- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
szimike79 #49422 üzenetére
Na, hát ez az! Ez egy Wave 3 / bada 2 teszt. Nehéz lenne nem e tekintetben értelmezni. Van akinek problémát okoz annak megértése, hogy ebben a szövegben a Plant Vs Zombies nem a tárgy, hanem az eszköz a szemléltetésre!
Örülök neki, hogy velem együtt azt is ilyen jól látod, hogy nem ennek a hülye játéknak az optimalizálása a fontosabb,hanem hogy még mindig nem megí a szinkronizáció probléma mentesen az új rendszeren!
Miért pukkant ki a lufi? Mert nincs benne semmi, ami miatt érdemes lenne tovább fújni.
Tökéletes rendszer nincs, de ahogy megjósoltam már hónapokkal ezelőtt, a bada 2-től sem fog megfordulni a tengelye körül a világ 2x, egy ütembenMindenki más megnyugodhat: nem értek angolul, nem ismerem az okostelefonokat, nincs semmihez készségem, én csak egy temetkezési vállalkozó vagyok, elnézést kérek minden hozzáértőtől!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest