Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
rutyika68 #35188 üzenetére
7,5 hónap? Eltelt az idő rendesen.
Nekem az első 2.2 a te Honeycombmodod volt, és az után is a te mixed volt. Aztán egy késő nyári hajnalon, mely előtt egész nap baszakodott, felhúztam a mod-x-et, majd egy újabb mod-x-et. Egyébként Voku is kavar, mert az újabb verzióba a LucherPro helyett a GoLunchert tette be, amit nem bírok. Főképpen, hogy nem volt benne magyar menü.
Ha jól tudom te is az sgm-ből dolgoztál, tehát nagy különbségnek nem kellene lenni. Most legutóbb, kb egy hónapot bírt. Most egy telepítés utáni belakott mentés lett visszaállítva okt. elején. Semmi extrát nem raktam rá: SmartKeyboard-mert Voku ezt is lecserélte, FancyWidgets, ESfileExplorer, Volume locker, AdvancedTaskKiller, MyPoneEplorerClient, PDANetClient, MySettings, QuickPic, FlashLight, BMSeditLite-profi hangrögzítő, Shazam-nem használom - ENNYI, ezek nagy része vagy kell, vagy teljesen hétköznapi (weather, zseblámpa). Hanyagoltam még nyomokban is az ismeretlen appokat és a játékokat. Még is 1,5 hónap és szarozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest