Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Lehet hüJe a kérdés, de a telefont mint gyári alkalmazást, névjegyzéket, naptárt órát üzeneteket galériát, miért kell külön frissíteni, az miért nem történik meg a playről magától ?? s6-s7 en nem emlékszem hogy ezeket valaha is frissíteni kellet.Most meg hetente megjelenik a sárga pötty a jobb felső sarokban a 3 szürke pöttyön ezen alkalmazásoknál, és külön egyesével frissítem.. mért ?
köszi a választ ! érintetlen független készülékek.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #15386 üzenetére
Igen, ezért figyelmeztet is.
-
Helltak
őstag
válasz
racerx #15385 üzenetére
Ezt az üvegfóliát vettem és rakattam fel: [link]
Ez is széleken ragasztós, de legalabb a tokbarát. Érintést eddig tökéletesen veszi, nagyon picit levegős csak. Jól látható direkt napfényben, csak polarizált napszemüvegben színeződik el a kijelző egy picit, ha nem szemből nézed. -
racerx
őstag
Apropó üveg. Nézte vki, esetleg lett már vmi normális rá? (most a loca-t ,meg a 60 docsisakat hagyjuk..). OTAO még mindig ?Mostanában nem nézegettem.Elvagyok a Nillkin fóliával, ami baromi jó, de mégse üveg.
-
Piwi
veterán
Estét. Sikeresen megérkezett az S8+ készülékem ma,köszi a gyors DPD-nek
S6 edge plus-ról váltottam,még szokni kell hogy nincs gomb alul,de azt hiszem nem lesz vele gondom
-
válasz
Viktor0610 #15382 üzenetére
co.uk találtam közbe
-
-
OTAO üvegfóliát vett már valaki? Amazonon látok de ide nem hozzák ki.
-
SharpSA
veterán
Hogy a rákba lehet widgeten vagy appot törölni a kezdőképernyőről? Hiába fogom meg és húzom akárhová...
-
zseko
veterán
válasz
OCTAMD #15375 üzenetére
Őszintén szólva, fogalmam sincs hogy kicsoda
az elekromos autók miatt ajánlotta fel a youtube, de 5 percig bírtam nézni a videóját mert annyira idegesítő
(Ezt a videót (valami 10 tévhit az elektromos autókról) az alábbi mondatig bírtam, ezt konkrétan az 1. percben hangzott el:
"...(környezet szennyezés szempontból)...vagy mondjuk azt is elfelejtik, hogy a benzines autóknak mondjuk van alkatrészigénye amit le kell gyártani, szállítani kell, értékesíteni kell, foglalkozni kell vele, ezeket mind kihagyják a számításból."
mert az elektromos autók alkatrészeit az uborka mellől szüretelem le a kis kertben, mi?
persze, van részigazság a mondandójában azért, de mikor arról kezdett beszélni, hogy mennyit lehet megspórolni egy 13 milliós elektromos autó vásárlásával a simával szemben... áh, hagyjuk is
)
-
zseko
veterán
Próbáltátok már a több ablakos módot? Most szórakoztam vele egy keveset, faja
. A második megnyitott ablak után az egyiket ki lehet 'emelni' kis ablakba, így rá lehet nyitni még egyet. Majd ugyanezt eljátszva, még egyet, meg még egyet, meg... Lehet méretezni is, és 'lebegő gomb' ikonra lecsukni (mint a Messenger chatje). Az ablakban működő YouTube lejátszás mellett egy másik ablakban simán működik a fényképező is, plusz egyéb appok is nyitva még, mint ahogy a képen látható is.
-
zzola
titán
Azt tudja valaki, hogy hány BT eszközt kezel egy időben a készülék?
-
Most mennék venni S8 telekomost. Még mindig független ugye?
-
törölt tag
válasz
IamTheDog #15355 üzenetére
Hatalmas kérdés..... Pl más okos dolgokra, amiket egy ilyen készülék tud,nem csak Facebook van a világon.
Lehet ám különböző előre, ránk erőszakolt appokat számunkra hasznosabbra cserélni.
De ha úgy tetszik akkor csak.Tegyél hozzá a topikhoz inkább valami hasznosat. Köszi, hogy benéztél.
-
törölt tag
válasz
umbibumbi1 #15353 üzenetére
950f,955f eu egykártyás változat.
-
IamTheDog
tag
Aki ilyen sok mindent letilt az okostelefonján, mint itt egyesek, az miért nem vesz butatelefont?
-
törölt tag
válasz
janosibaja #15346 üzenetére
Igen. Elvileg igy nem működik a háttérben sem .
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
Azt eszre vettetek, hogy a telefon nem tud frissiteni?
Pl ma a naptar /alapbol benne van/ jelezte hogy frissitsem. Haza ertem, galaxy apps, frissites, semmi, all app, semmi, google aruhaz semmi, megnyitom megint a naptarat ott ficereghogy frissitsem.... Sok alkalmazassal csinalta mar nekem, samsung valasza: factory reset. Hat hogyne inkabb telibe xa..m -
törölt tag
válasz
#67656192 #15341 üzenetére
Csak saját felelősségre kellő körültekintéssel!
Az s8 valamivel másabb mint az elődje van ami nincs is benne van ami meg új.
Nálam BK-val ezek vannak nagyjából ignorálva :
System :
Ant hal szolgáltatás
Bixby összes /6db/
Chrome
Dictionary
Excel
Gr vr service
Google
Google vr szolgáltatások
Időjárás előrejelzés
PowerPoint
Pénzügy /yahoo/
Reminder
Samsung Dex home
Samsung Pass
Sportágak /yahoo /
Térkép
Ébresztés hanggal /Bixby /Bloatware:
Briefing
Carmode stub
Chocoeukor
Cooleukor
Facebook/mindhárom egymás alatt /
Felh kézikönyv
Gearvr setup wizard stub
Hangszolgáltatás/svoice/
Időjárás
Onedrive
Roseeukor
Történet szerkesztő
Voice assistant
Élő háttérkép választó. -
törölt tag
válasz
kaisers #15324 üzenetére
Mint már írtam, saját gyülytemény, nagyon sok usernek segitett egy kis üzemidőt találni. Burt kolléga szedte össze ilyen szép táblázatba és kiegészitette saját elgondolása szerint. Ez az egész egy kis segitség akar lenni, a tárház ezzel még nem teljes et csak indulásnak jó. A fontosabb tudnivalók pirossal ki vannak emelve illetve a BK Disabler ugyanezzel a megoldással müködik. A pd plugin vagy egyéb más beépülő sajnos N óta szüksége de ezt maga az aplikácio úgyis kéri.
-
csorba23
tag
Iszonyat lassú a prediktív szövegbevitel működése. Nektek is?
-
k810
aktív tag
Ez ismert jelenség? Csak mert nekem is szokatlan egy év OP után, hogy nem bír ki egy napot sem egy töltéssel a telefon. Amiket láttam múlt héten SoT időket itt a fórumban, meg a saját S8-omon, siralmasak a Samsung csúcsmobiljához képest.
(#14552) zseko:
Béna az XLO eléggé, elfelejtik elküldeni a visszaigazolást, hogy mehetsz érte, hívd fel őket, ott van a boltban. -
thamasz
senior tag
Hogyan lehet beállítani, hogy a Goggle Fotók app ne szinkronizálja fel azonnal az elkészült képeket a felhőbe? Most ezt teszi. Korábbi off telefonomon be tudtam állítani, hogy csak akkor töltse fel, ha wifin van és töltőre van dugva.
-
thamasz
senior tag
válasz
janosibaja #15323 üzenetére
Köszi, lefuttattam, működik minden, eddig azt gondoltam kell nekem a bixby de most kipróbálom nélküle. Tetszik, hogy egy gombnyomással ki be kapcsolhatom az értesítési sávot fent és így teljesen [full screen lesz], beégés esélyét csökkentendő...
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Egy pendrive-t csatlakoztattam a telóhoz és formázást ajánl fel. Ez nem lenne baj, de egyszer régebben azt hallottam v.milyen telóval kapcsolatban, hogy ha formáz utána csak azzal a telóval lehet használni.Ez igaz, vagy hülyeség, rosszul emlékszem? Lehet hogy TV-vel kapcsolatos a dolog? Előre is köszönöm!
-
Maxtreme
addikt
válasz
Viktor0610 #15306 üzenetére
Igen ezeket én is olvastam (pro és kontra) ezért kérdeztem itt, a felhasználói pár hónapos tapasztalat mégis más.
Köszi azért -
janosibaja
őstag
válasz
thamasz #15317 üzenetére
Másként nem fogod tudni működtetni szerintem.
Nekem NOD van a gépemen, nem szólt egy mukkot sem vírusról. Én lefuttatnám a helyedben.
Vagy ahogy sgeza írja, kézzel kiadod a parancsokat konzolban (a telepítő írja, miket), de gyakorlatilag pontosan ugyanez történik majd.
-
racerx
őstag
-
kaisers
aktív tag
Package disabler programmal kapcsolatban annyit mondanék, hogy az S7 topikban az egyik fórumozó készített egy táblázatot a tiltható alkalmazásokról, és abban szerepel az is, hogy melyik mire való.
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok.
2 napja lett meg nekem is a sima S8.
Én nagyon meg vagyok elégedve vele akku fogyasztással is.Egy olyan kérdésem lenne, hogy a telefonkönyvnél az a funkció nincs már benne, hogy jobbra húzom akkor hívás, balra akkor sms?
-
válasz
Az én gyakorlati tapasztalatom szerint meg egy kicsivel jobb az S8+
-
törölt tag
válasz
Az elején én is igy gondoltam, de most szerintem már jobb, ha nem is sokkal.
#maxtreme: szerintem van olyan jó, oda kell figyelni a beállításokra de ez az s7e-re is igaz. Sok adat jön-megy készenlétben és mobilneten is de ez mind orvosolható.
-
válasz
Maxtreme #15304 üzenetére
A GSMArena.com összehasonlítása szerint kicsivel gyengébb az S8+ üzemideje, mint S7 Edge-nek.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #15302 üzenetére
-
Maxtreme
addikt
Biztos sokszor volt már szó a dologról, de sorry, nincs időm visszaolvasni több ezer hozzászólást.
A lényeg hogy tudnék nagyon jó áron s8+-ot vásárolni, (úgy hogy a jelenlegi s7 edge-em beszámolnák) 1 dolog aggaszt.
Anno mikor megjelent rengeteget lehetett arról olvasni hogy az aksi készenléti ideje mennyire gyászosra sikerült ismét.. (az s6 után szabadon)
Azóta változott valamit a helyzet? (frissítések hatására akár)Köszi előre is.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #15276 üzenetére
Érdekes. Nálam minden rendben van, a samu böngésző volt mindig, most is az van, szerintem marad is.
A biztonsági mentés nálam inaktív, semmit nem mentek a Samsung Cloudba, mert a tapasztalatom az, hogy egy romcsere után jobb ujként belakni. Szóval nálam minden ok, valami oka van, hogy nálad a gy böngésző ennyire zabál ha egyáltalán az zabál. Majd kiderül.
A bixby off nálam sokat hozott, illetve a bk disabler használata.
A telefon első belakáskor is jönnek fel kérdések, a diagnosztikai jelentésekkel, és egyéb helyadatok stb-vel kapcsolatban, már ott is el lehet szúrni. Aztán ott a google ami a fiókon kívül is sokmindenben testreszabható. Sokan pl tudtuk nélkül küldik a fitness adatokat, ki tudja hova és miért. Én pl a Samsung Health-et a bk-ra bíztam, használ egy csomó szenzort és küldi is az adatokat. Szóval lehet, hogy az energia takarékos móddal más háttérszolgáltatásokat is leállítottál amiket én bk-val lőttem ki. -
thamasz
senior tag
Ilyen autós tartót használok
még Z5-nek vettem, de univerzális és így az S8-nak is jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest