Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam8199
tag
Ha recovery-ből visszaállitok romot akkor kell fr és wipe cache?
-
Adam8199
tag
Fejlett recovery-ből kell cm romot felrakni?
-
válasz
Balathruin #34792 üzenetére
Majd kérünk egy beszámolót
-
Adam8199
tag
Új rom felrakása előtt érdemes factory resetet és wipe cache-t csinálni?
-
András1980
tag
válasz
nelsonmanian #34780 üzenetére
Köszi.
Most már értem, hogy miért nem tudom jobbra tolni az ikonokat. Nálam csak a free verzió van.
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
András1980 #34761 üzenetére
Ezt használom:
Clock theme: Galaxy S4
Weather theme: Dani HD
Layout: Icon to the right -
Gabesz87
veterán
EFS mappát az istenért nem tudom lementeni. ES file managerrel próbálkozom /a root megvolt/. Amikor megpróbálpm beillleszteni az SD kártyára, vagy a belső memóriába, kiírja, hogy a feladat nem sikerült. Ez miért van, hogyan tudom átmásolni?
-
FET-MEN
veterán
Acef! Újabb TW ikonkészletet nem lehet cserélni esetleg a gépen? (fmod)
-
Acef
addikt
Hi!
Mappámban az Fmod140101 Fekete Original LQE_XEO.zip. Tölthető.
Jellemzők:
Nincs különösebb extra, csak további apk csökkentés=további néhány %-os könnyítés a RAM-nak/telefonnak.
Törölve:
-7db felesleges Google, és Sams. apk
-No-Frills (nem látom a hasznát. mappámban az apk, ha kellene)
-Filekezelő (utólag, nem hekkelem a telefont, másra meg ott a gyári. mappámban az apk, ha kellene)
-S tervező widget (integrálva a smooth calendar, mert tetszetősebb. Ehhez majd mellékelek leírást)
-TW launcher (integrálva a Nova Prime,palee69)
Új:
-Nova Launcher Prime (ezzel indul)
-Smooth Calendar
Nem volt időm módosítani a beállítások fejezetet.Felrakás:
Én a tiszta telepítés híve vagyok, tehát repartos JB, Root, EFS mentés (ha még nem volt), Cocore 6.8, Fmod 140101.
Lustáknak egy meglévő Fmod-ra: flashelés, utána wipe cache, wipe dalvik cache, így minden adat és beállítás megmarad
palee69
minden O.K.!Gabesz87
kihagyhatóhungar
d.u., vagy este -
hungar
tag
Acef!
Az új verziós fmodnál is lenne rá lehetőség, hogy megcsinálod szürke statussal is? -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Elkezdtem a szájbarágós leírás alapján újrahúzni a telefonomat, de nem értem a product kód ellenőrzése lépést. Beírtam a tárcsázóba a *#*#4387264636#*#* sorozatot, mivel nem jelent meg semmi, ráböktem a tárcsázásra, és akkor hívni kezdte, és persze mondta is hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Meg nem is értem, hogy milyen kóddal kéne összehasonlítani? Szóval ez fontos lépés?
-
András1980
tag
válasz
nelsonmanian #34751 üzenetére
Helló!
Ez melyik téma hozzá?
-
Acef
addikt
válasz
nelsonmanian #34754 üzenetére
palee69 köszi!
nelsonmanian
Megtévesztett a gyári tárcsázó, mert én a Nova-t, és az exDialer-t egyszerre, azonnal aktiválom.
Te nem használod az exDialert?palee69, Titmouse09, nelsonmanian
hagyom az accuweather-t, mindenki intézze magának. (1000 félét használtok)
Az S4-es widget marad a kiegészítettben, mert tiltható, és cserélhető (nem megy a Nova-n!?) -
Acef
addikt
válasz
nelsonmanian #34751 üzenetére
Ezt próbáltad a Nova-n?
-
Balathruin
veterán
válasz
nemethf #34750 üzenetére
Akkor egyelőre próbáld a mass storage-t. Ha 4.1.2-re frissített a Kies (tudtommal csak arra tud) akkor Beállítások->negyedik->harmadik->csatlakoztatás->kösd rá gépre (azt is kéri)->kirakja az usb-s android képet és csatlakoztasd megint. Ha minden jól megy, kapsz két új meghajtót (ha van benne micro sd, ha nincs akkor csak egyet), ott tudod elérni az ami a telefonon van.
-
nelsonmanian
senior tag
-
nemethf
újonc
válasz
Balathruin #34748 üzenetére
fuuu,koszonom hogy probalsz segiteni,de ezekbol nem nagyon ertek semmit.az a baj ilyet meg nem csinaltam soha.
radugtam kiesre ,es adott egy frissitest,frisitettem.
pl ha radugom a tv re akkor sem latjaa tv. -
palee69
senior tag
válasz
Titmouse09 #34747 üzenetére
Én [Ezt] használom Nova alatt is megy szépen.
-
laciko69
csendes tag
Ha jól emlékszem december elején,vagy november végén toltam fel az Fmodot,mégpedig cm.10...után ami látványos volt,de nekem is laggolt és falta az aksit.Az Fmod megváltás volt utána,és az akku is másfél,két napot bír!Az újraindulások is megszűntek,én elégedett vagyok a telefonnal is,meg az Fmoddal is!Köszi Acef! Várom én is az új pucolt romot!
-
nemethf
újonc
válasz
Balathruin #34725 üzenetére
ok hogy nem kelett volna.de most akkor mi tevo legyek hogy felismerje aa win7 es ha radugom?
-
Acef
addikt
válasz
Titmouse09 #34735 üzenetére
Én is ezért szeretm a Nova-t, nem sokban tér el, gyorsabb, viszont nem engedi az accuweather-t. a többit igen ..
A romot hamarosan beleteszem a mappámba, rendben működik.
Stock deodex: alap, független JB, ami cwm-ből flashelhető. Ezt mindig az sd-n tartom, mert ha sürgősen kell valami stock-ban lévő funkció, vagy tesztelnék valamit, akkor bármikor felrakható az Fmod-ra (+cache és dalvik) minden adat stb. megmarad. (eddig nem kellett). Majd beleteszem a mappámba.
keke69
Igen -
keke69
őstag
Sziasztok!
Megerősítést szeretnék!
Wipe cache, és dalvik cache ezek nem törölnek semmit ugye,csak tisztítják a rendszert?
Köszönöm! -
Csori72
aktív tag
válasz
Titmouse09 #34735 üzenetére
a stock az odex, de amit minden alapjául szokás itt ajánlgatni az a repart JB innen: [link]
ezt rakjuk odinnal. -
Titmouse09
aktív tag
Köszönöm a választ!
Kipróbáltam a NOVA launchert még este és azzal nincs ilyen probléma ráadásul még el sem tér külsőre nagyon a TW-től szóval bejövős. Így arra gondoltam, hogy felrakhatnám esetleg az új fmodot. Vagy az még nem publikálható?
Annyi kérdésem még lenne, hogy a NOVA-ba ki lehet rakni az Accuweather-t és a többi TW widgetet?
Ja és a stock deodex JB ezt jelenti? i9070 TMH JB XXLQE-TMHLQ2 8G.zip És ugye ezt az Odinnal lehet felrakni, ha úgy lesz?Köszönöm a segítséget!
-
Adam8199
tag
Milyen appokat érdemes jegelni hogy több szabad ramom legyen?
-
jancsiii
tag
válasz
Titmouse09 #34721 üzenetére
Titmouse09
Én bár utálom mindig újra lakni a telót,ide újrahúznám az egészet.Acef
Nagyon "patent" idáig minden! -
vazzz
őstag
Köszönöm.
-
vazzz
őstag
B@sszus.... 1 éve jelent meg az első jb a telónkra. Mintha ma lett volna. Mintha ugyanolyan ratyi lenne a mostani is, mint az első. Ezt 1 perces néma csenddel ünnepeljük.
-
törölt tag
válasz
Balathruin #34725 üzenetére
Nekem meg csak úgy jó, ha repart GB, utána Kies-el JB.
Különben tehetek rá bármit, Cocore, CM, csipketerítő, FMod... ugyanolyan laggos vacak marad. -
nemethf
újonc
sziasztok .segitsegetekre lenne szuksegem.
frissitettem a telefont es mmiutan ez sikeres volt,meg a kiesben bongesztem.
kilepes utan a telefon nem kommunikal a pc vel.
radugom a kabelt es fel sem ismeri.
szoval nem lehet semmit csinalni.
probaltam visszaolvasni de nem talaltam nagyon semmit.visszaallitottam a telot is gyari beallitasokra,semmi.
mi lehet a baj?
nagyon nem ertek a telokhoz.
koszonom -
-
Titmouse09
aktív tag
-
beccyboy
aktív tag
-
Gery15
addikt
CM 11-esek.
Performance-en belül milyen CPU governort illetve I/O-t használtok?
Plusz megírná nekem valaki az eredeti szín kalibrációt? Red, Green, Blue %-ok érdekelnének.(#34706) FET-MEN: Értem. Megírnád az eredeti szín kalibrációt?
-
Acef
addikt
válasz
jancsiii #34700 üzenetére
jancsiii
O.K. Így is segítség (én repartosra teszem).Küldök egy egyedi hozzáférést.
A frissítések körül lehet változás, de nem feltétlenül (az lenne a jó, ha nem tapasztalnál változást, hiányzó, vagy nem funkciót, nem működő mentést, szinkronizálást).Csere, frissítés: letöltöd a rom-ot, és flasheled mint az előzőt, utána Wipe cache partition, és Advanced/Wipe dalvik cache törlések. Minden adat és beállítás megmarad.
Elvileg nem lenne szabad semmilyen hiányt, hibát találni, de a teljes megosztás előtt még teszteltetni szeretném.
Töltöm, és küldöm a hozzáférést, még kb.10 perc
horvii96
neked is küldömpalee69
neked is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest