Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
válasz Gabesz984 #43 üzenetére
Samsung Electronics Honored with 30 CES 2012 Innovation Awards
has honored Samsung with 90 awards in the past three years — 37 in 2011 and 23 in 2010.Egyébként jelent esetben bizonyos szempontból nem új termék (tablet nagy felbontással), esetleg a méret miatt lehet új terméknek nevezni, de itt nincs kire várni és a Samsung a Note-al megmutatta már, hogy be mer vállalni átlag feletti méretet és sikerre vinni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Gabesz984 #43 üzenetére
Én szerintem meg teljesen rosszul gondolod, ha azzal jössz, hogy a Samsung nem elég innovatív. S csak lopkodnak meg másolni tudnak. Olvasd csak el ezt a cikket, itt is például kijelzőről van szó! Nem elég innovatív neked? Mutass valamit amit az Apple tervez és gyárt, proci nem jó példa az eredetileg más ötlete volt. kijelző meg az szintén más gyártmánya.
Ráadásul nem csak mobilt gyárt a Samsung elég széles termékpalettával rendelkeznek, azért azt kijelenteni, hogy: "A piacvezető, "innovátor" kijön az új termékkel. Meglátjuk, hogy fogadja a piac, majd mi is kijövünk a mi megoldásunkkal (kvázi adaptáljuk)" szimplán csak hülyeség.
Ja s nem vagyok fanboy, én utálom a Samsungot, mert csak műanyagot használ a droid vonalon. 100k+ba ez nem fér bele.
Ez meg az én véleményem.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest