Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
A többségnek nem kell 55 hüvelkynél nagyobb, de most két ok miatt nem írtam ezt a méretet:
1. Nem minden csúcskategóriás TV érhető el 65 hüvelyk alatt, 2. Tőlünk nyugatra jóval nagyob kereset van 65/75 hüvelykes típusokra. Ettől függetlenül 55 hüvelyken még játéknál is felesleges lenne a 8K (a bődületes hardverigényt nem számítva), mivel még akkor sem nézik elég közel a TV-t, hogy érezni lehessen a több pixelt. -
wallace 234
őstag
Utóbbi időben, eléggé mantra lett ez betekintési szög. Miközbe azért voltak már egész jó VA panelok is ez ügybe. Q80T nek is a betekintési szöge egész jó! Míg a Qn90 be lévő Ads panel oldalról eléggé kiábránditó! De az is lehet, hogy a nálam lévő panel a hibás.viszont szemből elképesztő a fekete amit produkál, virágzás elég sokat csökkent a legutóbbi frissítés óta!
-
törölt tag
FALD-dal más azért, van fekete de blooming is. A QN900-at még ki is próbálnám, csak engem a legnagyobb érdekel, és 85"-ban jelenleg 1,8 millió forinttal drágább (!), mint a Sony 83A90J, majdhogynem dupla áron megy.
Jó, meg lehet venni aztán 14 napos elállással visszaküldeni, de ilyet nem teszek amikor eszem ágában sincs megtartani a készüléket.
-
PuMbA
titán
Ez VA, csak van rajta egy olyan réteg, ami IPS szintű betekintési szöget kölcsönöz neki és emiatt a natív kontraszt a legjobb IPS-ekénél csak picivel jobb. Local dimminggel természetesen nagyobb a kontraszt. 1,5 millióért megengedhetetlen, hogy nem középen ülsz és torzulnak a színek.
-
törölt tag
Az évekkel ezelőtti 4K SUHD panelek is 7000:1 körül produkáltak még. Nem tudom, a sűrűbb pixelrács miatt lehet-e, de a 8K VA paneleknél többször feltűnt, hogy ennek a töredéke adott csak, ami tényleg durva visszalépés.
Ugyanakkor az 1000+ zóna mellett nincs ennek akkora jelentősége szerintem.
#16 freemanone
Az világos, csak a gyakorlatban eddig semmit nem érzékeltem a DV extráiból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest