gomndolom), játszik, nem kell 4 gpu. de kell-e egyáltalán 2? mert nekem 2 db 8800gt-m van sli-ban, és semmi különbséget nem látok dirt-ben ki és bekapcsolt sli között 1680x1050 fullgrafika mellett.
    sőt, ha kilépek, gpu1 79 fok, gpu 2. 52 fok... lazsál a kisgenya.
    de pl. gtr2-ben hoz +50%-ot. (de ott tök mindegy, hogy 200 vagy 300 fps-on megy....)

van-e valamilyen táblázat, hogy melyik játékok támogatják egyáltalán a több gpu-t?

Új hozzászólás Aktív témák