Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Igen.
#53Gomezz : Én sokkal jobban szeretem a VA panelt mint az IPS-t. A notebookom OLED-es (ő a király), az otthoni nagy monitorom VA, a cégben 2db IPS volt. Az AutoCAD -gyári- fekete háttere csak a VA és az OLED kijelzőn volt zavaró, a céges 2db IPS-en nem tudtam, hogy az fekete.. azt hittem valami enyhe kékesre van beállíva, de nem. Kényelmes volt, csak nem igaz.
Egy szó mint száz, én gyakorlati tapasztalatom alapján úgy gondolom, hogy az IPS meg a VA itt harcol egymással a második helyért, az OLED meg közben ül a trónon, eszi a popcornt és röhög a 2 nyomorékon. -
Hobbbyt
őstag
válasz
#72042496 #11 üzenetére
Én is olvastam a táplázatot, de a mért valós kontraszt alapján ami ~1608:1 egyszerűen nem hiszem el, hogy ez egy VA panel. Ennyi szokott lenni egy jobb IPS, nem egy VA. Az én 6 éves VA paneles monitorom kalibráltan, natívan tudja a 4500:1-et. Azóta csak visszafejlődött a technika?
-
Hobbbyt
őstag
Nahh és akkor egy szó mint száz, akkor ez egy felpimpelt 65 colos 8K IPS TV minden előnyével és hátrányával 1,6m forintért.
Hát nem tudom.. Ennyi pénzért szerintem van jobb. Igaz nem 8K csak 4K, de 65 colban amúgy sem feltétlenül akkora a 8K előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest