Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Trigo

    csendes tag

    Sziasztok!
    Nem olvasnék végig 16 ezer hozzászólást, ezért inkább megkérdezem.
    A 2 hetes S8 kijelzőjének tetején, ott ahol a hangszóró van, foltos a kijelző. Találkozott valaki ilyennel?Pontosabban alapból semmi gond, nem látszik semmi, de ha rálehelsz, akkor egy kb fél négyzetcentis területen máshogy reagál a lezárt sötét képernyő. És mindig pontosan ugyanott! Ez a folt a kijelző felső élétől közpéne lenyúlik a hangszóró alá, és fent az él mentén egy kicsit balra is elhúzódik. Összesen mondom, nincs 1 négyzetcenti se.
    Úgy vettem észre (pár nap után), hogy kihúztam a zsebemből (tok nélkül használom), néztem hogy azon a részen jobban látszik/megmaradt a zseb szennyeződése kb (pontosabban csak ott látszott szennyeződés, ujjlenyomat akármi). Letöröltem, semmi gond. Majd amikor párszor ez megismétlődött, elkezdtem megvizsgálni. Ujjlenyomat is jobban marad meg ott. Ha nedves ronggyal odatörölsz, akkor a környékén semmi nem marad meg, a folton viszont látszik a nedvesség.
    Érzésre semmit nem lehet érezni, és ha megtörlöm rendesen szárazon, akkor látni sem.
    Olyan érzésem van, mintha hiányozhatna egy réteg a kijelzőről, és pont az ami az ujjlenyomatvédelem elleni. de érzése nem érezni semmit, körömmel kaparva se lett nagyobb a folt.

    Elvittem samsung szervizbe. Mondtam srácnak leheljen rá :), mondta inkább beviszi szervizes kollégának megmutatni. Mondták kijelzőcsere lesz. Lassan 5-6 napja lesz már bent náluk. Érdeklődtem telefonon, mondta a kishölgy, hogy tesztelik, mert ilyenkor a belső dolgokat is letesztelik. Mondjuk ez korrekt.

    Vajon lehet ilyen folt valami belső problémától, ami kisugárzik a képernyőre egy adott helyen és más fizikai tulajdonságokat ad neki?

    Tudtam, hogy előbb utóbb ezzel a telefonnal is megyek szervizbe (hisz idővel kb mindegyikkel kellett), de hogy 1 hét után, az elég gáz.
    Ráadásul a gyárilag rajta lévő hátsó (csomagoló? reklám?) fóliát is elvesztem a szerelés miatt, és nem tudok újat rárakni, mert hátsó fóliát nem találok neten az istenért sem. Pedig nekem csak hátsó kéne, ha asztalra rakom, ne kelljen féltenem annyira.

    Szóval várok a telefonra, hogy mehessek érte, de ha addig is volt valakinek ilyen problémája, meghallgatnám a véleményét.

Új hozzászólás Aktív témák