Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Szia!
Semmi extra egy Silvercrest az Aldi-Lidl valamelyikébe elrohantam és vettem csak a tv nézéshez a családnak meg nekem a filmnézéshez a külső médialejátszóhoz.2300Ft volt akkor és háttérvilágításos ami késő este nagyon jól jön nekem.Bár kódlistárol pötyögtem be a kódot,de nem minden jön elő vele bár ami nekem fontos az igen.Kipróbáltam a philips tv-k kódjával is,de az még rosszabb volt,de legalább működött.
Engem nem érdekelnek ezek a netes dolgok meg a "smart tv" e formája kipróbáltam és annyi. Lassú és körülményes főleg ezzel a távval(de szerintem tökmindegy milyennel)amit adnak hozzá hát nem is mondok inkább semmit.Talán egy külső billentyűzettel kéne megpróbálni,bár lehetnek kompatibilitási problémák,ha egyáltalán támogatná.
Médialejátszót megnéztem egyik este mit tud hát annyit amennyiért be se kapcsolom soha többet mert az én igényeimet nem fogja kielégíteni bár azt egyetlen tv lejátszója sem tudja manapság.
A képe nagyon szép,színek rendben vannak a 100Hz is teszi a dolgát ill van egy pár jó dolog még ami hiányzott a régi 3éves sharp lcd tévémből (ami 50Hz volt) és ez tudja és vannak olyanok amik miatt azt visszasírom(menü,táv és egy pár távrol egy gombnyomással elérhető funkció ami itt meglehetősen bonyolult ezzel a philips féle menübe lépéssel és az ott keresgéléssel pl az EPG kezelése egy agyament megoldás meg az elalvás funkció beállítása és folytathatnám.Nagyon korrekt a matt kijelző is lámpafénynél és elhúzott függönynél is simán lehet tévézni.
Aki felül tud kerekedni a fent említett dolgokon(menü,táv és a kettő kombinációja) annak bátran merem ajánlani ezt a típust.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest