Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz attila9988 #150 üzenetére

Hát és azt te honnan tudod hogy miből is kell választani? Csak nem másoktól tanultad akik már tudták előtted?

Általában magam tájékozódom, és próbálok minél kevesebb dologban függeni mások véleményétől. Nem mondom, sok esetben lehetetlen, de ezek pl. nem olyan dolgok.

Nem, nem tudom hogy hol, és egyenlőre azt sem hogy miket..

IE-s és Vistás dolgokat a Vista topikban, erre kérdeztél rá, ne játszd meg magad. Amúgy nem, nem fogom kikeresni, mert nem fogok 30 percig régi kommenteket olvasni ezért. Ha nem tudod, hogy miről van szó, akkor úgyis felesleges, mert ezek szerint a saját (régebbi) véleményed már magad számára is irreleváns.

Akkor ne is tedd, hganem idézz. Hiszen csak légbőlkapott múltidézés amit itt műveltél most, mindenfajta bizonyíték nélkül.

Na most elég lesz, öreg. Kicsit el vagy tévedve. Én itt nem népszerűségi versenyt tartok, nem mások előtt akarom bebizonyítani, hogy hülye vagy, mert kb. teszek erre. Ha te a saját múltbéli kommentjeidet nem ismered vagy nem emlékszel, akkor az a te sarad. Szóval hagyjuk ezt a bizonyítós szar dumát, nem kell nekem semmit senki előtt bizonyítanom.

Eddig sem azt írtam hogy rossz lesz, de már megint erre próbáltál utalni a teljes hozzászólásodban. Miért?

Hümmhümm. Érdekes módon eddig folyamatosan a kommentjeim azon részeire válaszoltál hatalmas elánnal, amikre nem kellett semmi tényt írni. Szartál a W7es dolgokra (nem csak az én kommentemben), tettél arra, amit a kettős mércéről írtam, még mindig nem fejtetted ki a lopás tényét, satöbbi, satöbbi. És még te mondod, hogy a levegőbe beszélek... hm. Maradjunk annyiban, hogy a te általad itt gyakorolt "véleményütközetés" még kocsmában is relatíve érdektelen lenne, de arról tényleg nincsen kedvem kommentek hadát írogatni, hogy a hiányos tudásod miatti leszúrást offenzív f_szkodással honorálod. Szórakoztatni nem foglak, na :U

Új hozzászólás Aktív témák