Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
Morden24 #151 üzenetére
Általában magam tájékozódom, és próbálok minél kevesebb dologban függeni mások véleményétől.
Tehát te annak idején odaültél a gép elé, és azonnal tudtál egyedül tájékozódni.. Értem.
IE-s és Vistás dolgokat a Vista topikban, erre kérdeztél rá, ne játszd meg magad.
Vistás dolgok.. aham. És te arra építed az érvrendszeredet, hogy én egyszer valamikor mondtam valamit, ám azt nem tudjuk meg sajnos hogy mit, és mikor, csak azt hogy hol, vagyis azt sem, mert ugye "valahol a vistás topicban"..
mert nem fogok 30 percig régi kommenteket olvasni ezért
Hát akkor ne is hivatkozz rájuk, mert ennek így semmi értelme.
Na most elég lesz, öreg. Kicsit el vagy tévedve. Én itt nem népszerűségi versenyt tartok, nem mások előtt akarom bebizonyítani, hogy hülye vagy, mert kb. teszek erre. Ha te a saját múltbéli kommentjeidet nem ismered vagy nem emlékszel, akkor az a te sarad.
Az utóbbi években több ezer kommentet írtam, számos helyre. Nyilván nem tudom szóról szóra idézni őket, ezért kellene neked ha már hivatkozol valamelyikre, ám erre nyilvánvalóan nem vagy hajlandó (képes??)
Szóval hagyjuk ezt a bizonyítós szar dumát, nem kell nekem semmit senki előtt bizonyítanom.
Te állítottál valamit rólam, így nem nekem kellene megkeresnem azokat a kommenteket amire hivatkozol. A te állításaid nem az enyémek amik alátámasztásához szükség lenne erre.
Érdekes módon eddig folyamatosan a kommentjeim azon részeire válaszoltál hatalmas elánnal, amikre nem kellett semmi tényt írni.
Megint csak légbőlkapott duma, semmi idézet. Fejezd már be ezt a "mondtál valamit valahol ami marhaság volt" dolgot. Mutasd ahogy mindenki teszi egy forumban
hogy a hiányos tudásod miatti leszúrást
Miről is beszélünk pontosan? Már megint ez a ködösítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest