Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Visszaért a táblagép.
Szerintem nem bontották meg.
Megpróbálom így, hibásan eladni a jófogáson. -
CB
senior tag
Igen.
Telefonon elérhetetlenek.
E-mail címükre írtam, arra válaszoltak. Megnyugtattak, hogy bevizsgálás alatt van.
Később küldtek egy 125e Ft-os javítási ajánlatot, amit nem fogadtam el.
A bevizsgálás és a táblagép visszaküldése 9000 Ft volt.
Most várom vissza a táblagépet.
Remélhetöleg ugyanazokkal az alkatrészekkel jön vissza, mint amivel küldtem...... -
CB
senior tag
Csak el akarom mesélni, hogy megszívtam ezzel a Samsung oktogon márkaszervizzel.
Mielőtt elküldtem nekik a táblagépet, kb. öt hívásból egyszer felvették a telefont, és mondta a fickó, hogy nyugodtan küldjem el futárral a táblagépemet, megnézik.
Elküldtem.
Na azóta (kb. másfél hét alatt) kb 200x hívtam őket, nem veszik fel a telefont.
Azt sem tudom megkérdezni, hogy rendben odaért-e a táblagép. De ők se hívnak, hogy mi van.
Fasza. Szerintem valakinek adtam ajándékba egy jó kis tabletet. Igaz, rossz volt. -
CB
senior tag
Na, az én S4-esem tegnap váratlanul elhalálozott.
Semmire nem reagál.
Béke poraira! -
kerobi
senior tag
válasz
VillanyÁsz29 #559 üzenetére
Oneui 2.1, android10
-
VillanyÁsz29
lelkes újonc
Sziasztok.
Abban szeretnék tőletek infót kérni, hogy az S4 esetében melyik a legutolsó Android főverzió amit megkapott frissítésen? Nagyon gondolkodom a vásárlásán, mert most elég jó árban elérhető, csak abban vagyok bizonytalan, hogy mennyire naprakész a szoftvere és még mennyi ideig lehetek el vele szoftveres téren.
Köszönöm -
kerobi
senior tag
Azt tudjátok, hogy a tabletben lévo memoriakártyáról miért másol csigalassusággal a pc-re? Kébellel összekötve... A kártyát kivéve és adapterbe téve 60 mega/sec. Miért érdeke a samsungnak lefogni az átviteli sebességet?
-
*Mukeey*
addikt
Jött frissítés! Óriásit javult a multitasking. Végre nem zár be minden appot azonnal
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Schuler888 #552 üzenetére
Én sem adom el. Nagyon jól sikerült tab ez.
Majd esetleg később nézek valami romot hozzá. -
Schuler888
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Schuler888 #550 üzenetére
Ahh teljesen okés még most is. Használok mellette sd855ös mobilt, nem sokkal gyorsabb.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Schuler888 #548 üzenetére
Én asphaltozok rajta, standard beállításon jól viszi. Kijelzője továbbra is pazar, akinek odaadom, keresi az állát. Szoktam vele 1440p-s videókat mutatni rajta, elájulás. Haveromnak ipad pro-ja van, ennek sokkal szebb a kijelzője.
-
kerobi
senior tag
Formazott már valaki külső SD kártyat ext4-re ehhez a kütyü hoz? Az én 128gbos sd kártyámat SdcardFS-re formazta, es mikor torrentezek mindig lefoglalja neki a helyet. Ez idoveszteseg tobb 10 giga eseten. A belso sdje ext4 es es realtime tölt le rá.
-
*Mukeey*
addikt
Szerintem teljesen okés még mindig. Kijelzője pazar, filmezni nem sok jobb kütyü van. Fotókat is nagyon jól jelenít meg.
A videószerkesztős progit nem tudom, de biztos elviszi, a SD835 nem egy gyenge soc azért.
Nekem ami nem tetszik, az a 4gb ram. Sajnos az már kevés manapság. Majdnem minden újratöltöget. Főleg nagyobb játékokból (pl asphalt) kilépve pillanatokra le tud hasalni a rendszer.
Jegyzetelni 10/10Azért ha a büdzsé engedi, nem járnál egy S6-al rosszul, főleg ha min. 2 évre tervezel.
-
pdante
újonc
Sziasztok! Kérdésem a tapasztalt S4 userekhez - videó szerkesztésre, pl Kinemaster-rel, mennyire alkalmas még a tab. Samu tabletet vennék, de S6 és felfelé kívül esik a büdzsémen, S4 billentyűzettel használtan kb 100-ból megvan. Megéri még? Jegyzetelés, fotó és videó szerkesztés, filmezés, játék lenne a fő profil. Tudom, hogy ez egy régebbi soc, de elvileg még kellően erős lehet. Vagy inkább spóroljak még S6-ra? Előre is köszi!
-
kerobi
senior tag
válasz
*Mukeey* #540 üzenetére
Igen, csak újabb rendszer van rajta és kicsit nagyobb a kijelzője, viszont ips. De abból is a 120 hz verzió és erősebb a procija. Azért gondolkodom rajta, mert nem sokat kellene rákölteni egy használtra, ha ezt eladnám. Filmezéshez, netezéshez kellene és az amoled állítólag szürke vagy zöld hályogot okoz idővel. Én sokat filmeztem anno a tab s2-n és romlott a látásom.
-
kerobi
senior tag
Valakinek van Tab S7-e? Nem a plusz. Megéri lecserélni a Tab s4-et?
-
*Mukeey*
addikt
Aod van a tabon? Nem találok olyan opciót, hogy mindig menjen, ne csak, ha értesítés jön.
-
gibzon37
csendes tag
Sziasztok!
Milyen töltő jó hozzá? -
*Mukeey*
addikt
Várható még valami frissítés szerintetek? Vagy már csak negyed/félévente bizt. frissítés?
-
sirály69
őstag
válasz
TrishtanAG #521 üzenetére
Én is frissítettem, de azóta a play-ben nem frissíti a chrome és a android system webview-t...
Másnak is van ilyen gondja? -
*Mukeey*
addikt
Mennyiért éri meg használtan egy ilyen szerintetek? Hardveraprón nem találtam egyet sem belőle...
-
sirály69
őstag
válasz
TrishtanAG #521 üzenetére
Azt vettem észre, hogy ha bekapcsolom a wifi-t az új verzióval sokkal lassabban kapcsolódik. Minimum 4x annyi idő alatt...
-
ABal
őstag
válasz
TrishtanAG #519 üzenetére
Ami a Chrome-ot illeti, az a Google sara, nem a tabé. A többiről nem tudok nyilatkozni.
Akkuidő csökkenést én nem tapasztaltam: ha éjjel-nappal bekapcsolva hagyom, de alig nyúlok hozzá, akkor is kibír 4 napot .
-
TrishtanAG
senior tag
Másnak is előjöttek ilyen problémák a droid 10 óta?
- a Chrome indításkor random módon kifagy és a memória manuális törléséig vagy rebootig el sem indul.
- Messenger hang és videóhívásnál is pár másodperc elteltével bezáródik. Ezen reinstall se segít.
- Dexben az ablakok átméretezése szinte lehetetlen lett kézzel és stylussal is.
- Anydesk random elfelejti, hogy a billentyűzet gépelésre való. Időnként lefagy és nem lehet vele bontani utána a vonalat.A frissítés előtt nem voltak ilyen problémák. Gyári visszaállítás is történt.
-
törölt tag
Én még nem vettem észre drasztikus akkuidő csökkenést eddig.
-
kerobi
senior tag
Nekem az akkuidő drasztikusan csökkent a droid 10 felpakolása után. Gyakorlatilag nem is használom a tabletet és 1-2 nap alatt lemerül. Az akkualkalmazás marhaság, a főfogyasztót nem jeleniti meg. Én eladom ezt a cuccot és valószinuleg soha nem veszek tab s-t van egy tab s2-m is, kár hogy lassú, sokkal szebb a kép is rajta. Attól is megválok. A tab s7 szépnek és jónak tűnik de biztos hogy 300k felett lesz, akkor már inkább az ipad.
-
-
8
senior tag
válasz
Paladin1492 #513 üzenetére
nálam még nem....
-
csocsoszán
őstag
válasz
Paladin1492 #513 üzenetére
Odinnal felraktam már vagy 2 hete. Hibát nem tapasztaltam. (Inkább médiára használom, ott mintha egy fokkal jobb hangú lenne dac-al, mint az előző verzió. Igaz full wipe volt.)
-
Megjött az android 10 a tablettre.
-
kerobi
senior tag
Azt hogy tudom megnézni, melyik alkalmazás kapcsolja be állandóan a gps-t? Nagyon meriti így.
-
kerobi
senior tag
Sziasztok. Azt hogy tudom megcsinalni, hogy a samsung tv be tudja olvasni a letoltott tartalmat? USB vel kotom ossze a tv-vel és a mappákat látja, de a tartalmat nem. Kepeket tud olvasni, de videofajlokat nem. A kapcsolat tipusa: fajlatvitel. Mindig ki kell irnom a filmeket pendrivera és ugy bedugva a tvbe tudom csak megnezni. Azert ez egy kicsit gaz. A képernyotukrozessel nem erdemes filmet nezni, erre már rájottem. A samsung tv-n akarom beolvasni a videofajlokat és a tv procijaval lejátszani.
-
bkiky01
senior tag
Mediapad M3 pro-t váltanék, leginkább böngészésre, azon belül kisebb munkák webes felületen és néha Excel-ezésre pdf olvasásra, email-ezésre használnám.
Ez és Tab S5e-n gondolkozom.. Ipad 2019, és Ipad Air nem győz meg az amoled hiánya miatt.. Szerintetek? -
Piziii
tag
Szerintem legfontosabb, hogy eldöntsd melyiket szeretnéd oprendszerben, mert az a legnagyobb különbség szerintem
Ipad-nek jobb a ceruzája és annak a támogatása, viszont az plusz 30K
Samu az android miatt viszont sokkal "rugalmasabb" fájlok kezelésében és van Dex mód amit egy bluetooth billentyűzettel akár laptopként is hasznalhatsz vagy monitorra/tv-re hdm-type c átalakítóival is kiviheted a képét
Nekem most lesz 1 éves a tabom és megvagyok elégedve vele és lesz még ha minden igaz egy nagy frissítés (ipad-nek ugyan hosszabb a rendszer frissítése)
Az újabb tabletnél az s5e szerintem rosszabb mint az s4 (gyengébb a hangzás, nincs dex, gyengébb a procija), a tab s6 még természetesen jóval fejlettebb, több ram, kamera és két generációval újabb proci
-
ABal
őstag
Hozott valami észrevehető pozitív változást?
-
bigsee
addikt
Kijött a márciusi update (TMH)!
-
alex73
tag
Meg szabad ilyen tabot venni (garanciával vagy használtan ha ilyen hibákat találtok)vagy inkább almás cég eszközét? vagy az ilyen felsőbb kategoriásból mindegy melyik (mondjuk nem sok van stylussal-pencillel)mert a droid (Google úgy is el engedte a tablet irányt (képernyö optimalizálás appok terén stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DeX asztali elrendezés a 10,5"-es AMOLED kijelzőn megmutatja, hogy kellene egy androidos táblagépnek a felületet hatékonyan kihasználnia. A Tab S4 mégis inkább multimédiás oldalon komplett.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest