- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- HP notebook topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
cossie
csendes tag
Köszi! Erre nem is gondoltam, de ahogy nézem nekem is előbb kellett volna gondolkodnom és utána csak vásárolni. Vettem egy jack-RCAátalakítót és szépen rákötöttem a két bemenetre. Na ez nem működik. Viszont írásod hatására ránéztem a TV hátuljára és tényleg ott figyel, illetve feketéllik egy Audi-in aljzat, felette VGA/DVI felirattal. na tessék, itt a megoldás, már csak kábel kell hozzá! de nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
-
cossie
csendes tag
Üdv!
milyen távirányítót újítottál be? Mert a sajátja vérciki, főleg ha netezésre is használná az ember. Mondjuk a médialejátszóban már nem bízok, gyalázat, hogy még ahhoz a pár formátumhoz sem lehet feliratokat rakni. De ez van, legalább szép a képe és végül is TV-ről beszélünk, amit ugye nézni kell!
Szóval a beépített böngésző még akár használható is lenne, ha egy jobb távirányítóval egyszerűbb lenne a kezelése! Gondoltam, hogy a Philips távirányító vinné ezt is, de azokon szintén alig van gomb, nem lenne előrelépés!
Köszi előre is!
Üdv: cossie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest