- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-Book Off topic
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
válasz RockCNC #7165 üzenetére
2018 decembertől használtam a Galaxy Watch 46mm bt órát. 2022 decemberben váltottam GW4C 46mm lte-re. Ami nagyon tetszett, hogy fürgébb, gyorsabb az óra. Sima Watch nem tudta azt, hogy ha a telefonom dual simes akkor az óráról indítok hívást úgy, hogy én választom mi melyik sim indítsa a hívást. Ez a probléma a GW4C-nél megoldódott mivel ezt tudta. Viszont az automata tevékenység felismerésnél nem volt kerékpározás ez viszont zavart a 4-ben mivel a sima tudta. Ez is megoldódott a 6-ban, itt már újra tudja. Nos a GW6C nagyobb ez tény, de nekem kényelmesebb, mint a 4 volt, nem áll el a szíj töve sem annyira a 6-nál, mint a 4-nél. Nagyobb az óra, de kisebb a keret is így a kijelző látványosan nagyobb és sokkal szebb, fényesebb a kijelző. Órával való fizetésről nem tudok nyilatkozni, mivel OTP-s vagyok és ott nem megy a Google Wallet csak mókolással de működik rendesen a WearOS-en ahogyan a fórumon olvastam. Végül az üzemidő, a GW 46 nekem 4-5 nap volt az elején, ha jól emlékszem, de végén már lehet nem tudta csak a 2-3 napot. GW4C 2-2,5 nap volt és GW6C jelenleg nem tudja a 2 napot sem 5 nap használat után, de az elején nagyon merült, tanulási fázis meg szerintem még kell rá egy frissítés, hogy beálljon. Viszont szerintem ez is 2-2,5 nap lesz.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Steam topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One mobilszolgáltatások
- Assassin's Creed III
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Hibátlan Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular TiTanium 1OO% ! 1Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- Apple Watch Ultra 2 black titan, fekete terepszíj - 3 hónapos, iCentre, patika állapot.
- Apple Watch SE 2 (2023) GPS /40mm /100% Akksi /Ezüst
- Apple Watch Series 7 GPS 45mm Starlight színben eladó!
- Újszerű Apple Watch SS 6 S6 44 mm Stainless Steel Gold / Arany Karcmentes. Új, bontatlan szíjakkal.
- Apple Watch Ultra 1 - gyönyörű, újszerű, 97% akku, gar.: 2026.01.06.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest