Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotti824
tag
hétvégén ellopták a P-s advance-m van rá esély hogy bárhogy a nyomára akadjak? van pl ez az oldal
https://www.google.com/android/devicemanager itt nézegetem hátha valaki fellép netre és akkor hátha megmutatja térképen hogy hol a teló,valami más megoldás esetleg? -
Zsotti824
tag
elég rég jártam itt.azt szeretném kérdezni hogy Acefnek sikerült összehoznia P-s verzióra az fmodot?vagy felhagyott vele?ha neki nincs akkor tud valaki olyan romról P-sre ami hasonlóan az fmodhoz nincs agyon moddolva hanem gyári maradt csak épp optimalizálva lett?most egy kitkat resurrection rom van fent de valamivel jobban szívja ez az akksit mint a gyári az a bajom ezzel főként
-
Zsotti824
tag
Acef Fmodjáról van valami hír?ami a P-s telóra készül.az egyik ember már teszteli kb 2 hete a 70%-os romot.azóta van valami előrelépés?
-
Zsotti824
tag
van valami új info a P-s fmodról?látom jelentkezett egy lelkes tesztelő
-
Zsotti824
tag
-
Zsotti824
tag
mi a helyzet a P-s fmoddal?még jó hogy pár hét után felnéztem újra ide.lesz belőle valami?érdekelne ha felkerül valami megbízható kis verzió
-
Zsotti824
tag
fel lehet tenni ezt a 4.4es androidot P-s verzióra is?vodás P-s verzióm van jelenleg gyári JB van rajta
-
Zsotti824
tag
nem lehet beállítani bármilyen általam feltöltött hangot sms jelzésnek vagy csak én nem találom?hol kell?
-
Zsotti824
tag
válasz
beccyboy #30830 üzenetére
tehát ha egyszer lecserélem a gyári recoveryt akkor azt már soha nem tudom visszahozni a telóra.ez is garancia vesztést okoz?csak sajnálom kicsit a 26 hónap garanciát kidobni ezért érdekel ennyire.egyébként melyik recoveryt ajánlod?
na akkor ez kell nekem köszi.jó lesz ez az felszívódós verzió
-
Zsotti824
tag
válasz
beccyboy #30826 üzenetére
értem.gyáriról próbáltam egyébként.utolsó kérdés.így hogy rootoltam gondolom elment a garim de a supersu-ban ott van az unroot lehetősége amivel elvileg vissza tudom csinálni a dolgot és akkor olyan a telom gondolom mintha érintetlen lenne.na most ha felteszek egy nem gyári recoveryt akkor azzal gondolom megint elmegy a gari.esetleg a recoverynél is meg van a lehetősége hogy vissza tegyem a gyárit.ha igen akkor erről nekem kell mentést csinálni vagy le lehet tölteni a gyárit is
-
Zsotti824
tag
köszönöm.meg is vagy vagyok.még egy probléma.fel szerettem volna telepíteni azt a GPS Tweak-et is de amikor recovery-ben rá nyomok a zip fájlra akkor nem tudja feltenni.ezek a sorok jönnek ki.
Install/sdcard
finding update package...
opening update package...
veryfing update package...
és ezt a hibát írja végül piros színnel is jelezvén E:signature verification failed -
Zsotti824
tag
rootolni szeretném a telefont.tudom a gyári vodás romot is rootolni vagy ez azzal jár hogy másik romot kell neki feltenni?nfc-s tehát a P verzióm van.elolvastam az összefoglalót.az ottani linken ahol a rootolt romok vannak.azt írja az enyémhez tartozó linkre kattintás után hogy nem található a fájl.
-
Zsotti824
tag
válasz
tomiii007 #30766 üzenetére
de ott van baszki.középső gombot nyomva tartom aztán alul a 3 ikonból a bal szélsőre kattintok és akkor jön fel az.de ennek kéne lennie egy widgetnek is ami az asztalon kirakva annyit mutat hogy hogy bele van írva hogy futó vagy aktív alkamazások és egy szám
amúgy I9070PXXLPJ
-
Zsotti824
tag
válasz
Gery1987 #30763 üzenetére
miért hiba amúgy?mit baszott el neked neked,hogy érted hogy elbaszta?teljesen jó minden a telefonon.egyedül csak ezt az alkalmazás kezelő widgetet hiányolom viszont nekem meg van olyan ami barátnőmébe nincs benne.pontosan mi azt nem tudom de nekem 8 oldalnyi widget van neki meg 7.hard resetet nyomjak?ha nem segít akkor újra megint kiessel is tudom pl vagy hogy?odinnal tudtommal elmegy a gari nem?
-
Zsotti824
tag
Sziasztok.ma vettem egy ilyen S Advance nevű kis készüléket a vodánál előfizuval.NFC-s tehát P verziós.haza jöttem első dolgom az volt hogy kiessel frissítettem 4.1re a romot.két kérdésem lenne.az egyik,hogy 8gb-s verziót hol árultak?azt hittem ezek a P-s verziók a 8gb-osak de csak 4gb-os.mondjuk mind1 mert bele került egy 16gb-os kártya de azért érdekel hogy akkor melyikek voltak a 8asok.
másik.barátnőmnek is ilyen van pár hete.az övé független és nem NFC-s szintén 4.1es jb-vel.nála van egy widget amit hiányolok az enyémből.az aktív alkalmazások nevű widget.át lehet azt valahogy rakni az övéről az enyémbe?vagy valahonnan azt a gyári alkamazást/widgetet le tudom tölteni?tudom vannak biztos nem gyári ilyen appok amik talán jobbak is de nekem ez a gyári kis widget nagyon bejött és ezt szeretném valahogy az enyémre rakni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest