- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piziii
tag
válasz
pleslie82 #481 üzenetére
Hmm... ez érdekes 🤔
Ki hol vette a tabot? Én az eddigital-nál tavasszal és csinálja... illetve azon mindig csodálkozom, hogyha a kikapcsolt kijelzőn megcsillan a fény akkor a panel felülete hullámos 😮 de a Samsung store-ban levő tab s4 is olyan, valaki tudja miért ilyen? 🙂
-
Balage992
csendes tag
-
ABal
őstag
válasz
pleslie82 #375 üzenetére
Én úgy látom, hogy alapvetően egyszerűsödött és szerintem esztétikusabb is lett a menü és a megjelenés. Nekem tetszik, bár még csak egy napja van fent.
Az még ezután derül ki, hogy fogyasztásban, hatékonyságban javult-e a rendszer.
A teljes változáslista itt található -
enonlui
tag
válasz
pleslie82 #358 üzenetére
Aha értem. Csak az miatt érdekelne hogy mennyit bír kb. mert meguntam hogy a notebookot le húzom az adaptertől, másfél óra és vége. Pedig nem 200eft. Kategóriájú volt a maga idejében. Amit hozzá teszem. Nem 6-7 éve volt hanem korában. Na szóval meg elégeltem hogy a notebookok nem bírnak sokat. Persze ez is papíron 14 órát bír. Vagy bírt. Persze eleinte ment neki a 3 óra vagy annal több is.... passz.
Itt a fórumon valaki irta azt hogy vegyes használattal bírt 10 óra 10 percet.
Ezert gondoltam hogy téged is megkérdezlek hogy több forrásból infót gyűjtsek. -
Kkromer
aktív tag
válasz
pleslie82 #237 üzenetére
Bár 2K a kijelző, minden anyagot FullHD- ben jelenít meg....
YouTube is max. 1080p felbontású...ez röhejes.
2-3 gigás 4K-s anyagagot (mkv) kvázi nem játszik le. Rögtön lefagy. Sokszor 1080p sem megy, akadozik.
Kijelző pirosas, nem színhelyes filmeknél, persze , amit lejátszik.
Akksi max.8 órát tud kb.150 nites fényerővel. Ez nagyon kevés. Kb.a netezés is ennyi.
Fényerő benti használathoz elég. Ha totál sötétben használjuk, nagyon kijön a gyenge kontraszt.
Oldalak megnyitása lassú!
Egyetlen pozitívum, h csodás a hangja. De ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DeX asztali elrendezés a 10,5"-es AMOLED kijelzőn megmutatja, hogy kellene egy androidos táblagépnek a felületet hatékonyan kihasználnia. A Tab S4 mégis inkább multimédiás oldalon komplett.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest