Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orrlyuk

    aktív tag

    válasz roobert #15698 üzenetére

    Pár gondolat:

    E szériás Nokiához képest nagynak, és kevésbé minőséginek (csupa műanyag) fogod érezni, hacsak nem álló nap öltönyben nem jársz, valami tokra is szükséged lesz.

    Készenléti időben kb. ugyanannyi, talán kicsit kevesebb - használattól függ, intenzíven járatott processzorú symbian sem bír 2 napnál többet.

    A kijelző nagy, szép, és kellőképp érzékeny, napfényben is használható, szeretni fogod.

    A rendszer sokkal normálisabb, mint a symbian: stabil, elég gyors, jobban struktúrált, és a külső programok telepítése teljesen egyszerű. Multitask és memóriakezelés is jobban megoldott, mint a Nokiáknál. Gmail fiók esetén alapban van push-email, ami elég jó tud lenni.

    Az 1.5-ös Androidra is igaz mindaz, amit eddig leírtam. Az újabb (2.1) a bluetooth-képességek tekintetében, külsejében és néhány bug eltűnésével jobb. A nem gyári, berhelt szoftverek is a 2.1-re épülnek (egyelőre). Itt már wifi tetherre is van lehetőség, ami szintén magasan a régebbi Nokiák fölé emeli.

    Maga a rendszer elég visszafogottan, normálisan bánik a netforgalommal, nekem 100 megás csomagom van, és még a felét sem használtam el soha. Igaz, otthon és munkahelyen van wifi.

    Én szeretem használni, kevesebb baj van vele, mint egy windowsos géppel, de több, mint egy régi SE telefonnal. Néha belassul, leáll 1-2 program, de engem szerencsére eddig elkerültek a fő funkciókat érintő hibák: telefonálni, netezni, zenét hallgatni, levelezni, sms-ezni, fotózni mindig lehet vele, és elég egyszerű.

    No hay banda! Il n'est pas de orquestra!

Új hozzászólás Aktív témák