Hirdetés
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós kamerák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dashed
senior tag
-
petya2012
őstag
sziasztok
az egyik kollégám nemrég vett ilyen telót a vodafontol,de még a 2.3.6-os van rajta
le akarta frissíteni ota-n,de azt írja nincs frissítésilyen létezik??
üdv:petya
-
FET-MEN
veterán
Érdekes GB-vel nagyon jó a rendszer. Most rootolom még, kipucolom, olyan lesz mint egy iphone
most nézem repartos GB-hez nincs root CSC ÉS PDA xda-n..
-
Beren
aktív tag
válasz
Csori72 #35089 üzenetére
A Digi Alarm Clock-ot én is toltam egy ideig, de aztán észrevettem, hogy szereti ébresztgetni a telót éjszaka, azóta nem használom. Neked nem csinált ilyet?
Ellenben a nagy rom csereberéléssel elértem, hogy most működik a gyári ébresztő, ami eddig csak nyögött egy rövidet, aztán elhallgatott...
Beren
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Balathruin #35075 üzenetére
Durva jó lett, gratulálok!!!!!
Nem tudnád elküldeni nekem, szívesen használnám én is!!! -
FET-MEN
veterán
válasz
-
Csori72
aktív tag
-
Csori72
aktív tag
googleba beírod bootanimation.zip. találsz jó sokat, csak a felbontásra figyelj (480x800).
v készíthetsz magadnak.
legegyszerűbb ha anim. gif képet készítesz aztán azt szeded szét. bármelyik prog jó erre ami anim gifet tud. ha szétszedted berakod part0 mappába és elkészíted a hozzávaló desc.txt-t pl így:
480 800 30
p 0 0 part0480 800 -> értelemszerűen a felbontás
30 -> frame/sec (tetszés szerint)
az első 0-ról semmi érdemi infót nem találtam
a második 0 az ismétlések száma. ha 0 van akkor végtelen amíg be nem töltődik a rendszer.
part0 -> a mappa neve, amire ez a sor vonatkozik. ez azért érdekes mert lehet bele még mappát rakni pl part1 amit külön sorban más adatokkal játszathatsz le.a képek neve (így írják) minimum 5 karakter legyen pl: 00001.jpg és v jpg v png. tehát amikor szétszedted a anim képet konvertált őket az 1ik használható formátumra.
becsomagolás pl winrar-al és ott bejelölni a panelon a Tárolás-t. ez fontos lépés mert nem fog elindulni ha tömörítve is van!
ezzel a programmal megnézheted még felrakás előtt, h működik e: [link]
ezzel pedig elkészíteni tudod: [link] ... de leginkább a desc.txt-t hozza létre és csomagol. viszont tudod vele állítani a desc-et és közbe meg is nézheted.
a kész bootanimation.zip helye a telefonon a system/media mappa.
ENNYI
-
Gabesz87
veterán
8.2-es Cocore. No-Frills is van az általad megadott beállításokkal. De nem hiszem, hogy ezek számítanának, ugyanis korábban még az original kernellel és ROM-al is csinálta ezt.
Én is fel fogom tenni valószínűleg a Nova Prime-ot, ahhoz fent kell lennie a sima Nova Lunchernek? Mintha ezt olvastam volna valahol.
-
Acef
addikt
palee69
Egyre jobban tetszik a Nova Prime
(néhány apró, de hasznos opció) -
Beren
aktív tag
válasz
Balathruin #35079 üzenetére
Ezt a nyitó animot hol és hogyan is lehet lecserélni?
Beren
-
Gabesz87
veterán
Az mitől lehet, hogy néha, amikor felteszem töltőre a telót, újraindul? Más is tapasztalt már ilyet?
-
demars
addikt
válasz
Jól néz ki! Mondhatni f@sza!!!
:-) -
Acef
addikt
válasz
Fanatikus
ÜgyesNem tudtál aludni, vagy emiatt nem tudtál aludni?
-
Aldi
tag
válasz
Balathruin #35074 üzenetére
Köszi köszi
9.óra után amikor haza is érek rakom is fel szerintem :$
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok!
Most nem kérdéssel fordulok hozzátok, inkább szeretnék tanácsot adni.
Haverom tabletje egyik napról a másikra nem kapcsolt be. Nem értette mi van vele, még a recovery sem jött be. Hiába töltötte semmi. Bevittük egy sarki sufniGSMbe és ott nő megmérte az akksit multimeterrel:0. Végül a srác is rájött hogy kikapcsolásig merítette.
Szeretném mindenki figyelmét felhívni hogy vegye komolyan mikor azt mondják hogy ezek az akkuk nem szeretik ha teljesen lemerítik. (Jobb esetben megússza egy 500forintos formázó töltéssel, majd holnap kiderül) .
Ezt most csak azért írtam le, hogy lehetőleg ti már ne járjatok így.
Szép estét! -
Nerd
aktív tag
Egy kis osszehasonlitas Maclaw fele CM11 es a Kandzsika CM 10.2 (11.18) kozott:
- panorama nem szaggat
- compass nem ugral osszevissza (Nem ugy mint CM 10.2-ben)
- gps is jobb, mert pl. CM 10.2-ben a maps nem forgatta a nyilat abba az iranyba amerre neztem.
- wifi kikapcsolasnal megbolondul neha (de ki kapcsolgatja ki-be?), de air mode on/off megoldja
- youtube pixeles sajnos itt is (bar en ezt lesz@rom)
- art-ot nem probaltam, max ha majd unatkozok...Osszesegeben hasznalhato, szerintem mindenki nyugodtan hasznalhatja! Remeljuk jonnek a frissitesek!
(#35069) Balathruin: Igen emiatt is nem kapcsoltam be egybol. Adok egy kis idot neki dalvikkal, es tenyleg csak ha nagyon kivancsiva tesz valami, akkor probalom ki az artot...
-
törölt tag
válasz
Balathruin #35066 üzenetére
Mondjuk cserélgeted a romokat, és soha nem takarítasz a memóból. Aztán a sok-sok rom, sok-sok programjának, sok-sok külön romhoz való user settingje felgyűlik, és statisztikailag is esélyesen bekavar az n+1. romnál...
Ha meg root is van, akkor még könnyebben.
A különböző sz*rul megírt, vagy pilótavizsga nélkül beállíthatlan appokról ne is beszéljünk. -
Acef
addikt
válasz
Spiggy #35063 üzenetére
Spiggy
de próbálom értelmezniolvasd át többször, és tisztulni fog a kép.
Valóban érdemes végigcsinálni, és ahogy palee69-is írta: nyugodtan kérdezz, nagyon jó kis társaság gyűlt össze, segítenek/tünk.Előbb olvasgasd a leírást, gyűjtsd össze a fileket, rakd össze fejben az egészet, majd csináld végig a leírás alapján
Balathruin
küldtem a linket -
palee69
senior tag
-
Aldi
tag
Van stabil cm 11 ? Ami nem rebootol !
-
Spiggy
csendes tag
Hali!
Némi gondom van az egy éves telóval. Valamikor pár hónapja frissítettem a telót a t mobilos frissítéssel. Akkor is lelassult kissé, de néhány pozitív dolog miatt tetszett a teló. Viszont mostanság egyre szarabbul üzemel, sokszor lefagy (fél-egy percig hiába nyomkodom, semmi nem történik), videó felvételt teljesen szaggatott, sokszor teljesen használhatatlan... mit lehetne vele tenni?? már az eredeti GB-t is visszasírom, de inkább a frissítéskori állapotot... (több helyen írták, hogy ez a szar google ++ lehet a ludas akár-- > de nem tudom sehol törölni).
Mit csináljak vele? :-)
Köszi
-
-
gyuszmó
őstag
A melóhelyemen működik tökéletesen usb -vel.
Akkor is le kell adni szervizbe, ha csak a töltő rossz ?
Egyáltalán van még a fórumon aki gyári romot használ és működik neki ?
-
pinnacle
nagyúr
Tényleg röhej, hogy a Samsungnál nem foglalkoznak ezzel a telefonnal. Saját videó lejátszásától lefagyott. És még azt sem lehet mondani, hogy a szolgáltatók módosított ROM-ja az oka, mert ez független. Persze kernelcsere után semmi gond. El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a Samsung szervizekben. Raklapnyi S Advance van náluk? Kernelt nem cserélhetnek, gyári visszaállítás, újratelepítés meg nem ér semmit.
-
Acef
addikt
válasz
royalka #35040 üzenetére
royalka
(#35039) Acef: Én a gyári visszaállításokra bólogattam. vagy miért én kaptam a választbocs, Gyuszmó-nak szántam
Gyuszmó
Gyári adatok visszaállításánal? -Csak a belsőt formázza. Ha ezt az "utat" próbálod, akkor utána egy full wipe-t is kellsmrJoe
A blogomban minden infó, segédlet ... -
smrJoe
tag
Az Acef féle ROM ot hol találom??
-
gyuszmó
őstag
-
Csori72
aktív tag
válasz
gyuszmó #35037 üzenetére
ezt pár hónapja nekem is hajszál pontosan így játszotta el a telefonom. akkor csináltam a beállítások menüből 1 gyári visszaállítást sd formázással, és megjavult. azóta se tudom mi okozta.
a root önmagában semmire sem jó, ha viszont takarítasz is vele az már igen. legjobb tényleg az amit írtak, Fmod Aceftől.itt el tudsz olvasni róla mindent: [link]
és akkor nem elérhetetlen ez: [link] <<- ez mint oda is van írva minimális használat mellett. de normál használat mellett is elketyegi a 2 napot.
-
royalka
őstag
válasz
llaci63 #35036 üzenetére
Az előbb( miközben válaszoltam) újraindult magától (CM10.2/11.18) és utána nem érzékelte az érintést, több aksi ki-be, újra indítás vagy 5xör, de semmi. Dalvik, Cash wipe és megjavult. nehogy már nekem is rendesen menjen a telóm..
(#35039) Acef: Én a gyári visszaállításokra bólogattam. vagy miért én kaptam a választ.
-
Acef
addikt
válasz
royalka #35035 üzenetére
A root még nem segít, akkor már legalább a cocore-t is kellene
Beragadt valami app, vagy a google végzi túl lekesen a dolgát.
Elsőnek:
a rom beállításait kellene átnézned, ehhez segítség a blogomban lévő beállítások fejezetHatékonyabb megoldás, ha megcsinálod az egészet: repartos, root, efs, cocore, esetleg a módosított rom.
-
royalka
őstag
válasz
gyuszmó #35032 üzenetére
Az is jó.
De, ha felteszed az Fmodot akkor egy pucolt rendszert kapsz. Vannak itt páran akik esküsznek rá, ők tudnak segíteni a feltételbe. Én is használtam annó egy régebbi verziót tényleg jó, hogy nem neked kell egyesével kipucolászni a dolgokat.
Töltésre meg azt javaslom hogy: vizsgáld már meg, hogy amikor csatlakoztatva van a készülékhez akkor a töltő fejét óvatosan, kicsit megmozgatod fel-le, mert egy ismerősömnek is hibás volt a töltőfej, ő is nem rég vette. Vagy egy másik töltővel, ha van rá lehetőség. De lehet szoftveres hiba is, hogy nem veszi a töltést régen nálam is volt
(#35034) FET-MEN: Már a tízórain is túl vagyok
-
gyuszmó
őstag
válasz
royalka #35028 üzenetére
Köszi
Gyári vissza ?
Most kezdek bele unni az egész gyári dologba, azt hiszem először csak root, az ér magában valamit ?
Legalább kitörlöm a felesleges appokat, rengeteget,fagy akad, mostanában. Rohadtul idegesít ,ráadásul a töltéssel is gond van, nincs megtörve a kábel, de hol tölt, hol nem.
Chace volt már, dalvik ebben nincs.
-
gyuszmó
őstag
Aksi ki-be , többszöri újraindítás után is bent maradhat ?
-
gyuszmó
őstag
Én is erre gyanakodtam,már tegnap is feltűnt a dolog újra indítás, aksi ki-be + egész éjjel töltöttem kikapcsolva reggel vettem le 100% volt.
Mi lehet ?
-
gyuszmó
őstag
Mindez egyik napról a másikra történt,semmi új dolgot nem raktam fel, kb 8 hónapos a teló ez még nem lenne indokolt ?
köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim Búék, az idén még nem írtam
Segítséget kérnék a guruktól, valamiért veszettül merül az aksim
mOST MÁR 26 % VAGYOK REGGEL 7KOR 100% VOLT.Semmi nem látni ami szívná , de még is ez a tény több újra indítás, aksi ki-be volt már . Semmi nincs beragadva.
A legtöbbet a rendszer ette 26% 29p cpu haszn. 1ó volt ébren. és 74 % fogyott alig 6 óra alatt mi lehet ez,s -
ZPKing
tag
Sziasztok,
Felraktam tegnap este ezt az új Maclaw féle 11-et amit most adott ki.
Eddig nagyon szépen működik.Egy dologban kérném a segítségeteket.
Előző gyári JB-ről kimentettem a contact-okat exportálással vcf-be.
most vissza húztam ide.
JB alatt be tudtam azt állítani hogy csak a telszámos contactokat lássam a névjegyekben.
most cm11-alatt beömlesztette az összes rohad gmail-ből a e-mail címeket az összes eddig szerkesztetlen
telszámos contactot, így lett vagy 1700 contact.
ami nekem teljesen felesleges hogy ott legyen.
próbáltam a beállításokba leszűrni hogy csak a telszámosak látszódjanak de nem sikerül.
valaki meg tudná mondani hogy lehet leszűrni?
Én csak a telszámos kontaktokat szeretném látni a névjegyzékbe azonkívül semmi mást nem!!!
köszi előre is -
Pietrosz
addikt
válasz
Mr.Franczy #35015 üzenetére
Én a build6-os Carbonról beszélek, te is?
-
pinnacle
nagyúr
Nova Launcher-nél ha elrejtem az értesítési sávot, akkor, hogy tudom elővarázsolni? Eleinte simán csak lehúztam, de most a teljes "redőny" lemegy és pont a sáv nem látszik.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Mr.Franczy #35012 üzenetére
Elsőre nekem is jó, aztán ha kikapcsolom, majd újra be akkor már nem reagál
-
Pietrosz
addikt
Köszi, igazából nem hiányzik egyik se, elvoltam ezek nélkül is. Viszont a wifi az idegesít. Van egyáltalán olyan 4.4.2 rom amiben működik rendesen? Most az új maclaw romban is már csak az bugos elvileg.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Wifi jó, dzsutub egy okádék!
-
-
Pietrosz
addikt
-
palee69
senior tag
Nem rakta még senki fel Ezt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- The First Berserker: Khazan
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest