Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Gabesz984 #43 üzenetére
Én szerintem meg teljesen rosszul gondolod, ha azzal jössz, hogy a Samsung nem elég innovatív. S csak lopkodnak meg másolni tudnak. Olvasd csak el ezt a cikket, itt is például kijelzőről van szó! Nem elég innovatív neked? Mutass valamit amit az Apple tervez és gyárt, proci nem jó példa az eredetileg más ötlete volt.
kijelző meg az szintén más gyártmánya.
Ráadásul nem csak mobilt gyárt a Samsung elég széles termékpalettával rendelkeznek, azért azt kijelenteni, hogy: "A piacvezető, "innovátor" kijön az új termékkel. Meglátjuk, hogy fogadja a piac, majd mi is kijövünk a mi megoldásunkkal (kvázi adaptáljuk)" szimplán csak hülyeség.
Ja s nem vagyok fanboy, én utálom a Samsungot, mert csak műanyagot használ a droid vonalon. 100k+ba ez nem fér bele.
Ez meg az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A retina kijelzős új iPad után a dél-koreai elektronikai óriás idén még magasabbra teheti a mércét.
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest