Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyomtató topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Maxtreme #25042 üzenetére
Nekem Viewtymhez volt ilyen. Legolcsóbb általában egyenesen a cégtől rendelni, ingyen postáztak régen.
Iszonyatosan strapabíró, teljesen karcolhatatlan, és felhelyezni is nagyon könnyű. De: annyira nem vékony, kérdés, rontja-e az érzékenységet. És: kevésbé csúszós, mint az eredeti bevonat, ha kicsit is nedves az ember ujja, még nyiszogósabb. -
orrlyuk
aktív tag
Egy tanúvallomás: felraktam a legújabb, 7.1-es alfát. Jól működik, de billentyűzár nem működik, és a home gomb se nagyon. Apróságok, de pont ezek miatt mindennapi használatra egyelőre nem alkalmas. De nagyon biztató!
Ja, és Angry Birdsben fehér a talaj. Gyász.
-
orrlyuk
aktív tag
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
knyitogato #24040 üzenetére
NEM!
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
r.zozoka #23963 üzenetére
Én fölrakás előtt csináltam recoveryből 1 full backupot. (4odin).
A rarból csak a zipet tettem a kártyára, a többi a forráskód.
A telefonon független jd6 van, LK2.08 (eddig semmi extra), valamint a Frozen Eclair (stabilnak mondott) 3-as béta verziója.Simán fölment, madaras játék megszépült, öröm.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
vadászcsiga #23657 üzenetére
Vagyis _ne_ váltsak. No, sebaj, mégis neked lett igazad, maradnak a jó kis mp3-ak!
KÖSZÖNET a haza nevében!
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
vadászcsiga #23598 üzenetére
No, ezt most jól megkaptam
Ez egy ismert vita, röviden: otthon van is valami normális cucc, a fotelból hallgatáshoz, de ugye néha úton van az ember. No most, a zenéim nagy része eleve losslessben van, a kártyán van hely, a proci elvileg megbírja, hát miért ne hallgatnám akkor eleve azt, az mp3 helyett?
Megspórolok egy konvertálást. Amúgy: azért mégis kicsit szebben is szól. Jó, annyival nem, de mégis, ha már...A kérdésre: beírod a marketba, hogy lossless, vagy flac, és az előjövő progik közül telepítsz valamit. Az Andless és a Meridian régi motorosok. No most ezekkel kéne valami flacban meglévő albumot lejátszani: van-e fagyás, lehet-e a hangerőt állítani, számot léptetni, beletekerni, ilyenek. Elindul-e simán, vagy csak kiürített memóriával. (Mint az iGo-nál).
Flac lemezek az ismert helyekről szedhetők, de házilag is lehet konvertálni, ingyenes a kodek.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
vadászcsiga #23595 üzenetére
Így hét közben, mikor dolgozni is kell, nem kísérletezek, inkább kérdezek: vajon a 2.2 alatt stabilabbá vált-e a lossless lejátszás? A Meridian és az Andless a kiforrott progik, de mintha mindkettő túl sokat küzdene. (Lefagyások, restart, stb.) Apét már nem is kérdezem, de valami szabvány Flaccal, ha menne rendesen...
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
BalanceR #23273 üzenetére
Úgy legyen. Az a rossz, hogy ül az ember, és gondolkodik, hogy most a kábelnek lett baja, a Windows sz.rakodik, az Odinnak van lelki sérülése, a telón sült meg valami, vagy mi van... De: minden jó, ha jó a vége. (?)
Különben azért estem neki, mert - köszönhetően a százféle modnak, ami fenn volt, a sebesség néha-néha gyors volt (kicsi öröm), de sokszor viszont agyamentül beszaggatott... Most megpróbálom ext2 konvertálás nélkül, a 3-as Frozen Eclairral.
-
orrlyuk
aktív tag
Most én is majdnem falhoz gyűrtem a kis hamist, Odinnal próbáltam gatyába rázni, de a W7 portkiosztása miatt megtéglásodott. (Konkrétan: Odin nem az elején, de a közepén állt meg, többször is, és a telefon pedig nem bootolt... Érdekes sárga képernyő volt helyette...) Aztán nagy nehezen kapott egy új portot, és rendbejött, de ó, anyám, amit átéltem...
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
BloodRay #23159 üzenetére
Az új C360-ban van teljesen normális érintős autofókusz, mint a "nagyoknál"
Más kérdés, hogy a pirinyó lencsék miatt így is-úgy is hatalmas a mélységélesség. DSLR még a Galaxy S-ben sincs. (Csak az ötös szifonban lesz.)
Szerkesztve: ANYÁM, ÉN VICCNEK SZÁNTAM!!!
-
orrlyuk
aktív tag
Spica-fikázás kapcsán (és szerintem ez nem off):
1. Ez a fórum azért kicsit olyan, mint egy márkaszerviz: mindenki a problémáját osztja meg, ezért úgy tűnik, csupa gond az élet Spicával. Pedig azért korántsem, amit feltelepítesz megy, ha hívnak, beszélgetsz, stb - ez az alapélmény.
2. Mint telefon, annak idején Samu nagyot akart vele dobni, a design mindenképp sokkal fincsibb, mint kategóriatársainál. Az első iPhone egy elég idegesítő darab valami volt, de a design miatt igenis mindenki lenyelte a mérgét, és igyekezett élvezni.
3. Kategóriájában néhány hardevereleme jobb az átlagénál: a GPS-antennát mindenki dicséri, a kijelző képére sincs panasz, nagyon szép, általában jó az anyaghasználat, nem karcolódik. Az immár használható MT is elég impresszív.
4. Kamera ügyben nagyon vitatnám Blyan véleményét, korábban posztoltam ide pár Spicával lőtt képemet. A legendás SE750-esekénél is sokkal jobb a kamera, csak a gyári szoftver helyett a 360-at kell használni.
Szerintem kifejezetten kézreálló kis mütyür, jól néz ki, telefonálni lehet vele, és jelenleg abszolút nem tudom, mire cserélném a kategóriájában.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
petipetya #22880 üzenetére
Gentle Alarm:
"Some phones suffer from a "deep sleep syndrome", preventing alarm applications from waking up. If your phone suffers from this, even the standard alarm app will not work reliably. Any of the following methods prevent deep sleep and will make your alarm app work reliably:"
A felsorolás:
kapcsolj éjjeli órát a képernyőre (olyat, amelyik végig világít), vagy
tedd töltőre, vagy
(ezt nem mesélem el....) -
orrlyuk
aktív tag
Nem kell állandóan vele foglalkozni, korántsem. Beáll szépen, teszi a dolgát. Kikapcsolt állapotban valóban nem ébreszt, és sajátos Androidos bug miatt egyébként is néha kihagy sajnos. (Bár: mióta főzött romom van, nálam mintha elmúlt volna ez a probléma.)
Navigáció és GPS antenna kiváló, egyedül a hozzá adott iGO kicsit fagyós - de azért az sem tragédia. Minden más navi program (még 4-5 biztos van) remekül megy.
2.1 alapvető, házilag is, gariban is nagyon egyszerű a frissítés.
Lassúság, akadás, fagyás előfordul, és sajnos ez a telefonfunkciókat is érinti. De nem gyakori, én lassan fél év alatt 1-2 alkalommal jártam úgy, hogy hívásnál problémám adódott, ennyi bajom az előző Nokiámmal is volt.
-
orrlyuk
aktív tag
Wallpaper-flame-ügyben: én a fotozz.hu-t is megnézném...
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Camper2006 #22332 üzenetére
Micsoda nap, micsoda nap...
tesztelo.hu: ez még offnak is csúnya, nem index-fórum ez. Anyanyelvi babonáit tartsa szűk családi körön belül, nohát.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
rutyika68 #22301 üzenetére
A(z egyik) lényeg: ha hívnak, rendes telefon módjára csörög, hívókép megjelen, stb? Ha a névjegyzékre böksz, késlekedés nélkül indul a mandula? Ha a bal alsó hardveres gombot megnyomod, gyorsan megjelenik, aminek kell? Illetve: van-e ezekben érezhető javulás a 2.1-hez képest?
-
orrlyuk
aktív tag
-
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
blacky79 #21786 üzenetére
Ha a kérdés csak a szoftra vonatkozik:
bármilyen 2.1-et, nincsenek köztük lényeges különbségek. A szolgáltatóit vagy a függetlent az illetékes szerviz ingyen fölteszi.Ha moddolni is szeretnél, rengeteg a lehetőség, talán ez a legaktuálisabb összefoglaló.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
vadászcsiga #21762 üzenetére
Semmi pánik. Ez tényleg működik, próbálgattam. A saját oldalukon fenn van a MAC egy alfa verziója, ami ennek ellenére remekül működik.
Kell a sqlite_jni.dll a MAC mappájába.
Na most ezután kell OruxMaps Sqlite formátumú atlaszt generálni, majd azt úgy és olyan módon az sd-kártyára tolni, ahogy azt a fenti oldalon írják. Amúgy a programon belül rá is lehet tallózni, de eléggé el van dugva ez a lehetőség.
-
orrlyuk
aktív tag
S duplán jó a mai nap: úgy néz ki, az Oruxmaps progi (közel) teljes értékű megoldást nyújt a turistautak.hu-s térképek használatára. (És sok egyébre.) A térképet itt is le kell generálni, de A Trekbuddyhoz képest ég és föld. Legalábbis első ránézésre. Tessék tesztelni.
-
orrlyuk
aktív tag
Emberek, kis bénázás miatt tegnap óta újraalkottam a telefonon futó ROM-monumentumot. Nem tudom, milyen stabil lesz, de a benchmarkban 9Mflops fölött van, és a sorrendben az X10 előtt. Már csak annak a kijelzőjét kellene valahogy belepajszerolni...
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Cöletibi #21258 üzenetére
Ajánlat helyett: Opera esetében ha a D-pad középső gombját megnyomod, előjön egy rendes kurzor, amit nagyon finoman lehet mozgatni. Mióta ezt tudom (e fórumról!), az általad jelzett probléma engem nem zavar.
Szvsz. a beépített böngésző is nagyon jó / fullos, Neptuntól kezdve mindenféle bizarr dolgokat meg lehet vele nyitni. Az Opera viszont a korlátozott webcsomagot használóknak nélkülözhetetlen. (Én havi 100 megával vastagon kijövök).
-
orrlyuk
aktív tag
Ez a VLC-s dolog nálam sem megy, azonnal megtalálja az otthoni hálózatomat és a szervert, csatlakozik is, de sem videót nem játszik, sem browsélni nem lehet.
Routerem Fonera, a teló szétmoddolt, úgyhogy nem kezdek el hibát keresni, mert bárhol lehet, de tényleg nem tűnik kiforrottnak. (Tether, FTP szerver gond nélkül megy.)
A streaming azért volna jó, mert elvileg bármit lehetne nézni, olyasmit is, amit a telefon nem képes egyébként lejátszani (HD, stb.)
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
hedgehog01 #20664 üzenetére
Ha a "4Odin" lehetőséget választod: a létrejött fájlt az SD-kártya Samdroid mappájában találod. Azt kell majd Odinnal PDA-fileként felhúzni a telefonra, ha visszaállítást szeretnél.
Teljesen mindegy, milyen állapotban, milyen fájlrendszerrel van a teló, ez a megoldás újra gyalulja az egészet.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Bator92 #19868 üzenetére
Ezt talán nem is kellett volna offba tenni.
Tény: a MultiTouch megjelenése fontos lépés: a "hivatalos" és "házi" fejlesztések végképp elszakadtak egymástól. Én legalábbis nem tudom elképzelni, hogy akár a legjobb forgatókönyv esetén is beletegye a Samsung a Froyóba.
A készülék egyre olcsóbb, és ismerve a M#etro, M#diaM#arkt, meg a többiek hozzáállását, még évekig kapható lesz, újonnan, garival. (Első Viewtyt csomó helyen akciózzák a mai napig, Nokia 5800 dettó.)Tény: jól látszik, hogy a vélhetően hivatalosan hamarosan Froyósodó új "kicsi galaxy" több szempontból is alulmarad. (Hogy mást ne mondjak, nincsenek tetszetős piros betétjei.
)
Tény: nemsokára 20.000 hsz fölé érünk, ez a PH! egyik legnagyobb fóruma.
Tehát, ki esik neki az első átírásának???
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
gyuszmó #19815 üzenetére
Az iGo összeomlásainak semmi köze a GPS-vevőhöz, egyszerűen rosszul van megírva. A gyári Google Maps alkalmazást indítsd el, lehetőleg bekapcsolt mobilnettel. Szabadban 10-30 mp alatt megtalálja a pozíciót. Ha nem, az tényleg hardverhibára utal. Ha nincs mobilnet (vagyis nem Assisted), akkor extrém esetben 5-10 perc is lehet, de ez bármilyen GPS-vevőre igaz. Nekem általában szobában, ablaktól 1-2 méterre is simán talál jelet.
Nekem korábban Nokia 6220c-m volt, amiben Nokia viszonylatban elég jó A-GPS rendszer volt, és a Spicát sokkal jobbnak tálálom nála. De a méretből adódóan gondolom nagyon kis fizikai méretű antennája lehet.Ja: biztos izé a kérdés, de a NICHE direkt van? Ha nem, akkor - végül is - éppen lehetne Nietzsche is, ha már ez volt a bácsi neve. Ennyit megérdemel.
-
orrlyuk
aktív tag
Nekem is nagyon szépen összeállt minden, hasít, mint a szél. A Gallery 3D és a böngésző esetében nem tűnik a MT nagyon hasznosnak, de a Maps 10X használhatóbb tőle. Mindenesetre még tesztelem.
Hogy csináltam?Firmwares-ről felment a legújabb augusztusi ROM,
utána a LK2.08
utána a 2.0 Kitchenből egy főzött csoda, Arm11-el,
Factory Reset és Voilá!Kérdés:
MT tesztelésére milyen játékot ajánlanátok?
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
privatposta #17562 üzenetére
Én sajnos úgy tudom, hogy mióta a Fring megszűntette a Skype támogatását, abszolút semmi lehetőség sincs androidos szkájpolásra. (Illetve SIP-en keresztül, nagyon bonyolultan)
De nagyon remélem, hogy nincs igazam. -
orrlyuk
aktív tag
válasz
hedgehog01 #17525 üzenetére
Ha fenn van a LK2.08, van recovery menüd. (Kikapcsolt telefonnál hangerő le + hívásfelvevő + híváslerakó).
Innen tudsz az Odin számára teljes backupot készíteni, ebben a névjegyektől kezdve a telepített appokig minden benne van, 10 perc alatt újra lehet húzni vele a telefont. (Á la Norton Ghost). A képfájlt az sd-kártyán, a Samdroid mappában találod.
Ez szükségtelenné tesz minden backup progit.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
csusza` #16960 üzenetére
Semmiképp, mivel olyan is van, hogy 1 app vagy játék beragad, és nincs idő megvárni, míg a rendszer rendbeszedi magától. Pl. fotóznál, de a használt szoftver csak áll, és gondolkodik...
Ilyen helyzetekre is nagyon jó valamilyen killer, nekem most a white van, és tetszik. -
orrlyuk
aktív tag
Újabb hajmeresztő cikk a kis "i"-n!
A legjobb részek egyike:
[...]wifi hotspotként is lehet használni a Nexust. Ez jól jöhet azoknak, akik beépített modem nélküli netbookot vagy iPadet vettek, mert wifin rácsatlakozhatnak a Nexusra, és így használhatják a mobilinternetet. [...]
Basszus, még szifonra se jött össze a pénzem...
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
orrlyuk #16537 üzenetére
Ha már nekem nem válaszol senki, válaszolok magamnak. Este utánaolvasgattam: a szünetmentes lejátszást (gapless playback) tök nagy problémának tekintik, és arról beszélnek, Androidon szinte megoldhatatlan, mert az összes zenlenelejátszó a gyári mp3-dekódoló rutinok frontendjeként működik. Ez számomra eleve hihetetlen.
Plusz: a tudjukmilyen Symbian esetében ott az opensource Folderplay, ami röhögve veszi ezt az akadályt. Szóval???
-
orrlyuk
aktív tag
Úgynevezett blogomon írtam egy hosszabb spicás bejegyzést. A cél az volna, hogy az újoncok nagyjából áttekinthessék, hogy merre-meddig. Lehetne még jobban részletezni a szoftverválasztékot, és belekerülhetne a flash pontos menete, részletei, de ezek miatt sokkal hosszabb / szubjektívabb lenne, és állandóan frissíteni kéne. A fórumra és Skynet dolgaira ott vannak a hivatkozások.
Mindenesetre ha valakit nagyon feszít a dolog, az kötekedjen velem itt egy kicsit, illetve ha muszáj, ott is megnyithatom a komment lehetőségét. De csak ha muszáj.
Illetve: nem esünk-e neki azon bizonyos #1 elkészítésének???
-
-
orrlyuk
aktív tag
Élénkítésképp:
Keresem AZ ideális zenelejátszót. A gépemen Foobar van, a Nokiámon Folderplay volt, nekem ezek 100/100-asok, tehát sejthető, mire vágyom:
- egyszerűség
- gyorsaság
- kezelhetőség (kocsiban, félkézzel is, esetleg akár a hardveres gombokkal)
- áttekinthetőség
- likmentes lejátszás
- mappa szerinti nézet
- lehetőleg losslesst is tudjon (bár erről már félig-meddig lemondtam) -
orrlyuk
aktív tag
Hölgyek és urak!
Samdroidos romom a tegnap este összedőlt, pár óra szívás után visszaraktam a gyári T-s 2.1-et. Most jó. Kérdés: van-e olyan viszonylag egyszerű eljárás, hogy nagyon kevés változtatással legyen root jogom (wifi tether miatt kell).
Vagy: mi a legújabb, jól működő összeállítás, amit bátran ajánlotok? Van már Lkmod 3? stabil JIT vagy valami hasonló gyorsító?Köszi!
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
cjczorn #16079 üzenetére
Frissíteni egyszerű, modemként nem fogod tudni használni, de rootolás után wifi-internet adóként igen. A hogyan és miként elolvasható itt.
A linket Skynet mester 16002-es hozzászólásából másoltam, éredemes visszaolvasni.EZEK UTÁN EL NE MERD ADNI!!!
-
orrlyuk
aktív tag
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
legiaap #15790 üzenetére
Sokan azért szidják az Android rendszert, mert az alkalmazásokat úgy kell rá megírni, hogy a lassabb gépeken is menjenek. Ez (a 3D-s játékokat leszámítva) igaz is. Ezért az alsó-középkategóriás készülékek használhatóságban és rugalmasságban nemigen maradnak el a "nagyoktól". Ami fontos: a Spica kijelzője kifejezetten OK, a kezelhetősége is jó (én nagyon értékelem a hardveres gombokat!!!), és a készenléti idővel sincs baj. Multitouch tényleg nincs, van viszont Divx és Igo!!!
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
jancsi0011 #15706 üzenetére
Van egy apndroid nevű program, ami elérhetetlenné teszi a szolgáltatód netszolgáltatását. Így elméletileg csak a wifit használja a telefonod. De ha jót akarsz, fizess elő a legolcsóbb netcsomagra, és nyugodtan alhatsz. Ebben a telefonban pont az a pláne, hogy a naptárat és a névjegyeket szinkronizálja, meg azonnal megjönnek a leveleid.
Ahogy nézem, a T-nél a 40 megás most az első 2 hónapban még havidíjat sem számol.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
roobert #15698 üzenetére
Pár gondolat:
E szériás Nokiához képest nagynak, és kevésbé minőséginek (csupa műanyag) fogod érezni, hacsak nem álló nap öltönyben nem jársz, valami tokra is szükséged lesz.
Készenléti időben kb. ugyanannyi, talán kicsit kevesebb - használattól függ, intenzíven járatott processzorú symbian sem bír 2 napnál többet.
A kijelző nagy, szép, és kellőképp érzékeny, napfényben is használható, szeretni fogod.
A rendszer sokkal normálisabb, mint a symbian: stabil, elég gyors, jobban struktúrált, és a külső programok telepítése teljesen egyszerű. Multitask és memóriakezelés is jobban megoldott, mint a Nokiáknál. Gmail fiók esetén alapban van push-email, ami elég jó tud lenni.
Az 1.5-ös Androidra is igaz mindaz, amit eddig leírtam. Az újabb (2.1) a bluetooth-képességek tekintetében, külsejében és néhány bug eltűnésével jobb. A nem gyári, berhelt szoftverek is a 2.1-re épülnek (egyelőre). Itt már wifi tetherre is van lehetőség, ami szintén magasan a régebbi Nokiák fölé emeli.
Maga a rendszer elég visszafogottan, normálisan bánik a netforgalommal, nekem 100 megás csomagom van, és még a felét sem használtam el soha. Igaz, otthon és munkahelyen van wifi.
Én szeretem használni, kevesebb baj van vele, mint egy windowsos géppel, de több, mint egy régi SE telefonnal. Néha belassul, leáll 1-2 program, de engem szerencsére eddig elkerültek a fő funkciókat érintő hibák: telefonálni, netezni, zenét hallgatni, levelezni, sms-ezni, fotózni mindig lehet vele, és elég egyszerű.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
koboldsrac #15666 üzenetére
A kártya 2 gigás, de több, mint másfél szabad, mert csak Magyarország térkép van rajta. Ugyanakkor a tartalma szabadon átmásolható bármekkora kártyára, úgy is hivatalos és működik.
-
orrlyuk
aktív tag
Csatlakozom. Contactok és naptár szinkronizálására egy nagyon-nagyon mini mobilnet is elég, wifi meg hajaj.
Az SD-kártya kezelésére meg a swiFTP-nél nem tudok jobbat elképzelni. Az USB-kábel csak bajnak van, és sosincs kéznél.
-
orrlyuk
aktív tag
A Camera360-ról volt szó pár napja. Nekem is nagyon bejön, ma mondhatni ideális fényviszonyok közt próbálgattam, a jobb darabok itt megtekinthetőek. (Csak pár napig!
)
Ja, ha valaki nem ismeri, tájékoztatásul: ez a Lomo light cyan beállítás, csomó másféle effekt-mód is van, nekem pont most pont ez a bejövős.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
#67688960 #15448 üzenetére
Igen, a hídig van.
Nyilván van újabb térkép, de vagy fizetni kéne érte, vagy okosítani - én nem szoktam problémázni, ha 1-2 dolog hiányzik, régen is elnavigált az ember bárhova egy 10 éves autósatlasszal. Nekem a navi sava-borsát az adja, hogy ha gáz van, újratervez, ismeri a házszámokat, és mondja, mikor mit kell(ene) tenni. Ja, és figyelmeztet a gyorshajtásra. Ezeket tudja így is.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
ibenny #15416 üzenetére
Pl. ma reggel magától bekapcsolódott a repülős mód. Volt, hogy az operátor neve két soron, egymás alatt szerepelt. Restart eltűntette. Fagyás, lassulás ritka, (ritkább, mint a gyárival) de akkor határozott.
Ugyanakkor LauncherPro és App2Sd is megy, tehát végül is nem lehet ezeken csodálkozni. Összességében egyelőre azt mondom, még így is megéri. Nekem a wifi tether, a gyorsabb igo, a recovery lehetősége és az app2sd miatt bőven megéri így is. Ez nem Nexus. -
orrlyuk
aktív tag
Igo-ügyben: sokat szomorkodtam az ajándék Igo teljesítménye miatt, volt, hogy le is töröltem. Most elszántam magam a rootolásra és a samdroid mod fölrakására, és - bár maga a rendszer több furcsaságot csinál, mint mikor a gyári volt - az Igo határozottan stabilabb és gyorsabb. Szeretem, mert magyar!
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Camper2006 #15367 üzenetére
És ez már nem is DANGEROUSE, csak DANGEROUS. Ez jót jelent!!!
-
orrlyuk
aktív tag
Jó emberek. Egy kérdés:
1. A nemrégiben linkelt t-s firmwarét felteszem.
2. Rootolom.
3. Utána gond esetén az első lépés megismétlése szervízképes (garanciális állapotba) juttatja vissza a telefont?Köszönet előre is - a válaszért tapsolós és ugrálós smileyt tudok fölajánlani.
-
orrlyuk
aktív tag
Megbízhatatlan ébresztés
Többen panaszkodtak már erre, a Gentle Alarm új verziója első induláskor részletesen beszél erről a készülékspecifikus bugról, ami a gyári ébresztő működését éppúgy zavarja, mint pl. az említett programét.
3 biztos megoldást is javasol, ezek közül kettő egyszerű: menjen éjszaka is bekepcsolt kijelzővel (éjjeli órás programok) vagy tegyük töltőre. Tesztelni fogom!
-
orrlyuk
aktív tag
Huhh, az megvan, hogy a T-Pulse 2 év rabszolgasággal 20-ért vihető???
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
debanti0919 #12739 üzenetére
Nagyon baba lett, köszönjük!!! -
orrlyuk
aktív tag
Ó!
Ez a telefon olyan, hogy a legtöbbet látott/használt alapfelületet lehet cserélni. Ezt nem "theme" , hanem egy tök közönségesen cserélhető program, ami gyakorlatilag a házikó billentyű megnyomására indul. Az ilyennek neve: "home application". A gyári neve: Panteon, és nem egy nagy durranás. A Marketről jobbak is beszerezhetők, jelenleg a legjobb a LauncherPro nevű.
-
orrlyuk
aktív tag
Szerintem a T-s szoft érkezése NEM azt jelenti, hogy mi, T-sek azt tegyük / tetessük fel, hanem azt, hogy eztán nyugodtan feltehetünk bármilyen ROMot, ha szervizbe kell vinni, vissza lehet rá rakni az eredetit. Ezért lesz majd tényleg jó, ha előkerül az Odinnal használható verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Ingatlanos topic!
- Gyúrósok ide!
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Eredeti játékok OFF topik
- Vallás
- Tőzsde és gazdaság
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- iPhone 15 Pro 256 Gb Blue Titánium - Független - Fizikai SIM - 90% - Apple AI
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest