- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Safari
tag
hát skacok... azér ovatosan vele...
nem volt hosszu életű a telom..kicsit offos, de leírom, hogy minél kevesebben járjanak így!
kicsit megrészegülten sétáltam haza az egyik bulibol pesten, mikor is egy feltehőteleg prostituált hölgyemény odajött hozzám, és elkezdett taperolni, hogy menyjek el vele, meg ilyenek. kb fél perc volt az egész, mire ellöktem magamtol, mondtam neki, hogy hagyjon már a fenébe. sétáltok tovább, megtettem pár métert, megtapiztam magam, erre észrevettem, hogy a telefonom rohadtul nincs meg.. elkezdtem utánna futni, de beszált egy autoba, és elment.
nagyon semmit nem tudok a nőröl, csak kb hogy vékony, kb 160 cm magas, kicsit kreolabb bőrű, és hogy a Rákóczi úton történt az eset...és a legeslegnagyobb VICC az egészben az, hogy keresztesomnak a bátyja ugyanígy járt egy blackberryvel, tesom barátja pedig az iphonjával..
mindenki -tudjátok, amikor már a levezetés megy,(gyros, ásványviz, stb)- bulibol tartott haza, és mindegyiket kb hasonlo nőszeméj tapizta körül, és tünt el velük...másnap voltam a rendőrségen, imei szám, mindent leírtam ez kb 1 honapja történt, azota semmi, szal nem hiszem, hogy meglesz...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest