Hirdetés
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dashed
senior tag
Akkor az ideiglenes cwm-re gyanakodtam, mert nalam ott kezdodtek a gondok.. Arra mar sajnos nem emlekszem, hogy a root, kernel vagy a wipe okozott e valamit..
Mui
Amit pmben irt akkor (nem pontos idezet)
-gyari vissza
-repartos GB
-gyari vissza
-Odin JB (itt meg jo volt)-ideiglenes cwm
Itt a leirasodbol szedve:
-advanced/wipe dalvik cache +wipe
-cache partition törléscocore 6.8 telepites
es ez utan mar hibauzenetet dobalt neki a jb
Ami talan lehet a wipe-olas az ideiglenes cwm-bol.. Bar ha ekkora hibat okozna valoszinuleg mar kibukott volna.. De szerintem az ideiglenes cwm korul lehet valami vagy pedig valoban csak egy rosszul letoltott file, esetleg veletlenul mas file flash-elese stb..
-
Acef
addikt
válasz
dashed #34597 üzenetére
Igen, de ekkor még nem volt hozzáférése (augusztusban kérte).
Mivel Ő nem CM-ről repartolt, akkor a közös dolgok: odin, repart, ideigl. cwm, root, cocore.
Esetleg egy hibás, vagy hibásan letött file?
Vagy egyszerűen hibás készülékek?Sittes79: merül az akku? (20, 15, 10, 5%)
-
sittes79
addikt
Asszonynak van egy ilyen telója és időközönként óriási hanggal sípol egyet, mitől lehet ez?
Ja és BUÉK!
-
Csori72
aktív tag
válasz
tomika9988 #34593 üzenetére
látom 10.2 CM után vagy.
nekem ugyanez a hiba volt amikor vissza akartam állni róla, de én máshol csesztem el, és a repart rendbetette.
10.2 alatt nem csináltál rendszermentést amit esetleg a repartra akarsz rátolni? mert ebben az esetben nem is fogsz továbbjutni az fixxes. -
dashed
senior tag
válasz
tomika9988 #34593 üzenetére
Igen ugyan ez volt nekem es Mui forumtarsnak is..
Az okat a mai napig nem ertem, mert igazabol mind a ketten, latszolag semmi hibat nem vetve kaptuk ezt a hibat..
-
tomika9988
tag
válasz
tomika9988 #34592 üzenetére
újra raktam gb-re és egyből bejött a recovery és valami failed /efs-t írt :/ majd nekem kellet újraindítani a telót félek hogy az lesz a baja mint a tiednek
-
dashed
senior tag
válasz
tomika9988 #34590 üzenetére
Hat ha tul vagy a repartos gb -> repartos jb-n akkor amit linkeltem, onnan olvasgasd idoben elore..
Lehet az efs particiod serult mint nekem anno. Fopanelcsere oldotta meg...
Nezd meg stimmelnek e a tunetek, addig hatha ir valaki valami egyeb otletet, megoldast stb.
-
tomika9988
tag
válasz
dashed #34589 üzenetére
igen egy 4.3 mas canygone 10.2 es romot próbáltam csak gyorsan merült az aksi és onnan akartam vissza rakni a telefont 4.1.2-re de egyből ez a hiba fogadott miután ezt láttam megpróbáltam feltenni egy 2.3 mas repairtos gp-t és utána fel a repairtos jb-t de nem engedi csak a gb-t :/
-
dashed
senior tag
válasz
tomika9988 #34588 üzenetére
Ha nem a p-s romot raktad ra es valoban sima 9070-ed van akkor nem lehetne gond.
En tolnek egy repartos gb-t aztan egy repartos jb-t. (ha nem vagy meg tul rajta)Ha nem javul akkor innen olvasgass.. Remeljuk nem ez lesz nalad.
Elotte mi volt a telon? cm-et egyeb romot probaltal mar?
-
dashed
senior tag
válasz
tomika9988 #34581 üzenetére
Mind a 3 file-t jo helyre talloztad? repart ki volt pipalva?
Korabban egy forumtars csak a pda-t tallozta be a 3 file-osbol es az okozot neki ugyan ilyen anomaliat mint nalad.
-
vazzz
őstag
válasz
tomika9988 #34584 üzenetére
Melyik romot toltad rá?
-
vazzz
őstag
válasz
tomika9988 #34582 üzenetére
Mindegy. P-s a telód?
-
tomika9988
tag
válasz
tomika9988 #34581 üzenetére
Bocsánat nem google play hanem com.android.phone folyamat leált
-
tomika9988
tag
Feltettem a repairtos romot úgy ahogy le volt írva pass nál hűztam ki első bekapcsolásnál nyelvet választottam ki rámentem az indításra és azt írta hogy a com.gppa (nem biztos hogy jól írtam le de ez a google play) meg a secsetupWizard leállt valaki tud még valami megoldást ? csináltam factory resetet is
-
jtasi
csendes tag
BÚÉK minden Advacesnek!!!
-
Acef
addikt
válasz
tomika9988 #34573 üzenetére
Figyelmetlenül olvastam. A repertos romot tedd fel.
Neked is blogomban a segítség.
-
Acef
addikt
válasz
tomika9988 #34571 üzenetére
Nyomj egy wipe factory-t.
-
tomika9988
tag
Sziasztok nemrég odinnal felraktam a gyári 4.1.2-es romot a telefonomra minden sikerült is. első bekapcsolásnál kéri hogy válaszak nyelvet az meg is van viszont amikor már keresi Wifit akkor kiírja hogy a secsetup wizard alkalmazás leált és vissza dob a nyelv választáshoz akár mit csinálok vagy újra rakom odinnal akkor is ezt csinálja. valaki tud erre valami megoldást ?
-
-
silvergod
őstag
Amióta feltoltam a gyári telenoros romot meglepően jó a gép...
mondjuk tiltottam amit lehetett de megy szépen.Akinek esetleg kell az nyugodtan használhatja amit pinnacle linkelt itt: [link]
mert a blogból mutató linken már nincs fent.
Köszönöm neki. -
drgab
tag
Sziasztok!
Véglegesen kikészített a telefon(független P-s, pda:i9070pxxlpe csc:i9070pdbtlpe) a JB-re való frissítés óta, amit anno KIES-sel csináltam én hülye. Nem akarom nagyon mókolni telefont és tesztelgetni a különböző romokat. Nekem csak egy megfelelő sebességgel működő, stabil rendszer kellene (amit szükség esetén majd kipucolok pl. g+ és társai). Elég lenne emiatt csak egy kernel csere vagy újra kéne húznom a gyári romot is? Esetleg jót tenne neki egy repartos gb és utána a gyári jb? Ti melyik kernelt ajánlanátok(tapasztalat alapján)? Előre is köszönöm!
Root, efs mentés, és backup már megvan.
-
palee69
senior tag
Békés Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!!
-
jilian
addikt
Köszi Acef, hogy lehetőséget adtàl kipróbàlni az Fmod - ot.
Minden beàllitàst elvégzése után tényleg merem àllitani,
sebességben és legfőképpen stabilitásban a toppon van a ROM.BUÉK mindenkinek!!
-
eax1650
aktív tag
Jelzem mindazoknak, akik 2013-ra sok sikert és a legjobbakat kívánták nekem, hogy szar sem lett belőle!
Épp ezért 2014-re kizárólag készpénzt, alkoholt, vagy benzin utalványt kérek! Köszi!
Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!
-
smrJoe
tag
A leg stabilabb jelenlegi firmware választás a következő: cm11,0janice.maclaw.20131216.zip erre a 11-7_GApps_Core_4.4_signed.zip
Sokat probáltam már de ez tökéletes.. Mindenféle varázslat nélkül felmegy rootol s teszi a dolgát. -
silvergod
őstag
na gyári állapotú lett a kicsike...mehet eladásra
-
lakkusjj
aktív tag
kb 1 oldallal visszább linkelte, és le is írta a telepítés menetét
ma felraktam próbaképpen, a gyorsaság nekem nem volt az igazi, valahogy jobbra számítottam, kipróbáltam a 3g adatkapcsolatot, addig kilőttem a wifi, de ezután nem kapcsolt vissza a wifi, csak újraindítás után
nálam ez elég indok volt, hogy tegyem is vissza a gyári JB-t cocore 8.2-vel -
Aldi
tag
Mi(k) a hibája a cm11nek ? Amit FET-MEN is használ . És XDA-n hol találhato meg ?
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
banuszzs79 #34537 üzenetére
Acef-nek küldj privátban gmail címet, és megosztja veled
-
FET-MEN
veterán
válasz
banuszzs79 #34537 üzenetére
Tökéletes nem létezik
-
FET-MEN
veterán
válasz
banuszzs79 #34533 üzenetére
Gyári romra épülő:
Acef mod. azaz fmod -
banuszzs79
tag
Egy gyors kérdés holnap haverom telóján újra kéne húznom egy romot... rootolást már megtaláltam egy olyan kérdésem lenne hogy jb gyári alapra épülő rom mint mondjuk s2-nél a neatromok van e itt is és ha van mi a neve és melyiket ajánljátok ... köszi
-
Beren
aktív tag
Hát hogy is mondjam... Száradjon le a p*cse a CM programozóinak. A 11-ben is szarakodik a wifi ki-be kapcsolás...
-
Acef
addikt
Kipucolva nincs vele problémám, full stabil, gyors. (ez a hatodik Androidos telefonom)
+ a WP körülményes kezelése nekem lassú.
Gyors a rendszer, de lépj ide, nyisd ki azt, nyomd meg, utána majd megteszi amit kérek. Ezzel áll szemben az android személyre szabhatósága.FET-MEN 0 Ft (+10000 Ft/hó számla) a Telenornál
-
-
Acef
addikt
válasz
FET-MEN #34513 üzenetére
Nekem ezt túl labilis, kezdetleges?
Kipróbáltam, mint a 10.2-t is, és jegyzeteltem. Volt egy-két dolog ami tetszett, meg egy kettő ami nem:
-ART-vel használtam-Gyors. Ez teszik
-Névjegyeket nem akarta szinkronizálni, de már O.K..
-A böngésző könyvjelzőket nem szinkronizálja (nem tudja a funkciót??). Nem tudok vele képeket feltölteni a fórumra? Ikonok, beállítás O.K.
-Mindenütt világos hátteret használ (Én fekete mániás vagyok)
-Google: hely, reklám, előzmény. asszisztens, stb .. kikapcsoltam, mégis kaptam d.u. egy kéretlen levelet (ez eddig még sosem fordult elő.
)
-Fényképező: "érdekes", nincs beáll. ikon
-Naptár: Google szinkron O.K., sebesség O.K., a Google naptárat használja, ebben viszont idétlen az időbeállítás
-Beáll. menü, ikonok stb .. színkezelése: hááát
-Ébresztő: ICS-s, nincs intelligens, ...
-Tárcsázó: megjelenése hasonló az exdialer-hez, de ennek nagyon idétlen a kezelése, és nem lehet témát váltani, nincs hívásrögzítés
-SMS: hiányzó beállítások
-Google kereső gyorsan nyílik, O.K.
-Fájlkezelő O.K.
-Zárképre kirakható naptárbejegyzések: ez teszik, de maga a feloldás, megjelenés, stb. nem
-Wifi nem indul
-Menü, opciók, ..: néhol Angol
Egy nap alatt full kimerült, most töltöm, utána indul az Odin->repart->.....->Fmod
Tény, hogy jobbnak tűnik a CM 10.2-nél, de Én inkább visszatérek.
-
sittes79
addikt
válasz
beccyboy #34490 üzenetére
Köszi szépen, ilyesmire gondoltam, de a legjobb lenne úgy látni a telefonomat, mint pl. a NAS-t az otthoni hálózatban. Például total commander-ben helyi hálózat és akkor tudok tallózni a nas megosztott könyvtáraiban stb.
Szóval ilyesmi van-e?
CM11 feltelepítésével törlődnek az adatok a telefonomról?
-
silvergod
őstag
válasz
FET-MEN #34504 üzenetére
na feldobtam...
ha art-ra akarok váltani azt irja nem támogatja a CM és blablabla.... merjem így?nagyon jónak tűnik...sokkal gyorsabb láthatóan a rendszer...az fmodhoz képest is
valamit tud a rendszer mert mértem antutuval többször kb. 9500 pontkörül hoz..
tudom nem adunk erre de azért ilyet eddig nem láttam tőle -
Zsotti824
tag
fel lehet tenni ezt a 4.4es androidot P-s verzióra is?vodás P-s verzióm van jelenleg gyári JB van rajta
-
vazzz
őstag
válasz
FET-MEN #34500 üzenetére
Értem én, de pl. te ki se próbáltad dalvik módban.
Hasonlít ez a project butter-szerű hűdekirály dologra, ami elméleti síkon nagyon szép, de a valóságban nem igazán veszel észre belőle semmit. Nekem végülis tökmindegy, csak szerintem túl van hypeolva, mint manapság minden...
-
grobi
csendes tag
Sziasztok !
Mi a reális ára most egy szolgáltatófüggő 1 éves /még +1 év gari/ hibátlan Advance-nek ?
köszi
grobi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest