Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Jack Oneill #40897 üzenetére
Nekem az új frissítés óta éjszaka 8 óra alatt 40+%-ot merül, ellenben az előzővel, ahol semmi gondom nem volt.
Cache ürítés megvolt. Azt hiszem megy fel a XEH, már ha még Odinnal át lehet állni.
-
kkdesign
senior tag
válasz
Jack Oneill #40897 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy XEH-ra azaz magyar függetlenre mért jön ki később mint a T-mobile-osra
kb amióta váltottam független romra, azóta figyeltem meg ezt.
Szerintem én vagyok az oka
-
Bdanyy
addikt
Hello!
Volt pár hónapja egy merulos firmware tmobileos készülékekre. Van azóta újabb annál? Utóbbi pár oldalon nem volt róla semmi, így gondolom nincsen, de azért rákérdezek
-
taranis
addikt
Nem tudom ki ajánlotta korábban a Shocksockot, de ezer hála, nekem ennyi bőven elég, használat közben úgyis úgy szeretem fogni, ahogy az isten (Samsung) megteremtette.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Don't Panic #40892 üzenetére
No igen. Erre valóban nem terjed ki a garancia. De, ezt az aprócska körülményt, nem is írtad...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Don't Panic #40890 üzenetére
Falsch infó. Nekem is cseréltek kijelzőt garanciába, pixelhiba miatt (idén áprilisban..).
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jack Oneill #40888 üzenetére
Nem tudok róla.
-
tibike8
őstag
válasz
dragon1993 #40880 üzenetére
Én is a közelmúltban intéztem a családban valakinek egy S7 Edge-t amivel semmi gond nincs, de engem piszkosul zavar, hogy az AOD nem aktív az aktív tok becsukásakor. Itt akkor beszélgettünk is kicsit erről. A hétvégén volt a kezemben egy S8+ amiben viszont az AOD a tokban sem kapcsol le így nálam ez döntötte el a kérdést, hogy S7 vagy 8. De szerintem ezzel az okkal egyedül lehetek
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jack Oneill #40885 üzenetére
UHD
-
xedos
addikt
válasz
Jack Oneill #40881 üzenetére
Én általában 1080p 60fps, de sokszor használom a 4K-t is. Lassan már úgyis 4K TV-k jönnek...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #40869 üzenetére
Erre valaki?
Eddig full hd-t hasznaltam, mert ott van hdr. De a qhd szebb. -
dragon1993
őstag
válasz
mediumgecso #40878 üzenetére
Ismerősöm most vett S8-at, sokkal jobban kézreáll mint az S7 Edge, plusz mintha a szinek is jobbak lettek volna azonos körülmények között.
-
gerner1
nagyúr
válasz
mediumgecso #40878 üzenetére
Hivatalos 1+1év Samsung garanciával, azért "picit" nagyobb az árkülönbség, de ezt neked kell eldöntened. Nyilvánvalóan újabb készülék, néhány újabb feature -rel. Az iris-scanner -t, bixby, stb leszámítva nem nagy a különbség, még kamera minőségben sem. Ugyanakkor az S7E -hez képest, későbbi dátumig lesz hozzá támogatás.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megéri a kb. 40e felárat az S8?? Tudom hogy új, most fogtam kollégának van, nem rossz, kézre áll, csak újabb mint az S7 edge.
Mit gondoltok?
Tapasztalatok jöhetnek. -
no more
veterán
Erről hallottatok már? Samsungra Blackberry biztonság!
-
Cry0
őstag
válasz
dragon1993 #40873 üzenetére
ez jól hangzik.
én pestre tudom vinni. -
kisnokia
aktív tag
válasz
kutyek #40861 üzenetére
-Köszi, rájöttem a dörzsölésre.
-A Double Tap To Lock végül is működik az Always On kikapcsolásával. Túlzottan is jól: a fizikai a képernyőn kopogtatni kell (be lehet állítani a számát) a vissza gombot viszont elég csak hosszasan megérinteni a feloldáshoz. Így viszont a NoLed is működik-így az értesítések is megjelennek a képernyőn. -
gerner1
nagyúr
válasz
Don't Panic #40872 üzenetére
Amennyiben garanciális, akkor hivatalos szervíz. De, ha már nem, akkor esetleg vedd fel vele a kapcsolatot...
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok tudom volt már sokszor kérősbe is írtam mindenki mást ír... a lényeg a kijelző csere lenne!
hivatalos, félhivatalos, fusiba samsungos szerelő? hol érdemes megcsináltatni
előre is köszi. -
KTibxx
aktív tag
Hír
Hát kíváncsi leszek... -
Jack Oneill
veterán
Ti milyen felbontasban videoztok?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jack Oneill #40867 üzenetére
+1 👍
-
gerner1
nagyúr
-
Cry0
őstag
skacok.
a samsungnak megvan még a márka szervize ahol nem a tmx-be küldik tovább ?
illetve hogy lehet kipróbálni garancia keretein belül hogy vizálló marad-e a készülék?
illetve ez a Smart és prémium szerviz hogy működik ?
illetve ha alaplap csere történik akkor a S/N illetve az Imei szám is változik ugye? -
Urmy
tag
Üdv.
Segítséget kérnék.
Én is váltottam eme telóra és maximális megelégedéssel használom , viszont valamiért nem frissíti a widgeteket a teló, illetve azokat nem amihez netes hozzáférés kell.
Természetesen van neki net, a többi widget frissül is de pl időjárás valutaárfolyam nem csak ha belépek az alkalmazásba és ott frissítem.
Ez mitől lehet ?Köszi a segítséget.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #40857 üzenetére
Mármint az a 4 Microsoft app?
-
Sok app frissült
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jack Oneill #40855 üzenetére
Pedig én még abba szerettem bele, de halisten mire megjött az elhatározás, megjelent az s7e.
-
kutyek
senior tag
válasz
kisnokia #40840 üzenetére
Hello, ez olyasmi, mint a képernyő-fedvények, azokat is ki kell kapcsolni, ha engedélyeket akarsz változtatni. Fényerő szabályzó appok (night mode) okozzák rendszerint. Ha használsz olyan appot, ami állítja a fényerőt, kapcsold ki, és úgy próbáld megadni a kért jogosultságokat.
-
NandorHUN
addikt
-
krystman
őstag
válasz
no more #40838 üzenetére
Nekem is nagyon sokáig be volt kapcsolva a videostabilizáló, és itt mondták, hogy érdemes kikapcsolni. Ugyan is, ha 16:9-be van állítva a kép, ha full HD videót készítesz, akkor olyan mintha egy 2x nagyítást tenne rá, és elég csúnya lesz a végeredmény.
Apropó, neked is Full HD 60fps-nél, lassabban zoomol a tárgyakra mint sima 30fps-el full hd nál?
-
NandorHUN
addikt
Ezt tudom ajánlani mindenki figyelmébe (akinek root-ja van
):
DivineBeats_V10.0 Infinity
https://forum.xda-developers.com/android/software/app-divinebeats-sound-master-phone-sony-t3274355
Letöltés: [link]
/TWRP-ból kell felflashelni Install-nál. Telepítés előtt Viper-ert töröld le, ha fel van telepítve (pl Lucky Patcherrel) ! Magisk Managerből is töröld le! /Egyetlen olyan flashelhető mód, ami esetében sikerült egyszerre működtetnem a Dolby Atmos + Viper4Androidot
és ezzel már működik az összes .irs file Viper-ben! - legujabb verziók közül eddig egyikkel se ment!
Itt vannak AudioProfilok is hozzá: [link]
/Telefon "Viper4Android" mappájába kell bemásolni az egészet./
Én most "basshead_churapa" -t használom kisebb változtatással és sokkal jobb mint a gyári hangprofil -
kisnokia
aktív tag
A Mobilarena tesztje írja:
"Kikapcsolt képernyőnél az ívelt széleket megdörzsölve keskeny panelként, ..... lehet az edge paneleket előhívni." Én ezt nem találom a felhasználói kézikönyvben! -
Anulu79
addikt
válasz
vadászcsiga #40802 üzenetére
Igen annak szeretném használni.
-
kisnokia
aktív tag
Arra esetleg tudna valaki válaszolni, hogy több telepített appnál (pld. NoLED, DoubleTap Lock) ezzel utasítja vissza a teló a bekapcsolást: "Because an app obscuring permission request, settings can't verify your response." A gyakorlatban ez mit jelent? Ütközik saját appokkal? Ki lehet valahogy kerülni?
-
no more
veterán
válasz
no more #40835 üzenetére
Aztán kipróbáltam 8x-os zoommal, hogy milyen, egyáltalán nem mozdul be a kép... Sőt, az OIS kegyetlenül kisimítja a videót és a fotót is...
Jah, egyébként PROTIP mindenkinek!!! Kapcsoljátok ki a kamera beállítások között a "videóstabilizálás" opciót! Az az EIS-t kapcsolja be (elektronikus stabilizáció... szoftveres) és ilyen tök hülye zselés effektet nyom a videóra, egyfolytában remeg a kép. Amint kikapcsoltam vajsimák lettek a videók.
(#40837) Raul227: Feljebb linkeltem egy cikket. Igazából nincs különbség a két szenzor között. Ahogy néztem, a Sonys jobban túlélesít, az ISOCELL-nél pedig jobb a dinamikatartomány és szaturáltabbak a színek. Ennyi.
-
no more
veterán
válasz
no more #40833 üzenetére
Hát, sok különbség nincs a két szenzor között. Sony vs ISOCELL. Úgyhogy senki se bánkódjon!
Egyébként csak ámultam és bámultam! Ilyen fotót lőttem vele este, automatában!
-
no more
veterán
válasz
alcapone386 #40812 üzenetére
Van S7 és S7E-ből is ISOCELL változat?
Honnan lehet megtudni, hogy nekem melyik van? Enyém is szolgáltatós (Telekom).
-Tudja valaki, hogy hogyan képes lenyomozni a teló az ismeretlen hívószámokat? Elképesztő, hogy ezt is tudja...
Ezt hogy lehet beállítani?
-
Cry0
őstag
ha szürke importos a telefonom attól még küldhetem a samsunghoz javittatni csak nem jön érte ingyen futár hanem nekem kell énzért igényelni ugye ?
-
gerner1
nagyúr
válasz
kisnokia #40818 üzenetére
"-Tudja valaki, hogy hogyan képes lenyomozni a teló az ismeretlen hívószámokat? Elképesztő, hogy ezt is tudja..."
Nem minden számot tud azonosítani. De egyébként csak akkor működik, ha valamilyen formában online vagy. Egy server -ről kérdezi le.
Nekem valahogy Prof. módban jobb képeket sikerül lőni. RAW -ból feldolgozva pedig mégjobb lesz a végeredmény, mert valahogy részletgazdagabb lesz, kevésbé túlélesítve. -
kisnokia
aktív tag
válasz
gerner1 #40814 üzenetére
-Köszi, erre igazán rájöhettem volna....Egyébként ha valaki nem ismerné: az S Note rendkívül sokat tudó jegyzetprogram, ajánlom (pld. rajzmódban szabályossá javítja az odafirkált alakzatokat, stb.) !
- Még egy kérdés: professzionális módban nem működik a HDR? Enélkül az automata mód jobb lépeket csinál nekem. (No persze, a prof. módban impozáns, hogy maximumra vett expozíciós idővel a csillagokat is le lehet fényképezni)
-Tudja valaki, hogy hogyan képes lenyomozni a teló az ismeretlen hívószámokat? Elképesztő, hogy ezt is tudja... -
RockCNC
őstag
Hol tudom megnézni hogy működik a gps vevő? Nincs gps jelem egyik alkalmazásnál sem. Szerintem beszart
-
*Ropi*
félisten
-
alcapone386
őstag
Más: aki custom ROM ot használ. Rootra igazából nincs szükségem, de jobb üzemidőre igen. Pl superman rommal mennyiben javul a SOT? Melyik custom rom alatt műxik a voLTE illetve az ismeretlen számok azonosítása?
-
alcapone386
őstag
válasz
mediumgecso #40804 üzenetére
Szia. Nekem S7Edge van, asszonynak sima S7. 1 év használat után észrevétel: S7edge kicsivel több üzemidővel rendelkezik. (Sajna a mostani romokkal nagyban csökkent az üzemidő). Hiába 5.5 col az edge, hiába van "kis" kezem, mégis kényelmes. Igaz egykezes használatnál van amikor zavaró. Edge funkciókat viszont nagyon szeretem. Kamerában nekem ISOcell van, asszonynak sony kamera. Kb ugyan azt tudja (nekem szolgáltatós, asszonynak szürke importos).
Másik: s7e design szempontjából még kb 2 évig megállja a helyét, sima s7 majdnem úgy néz ki mint az s5. (Persze sokkal szebb, de ugyan az a szappantartó forma).A kérdésedre a válasz: mind a kettőt fogd kézbe. Mind a kettő jó készülék, de kinek mi tetszik. Árban igenis van különbség, de kinézetben is jócskán. (a mai napig ámulatba ejt a hajlított kijelző). Én személy szerint edge párti vagyok.
-
kisnokia
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy a zseniális képességű google beszédfelismerő keresőjéhez hasonló,univerzális beszédet megértő, leíró alkalmazás van-e (pld. diktált jegyzetek leírásához).
-
Keem1
veterán
válasz
mediumgecso #40807 üzenetére
Bár nincs sima S7-em, szerintem a kijelzőidő és úgy en bloc a teljes üzemidő is jobb a nagyobb akksi miatt. Az, hogy a kijelző fizikai méretei nagyobbak, semmit nem jelent. Ugyanaz a hardver hajtja meg ugyanazt a mennyiségű képpontot (csak az egyes képpontok nagyobbak azonos arányban, mint amennyivel maga a kijelző).
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Vagy ha neked nem kell az 5,5" Edge, én is a sima S7-et javaslom amiatt, hogy ha az Edge kijelző kap egy ütést, 90ezer ft a javítása. Ha az S7 esik le, valamennyivel kisebb az esélye annak, hogy széttörik a kijelző..
-
gerner1
nagyúr
válasz
A felbontás ua. Csupán fizikai méreteiben van eltérés.
-
Keem1
veterán
válasz
mediumgecso #40804 üzenetére
Kijelző és akku csak a különbség. Minden másban teljesen azonos a kettő.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan aki a sima S7-ről jött S7 edge-re?
Az érdekelne, hogy ha csak a S7-et veszem, mit "vesztek" az S7 edge-el szemben?
Aksi nagyobb, meg az edge kijelző...
Kamera ugyanolyan jó?
Köszönöm a segítséget -
Anulu79
addikt
Az ablakos nézet nekem kilőve mert akkor nem látszik rendesen a navigálás. Viszont ha rendesen működik osztott képernyőn akkor az kánaán nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest