- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Egérpad topik
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz Gabesz984 #43 üzenetére
Én szerintem meg teljesen rosszul gondolod, ha azzal jössz, hogy a Samsung nem elég innovatív. S csak lopkodnak meg másolni tudnak. Olvasd csak el ezt a cikket, itt is például kijelzőről van szó! Nem elég innovatív neked? Mutass valamit amit az Apple tervez és gyárt, proci nem jó példa az eredetileg más ötlete volt. kijelző meg az szintén más gyártmánya.
Ráadásul nem csak mobilt gyárt a Samsung elég széles termékpalettával rendelkeznek, azért azt kijelenteni, hogy: "A piacvezető, "innovátor" kijön az új termékkel. Meglátjuk, hogy fogadja a piac, majd mi is kijövünk a mi megoldásunkkal (kvázi adaptáljuk)" szimplán csak hülyeség.
Ja s nem vagyok fanboy, én utálom a Samsungot, mert csak műanyagot használ a droid vonalon. 100k+ba ez nem fér bele.
Ez meg az én véleményem.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest