Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Maradt a silver,de megnézték nekem az LE635( ga903wjsa)távja kezeli viszont itt sem megy minden funkció.Az árára ma kérdeztem rá, visszahívnak.Megírom ha jön válasz.
Viszont ha valakinek fontos a wifi akkor megsúgom hogy a philips wifi stickje(PTA01)-nem mellékesen fél áron- jó hozzá.
Ma rákérdeztem hogy külső vinyóra fel tud e venni adást,de sajnos ezt a funkciót csak a kisebb sorozatok tudják(LE3xx,LE5xx),viszont time shift van azt ki is próbáltam működik.
A frissítés általában mindig valamilyen javítást eszközöl úgyhogy érdemes megtenni,ha van rá lehetőség.az enyémen például volt egy bug(állandóan kereste az erősítőt) most már nem teszi bekapcsoláskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Android játékok topikja
- Gumi és felni topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest