Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muminn
újonc
válasz
OCTAMD #11399 üzenetére
Na hát ha a Telekomnál 2 év, és függetlenül most 215 (ezért tettem határnak kb. a 200-at)...akkor nincs messze a 200-tól. Tulajdonképpen ezért is kérdeztem, mert valahol elvárnám a telekomtól, hogy 2 éves gyári garit adjon, bár így a többi 2 ég garistól jóval olcsóbb, fura.....kicsit várok még, aztán majd látom, egy biztos nem veszem meg 250 fölött. (Ráadásul nem vagyok egy szerencsés fajta, szóval ha megveszem a nem magyart, 1 év garist olcsóbbat, tuti elromlik vagy valami gondom lesz vele
...)
-
Ateszpapa
addikt
válasz
concrete86 #11381 üzenetére
Igen, cserélik. Ezért sem rakok rá semmi fólia szart mert egyik sem jó. Ha hajszál karcos lesz ami amúgy sem zavaró majd cserélik ha beég a kijelző.
-
Muminn
újonc
válasz
Mr.Silkó #11394 üzenetére
Köszi
Függetlenül veszem majd. Nem részletre, ha S8 lesz, megvárom míg 2 év garanciával lemegy 200 alá vagy a telekomos változat lesz. Telenoros vagyok ott nem tudok biztosítást kötni, egyelőre mást nem találtam...fentebb valaki pont eziránt érdeklődött. Jó lenne tudnom hol tudok rá biztosítást kötni. Olyan tokot nem veszek rá ami elrontja a kinézetét
...sok ütésálló tok ilyen ahogy néztem...vagy nem?....valahogy meg kell tanulnom vigyázni rá. Szóval ilyen szempontból egyformák? Akkor egyelőre az S8 felé hajlok. Plus nagy lenne nekem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Muminn #11390 üzenetére
Szia!
Elég sok mindenen múlhat a választásod. Szolgáltatónál vagy függetlenül szeretnéd venni? A sima S8-ra gondoltál, vagy a Plusra? Egy összegben, vagy részletre vennéd?
Ha függetlent szeretnél, akkor most a Telekomnál jársz a legjobban (gyári függetlenül árulják az S8 párost, Telekomos szoftverrel), ott 215 körül van az S8, Starter Kittel (ugyanitt az S7 edge tudtommal hálózatfüggő). Az első elindításnál megkérdi a telefon, hogy szeretnéd-e a T-s szoftvereket telepíteni, ha más szolgáltatóhoz tartozik a kártyád, akkor simán elutasítod ezt az opciót és kész.
Mindkét készülék üveg házzal rendelkezik, tehát elég sérülékenyek. Javasolt a masszív, ütésálló tok, esetleg igény szerint fólia. De ha nagyon parás vagy (mint én), akkor köss rá biztosítást (több helyen megteheted).
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
CsabaZz #11392 üzenetére
Addigra már "Android O" fog futni mindenen.
Elemerke23
A legbiztosabb mód a beégés elkerülésére, ha nem használsz olyan programokat, amik statikus tartalommal bírnak (magyarul: amiknél állandóan ugyanaz a tartalom látható, mondjuk a kijelző alsó szélén - pl.: egyes navigációs appok), illetve, ha kerülöd a magas fényerő használatát és a nagyon világos tartalmakat.
-
Elemerke23
tag
Mi a biztos modszer s8 plusnal a beeges elkerulese erdekeben?mindent egybe veve fenyero hatter always on bealitasok.valaszotok elore is kosti
-
Muminn
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem volt még csúcskategóriás telefonom. Most a munkám miatt is készülök egyet vásárolni. Nem tudok dönteni, S8 vagy S7 edge-t vegyek (s7 edge olcsóbb, az S8 jobban tetszik). Minden tesztet elolvastam, millió videót megnéztem, de még így is kéne egy kis segítség. Nem vagyok telefondobálós, de nem egyszer ejtettem le a mostani telóm, rettegek, hogy lefogom ejetni bármelyiket is veszem...van különbség fogás ügyileg két modell között? Tokot persze veszek, amit egyébként nem kedvelek, mert ront az összképen, soha nem volt telefonom tokban, itt olvastam a spigen ultra hybrid tokot, megnéztem neten, nem ront a teló kinézetén aminek örülök. Iphone-t nem veszek. Szóval segítség kéne ki melyikre tenné le a szavazatát S8 vagy S7 EDGE. Köszönöm a segítséget. -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Erre nem tudtok nekem valami okosat mondani?
Még annyi, hogy a GSM boltnál sincs biztosítás. -
SharpSA
veterán
válasz
concrete86 #11381 üzenetére
Előbbi biztosan, mert szerintem egyben van a képernyővel az egész.
Utóbbi jó kérdés. Ha kicserélik az összes, szétszedés miatt sérült ragasztó, tömítő anyagot, akkor ugyanúgy ellenállhat a folyadéknak a készülék, de ezt a szerviz jobban tudja. -
concrete86
aktív tag
Üdv, kérlek ne bántsatok a kérdésért, de:
Ha beég a kijelző és cseréltetem garanciában, akkor elvileg a karcos üveg előlap is kicserélődik?
A vízállóság megmarad?
Köszi! -
hóember74
csendes tag
Üdv! Eddig nem mertem leszedni a legújabb frissítést, mi a tapasztalat minden oké vele, mert 1-2 hete írtatok néhányan negatívumokat frissítés után? Csak mert nekem most nincs gondom a telóval, aksi, fényképező ok, és jó lenne, ha legalább így maradna. (Inkább javulnia kéne).
-
Ma este a cafele tokban sem töltött fel 100%-ra a qi töltő, pedig ez fele olyan vastag, mint a gyári szilikon tok. Mondjuk 31C van a szobában. Állva sem- fekve sem töltött , megállt megin 81%-on és 43C volt az akku.
-
-
Atlantis
veterán
Nincs, 8 éve iPhone van, teljesen hülye vagyok az Androidhoz, Samsunghoz meg pláne. Viszont az S8 igencsak megtetszett és pár hete figyelemmel követem a topicot.
Ha nem is 3, de 2 évig megtartom a telefonjaimat, iPhone-ból is minden második verziót szoktam megvenni.
A szinkronizálást a felhőbe automatikusan csinálja?
-
vivo2000
tag
-
SharpSA
veterán
válasz
spawn21 #11370 üzenetére
Tudnám hogy jön ide a vámpírként élés, ami természetesen nem talált, így ülj le, egyes...
Persze, van olyan helyzet kint a szabadban és az automata fényerő beállítás jól teszi a dolgát. De hogy mindig mindenhol full fényerő kell? Ez az egyik legrosszabb, amit valaki tehet a szemei ellen. Kevesebb fénynél később már látni sem fog rendesen. Egyébként nekem mindegy. -
dnelb
veterán
válasz
Atlantis #11364 üzenetére
tegnap csináltam factory resetet az s8on, a samsung cloud mindent visszatett ugyanugy ahogy volt, alkalmazásadatok, asztal elrendezés, hívás előzményeket, de még az ébresztéseim is . 1 gombot nem kell nyomnod. ez nem buta stock android... neked nincs samsungod amugy hogy ennyire nem vagy képben ezekkel?
amugy, 2 év gari van rá, és elég kevés s8 van beégve, nem lesz ez ezzel gond. Meg manapság ki tart meg 3 évig telefont? -
Atlantis
veterán
Lehet, hogy kapsz valami telefont, ami jó eséllyel nem ugyanolyan modell, mint amit bevittél és amire valahogy rá kell varázsolnod az adataidat is...úgy tudom, Androidnál ez nem feltétlenül van jól megoldva.
Ezzel nem a Samsungot akarom bántani, hanem az AMOLED technológiát..szerintem kár erőltetni telefonoknál és most az Apple is sajnos rákényszeríti a népet. Persze tudom, nekik az a lényeg, hogy garanciaidőt kibírja, ha lehet, de ezzel a kijelzőtípussal még ez is kockázatos....a hosszú távra tervezők meg le vannak ejtve.
Persze ez van, ezt kell venni...ha szeretni nem is.
-
Ateszpapa
addikt
Igen, de akár több hétbe is belekerülhet mire kipostázzák és visszajön.
És az még a korrekt GSM boltos, aki nem hajt el, hogy "attól még lehet használni" dumával.Freezee:
Lehetséges, de akkor már hívtam a szervizt házhoz, ha már halványan is látszódott.
Itt helyben a meló helyemen megcsinálta. -
Pompi
nagyúr
Nekem se volt másfél év alatt az S6-on, de hozzá teszem, hogy az S7 - S8 egész máshogy kezeli pl. az automata fényerőt. Legalábbis nálam az S7 és az S8 is simán kivágja jobb ütközésig a fényerőt ha rásüt a nap,
nagyon helyesen egyébként, csak ez autóban navigálás közben nem fog jót tenni a kijelzőnek hosszú távon az fix, és ilyenkor elég erőszakos az automatika, mert hiába veszem lejjebb, megint visszahúzza fullba - ilyet az S6 nem csinált nálam, még Nougattal sem.Ismerősnek egyébként most cserélték az S7-ben, napi pár óra Waze miatt. Kollegám S6 Edge-n és is látszik a sárga waze gomb fehér képernyőnél - ha összefutok vele csinálok róla képet.
-
sgeza
veterán
Nekem egyébként két év alatt semmilyen beégés nem jelentkezett az S6-on. Szerintem ez szélsőséges esetben fordulhat elő. Ugyanazon a ponton folyamatosan, erős (esetleg fehér) fénnyel jelenik meg valami.
Vagy gyári hiba persze. -
vivo2000
tag
válasz
Freezee #11336 üzenetére
Én általában Facebookozni szoktam,netezni,jatszani,fényképezni videozni,stb..Szerintem ezeket minden nap használja az ember,ja és full fényerőn használom én úgy szeretem ez van...A másik meg nem idegeskedek mert van 2-év garanciám és ez idő alatt bár mikor vihetem a szervizbe...
-
Freezee
senior tag
Gyááá, meló közben az fel sem tűnt
Nem mindig ugyan oda viszik. Sokszor nekik vissza kell küldeni külföldre mivel nem "tisztán" került magyarországi forgalomba, így fizetnie kellene a szervízért vagy visszaküldi oda ahonnan "szerezte".
Igen tudom hogy azok nem amoledek, a doogee csak érdekesség képpen írtam mivel kb 2 hónapot jósoltam neki annó de olyan karriert fut be hogy megtartom kíváncsi vagyok mikor adja meg magát végleg
-
Freezee
senior tag
válasz
Ateszpapa #11337 üzenetére
Elképzelhető persze. Lehet gyártási gond volt vele egy gyengébben sikerültet kaptál. Nekem S2,S3, Note3, volt sokáig de hál isten egyik sem égett be. Van huawei, sony, iphone sőt egy doogee amin full statikus dolog megy 2 kamera képe 5 órán át minden nap. 2012-ben vettem és azóta 2 akksit kellett benne cserélni de kijelzője hibátlan pedig egy 10.000 ft os telefonról beszélünk
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudjatok mi lehet a baj?
Nem enged témát cserélni. -
Pompi
nagyúr
válasz
Freezee #11333 üzenetére
"Ez a hét kommentje eddig"
De azért az is dobogós, hogy nem az AOD hanem a kijelzőDe komolyra fordítva nem kell fehér hátterű dolgot futtatni. Elég bármelyik navigációs program aminek állandó elemei sokáig kint vannak a képernyőt. Ilyen akár a Waze is, az alsó sáv és a jobb oldali sárga jelentő gomb is hajlamos beégni AMOLED kijelzőkön.
@Ateszpapa
"Már aki nem sufni GSM-be vette a készüléket."A sufni GSM is ugyan oda viszi gariztatni a készüléket
-
Freezee
senior tag
válasz
vivo2000 #11335 üzenetére
Sure, hibázni emberi dolog én is biztos csináltam ekkora "melléfogást" valamikor, de azért tényleg elgondolkoznék azon hogy ezt hogyan csináltad. Erre akkor van esély ha 0/24-ben fehér hátterű, navit futtatsz full fényerőn kb. De meséld el miket használsz nagyjából hátha rájövünk
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #11315 üzenetére
Írd be a cím elé, hogy
m.Tehát m.prohardver....
Így lesz mobilnézeted, ha ezt hiányoltad volna.
-
sgeza
veterán
válasz
spawn21 #11316 üzenetére
Nem vagy leoltva egyébként, vagy ne foglalkozz azokkal, akik olyan hangnemben írják! Némelyek nem bírnak normális hangnemben kommunikálni.
Én például azért javítom csak ki azokat az állításokat, amelyek tényszerűen azt állítják, hogy ennyit bír és kész, mert ez nem igaz!
Nekem 5-6 óra kijelzőidő simán megvan, és nem tiltogatom agyon, rendesen használok minden olyat, amire szükségem van, nem mondok le semmiről csak azért, hogy több legyen a SOT. Nincs mínusz 1000-re véve a fényerő sem (automatán van egyébként). -
Freezee
senior tag
válasz
spawn21 #11316 üzenetére
Rossz helyről közelíted meg.
Nekem közepesen bírja az itteni használatokat figyelembe véve. Inkább úgy kellene fogalmazni hogy vannak applikációk amik borzasztóan szívják az akksit mert szarul vannak megírva Faacebook app, messenger, heartstone, stb.
Ha valaki ezeket használja akkor lemerül hamar, ha valaki más jobb appokat akkor neki sokkal többet bír a mobil. Én sokat utazom és napi 1.5-2 órát tuti filmet nézek+Twich+gmail+viber+email+telefonálás és nincs wifi tehát egész nap mobilnet, egész nap használom valamire. De látszik azért hogy tudok szélsőséges időket produkálni ha olyat indítok el mint a heartstone akkor annyit se bírna mint amit te belinkeltél.... -
Pompi
nagyúr
válasz
janosibaja #11315 üzenetére
Ha mobil nézetben vagy, akkor a lap alján válts át asztali nézetre. Igaz ezt meg nagyítgatni, meg scrollozgatni kell, de nekem még mindig használhatóbb, mint a mobil nézet.
Ha meg asztali nézeten vagy akkor fordítva, válts mobilra. Ez a két lehetőség van, app nincs.
-
spawn21
veterán
válasz
heidrich #11295 üzenetére
Így van, nekem is és sok másnak is ennyit bír.
Szerintem akinek 5-6-7 órás SOT van, az mindent kigyalul és jóformán nem használja a telefont. Vagy legalább is úgy tudom elképzelni, azt hogy ennyi összejön nekik. Nem az zavar hogy nekik megy, vagy nekem nem hanem az, hogy konkrétan le vagyok oltva......Kibírja a napot, de ha nem van töltő mindenhol.
-
janosibaja
őstag
NAGYON OFF, BOCS: mobilon kényelmetlen olvasni a fórumot. Nem látszik jól a privát levél, stb.
Mintha régebben lett volna vmi mobilapp (nem az a vacak figyelő a Google Playen), ami a Prohardver oldaláról letölthető lett volna.
Képzelődtem volna? Nem találom...
-
törölt tag
válasz
Elemerke23 #11310 üzenetére
Ilyenek már rég nincsenek fent alapból, a Galaxy Apps -ben megtalálod.
-
Elemerke23
tag
Meg 1 kerdesem lenne.tegnap kaptam a telefont es az appok kozt nem talalom a gyari video lejatszo appjat se a zene lejatszo appot.csak akkor jon elo ha fajlkezelobol megnyitom az adott videot vagy zenet.valaki valami otlet?
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
képernyő zárolási animáción tudok valahol változtatni? -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Elemerke23 #11307 üzenetére
Ez büntet
Klafa.Az erő legyen veled!
-
Elemerke23
tag
Sziasztok.egy kerdesem lenne.kivan rakva hatternek fekete hatter amiben esetleg van kozepen valamo kis kep es felul nem fekete hanem elvan szinezodve a fekete de mikor megnezem a galeriaba ugyan azt a kepet ott rendbe van ez mi?nallatok van ilyen?
-
-
Cuccok
tag
válasz
thebear007 #11293 üzenetére
Még pár hónap és eltűnnek a wireless töltés ellen ágálók. Bekerül az uj szifonba mint revolution és jobbmintmásnálmerepöl. Onnantól mindenki qi töltést akar majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest