- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
én a samsungot a termékei miatt szeretem, az miatt, amit meg tudok fogni, amit tapintok, nem a 80 oldal halandzsa miatt, amit körítésnek hozzáírnak, mert hát ugye amikor papíron érvelésről van szó akkor minden gyártó állítja, neki vannak a legjobb szabadalmai és gyárai, még az acer is....
a blog meg hiába blog, elég egyértelműen kitűnik, hogy itt inkább a pénz beszél, mivel egyetlen gyártói blogban sem ment el 3-4 hét csak arra, hogy az amúgy 3 mondatban összefoglalható dolgokat adagoljátok a népnek. Félreértés ne essék, nem várom el, hogy ingyen dolgozzatok, és nem is ítélem el a dolgot, csak akkor tán letagadni sem kéne, hogy igen, mondtak egy akkora számot ami miatt bevállaltátok. Ez kicsit olyan, mintha a McDonalds azzal érvelne az agresszív marketingjére, hogy ők nem a profit miatt sütnek sültkrumplit, hanem mert voltaképp szívükön viselik az egészséges gyermekétkeztetést..... -
CyDoN
senior tag
Szerintem hasznos, hogy ilyen háttérinfókat is lehet olvasni! Gondolom nemcsak a Samsung gondol/foglalkozik a újrahasznosítással! A háttérbe szerintem mindenki dolgozik "keményen" ezen a vonalon!
"sok ilyen Samsung FAN kell
"
Valakinek van bármi infója, hogy mikor jön olyan BIOS frissítés amivel már 8GB RAM lekezel egy Samu noti??
-
Daywalker
addikt
Furcsa kijelentés az egy olyan ember tollából, akinek az aláírásában ott szerepel, hogy "Samsung fan".
A blog elsősorban nem tesztelésre lett kitalálva, hanem gyártói háttérinfók szolgáltatására, mert nem mindenkit CSAK a vas érdekel, hanem az is, hogy milyen szolgáltatásokat kap mellé.
A blog az blog a teszt meg teszt, a kettőt nem szabad összekeverni. A tesztek megmarad tesztnek, azok továbbra is főoldali témák lesznek, hosszú, olvasmányos formában, míg a blog egy sokkal tömörebb, rövidebb téma.
A blog keretein belül lesz bemutató is (ami még mindig nem teszt), ha kapunk olyan gépet, ami megjelenés előtt áll, esetleg még csak sample-ként létezik és hozzáférünk. Egyébként meg lesz másféle bemutató is. -
Kobe
veterán
a samsung szep nagy summat fizethetett, ha a notebook blog hetek ota masrol sem szol mint a gyarto ajnarozasarol, a konkret notebookok tesztelese, bemutatasa helyett....
-
flexxx2
őstag
Ez azt jelenti, hogy a Samsungon kívül nincs olyan gyár amelyik hasonlóan környezetbarát? Elég szomorú a helyzet akkor. Nem beszélve arról, hogy a Samsungra is kíváncsi lennék, hogy az elhasznált notebookjaira milyen újrahasznosító programot talált ki. Szerintem semilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest