Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
-
Keem1
veterán
válasz
passat77 #53636 üzenetére
Nem érdemes. Az esetek nagy részében károsodik a felcibálástól a hátlap, és a vízállóságnak is búcsút inthetsz. Ha beleszámolod a macerát, az új hátlapot és a vízállóság megtartását is, egyáltalán nem vészes a 15 ezres akksicsere.
Én ennyiért nem állnék neki. Ha 30 rugó lenne, akkor igen, de 15 ezres "spórolás" miatt, tutira nem.
-
törölt tag
-
NandorHUN
addikt
válasz
passat77 #47761 üzenetére
4K 60 fps HDR nem megy azért
4K 60fps-hez már a 845-soc kell sajnos. QHD 60 fps viszont megy
Ami megy, de egyébként ugye nem menne "gyári" S7-el:
4K: HDR és AF + bitrate növelés jobb minőségért (gyári alacsony bitraten tud HDR és AF nélkül)
QHD: HDR, AF és 60fps + megemelt bitrate (gyári csak 30-at tud HDR nélkül)
-
gerner1
nagyúr
válasz
passat77 #47598 üzenetére
Amennyiben BTU a készüléked aktív CSC -je, akkor megpróbálhatod a manuális lekeresést egymásután akár 6-7x aktíválni, és ilyenkor hamarabb kioszthatja neked is a szerver. De ha nem BTU az aktív CSC -d (mert mondjuk az előző verziót ODIN -nal raktad fel valamire, ami nem BTU volt), akkor hiába várod.
-
vasi89
őstag
válasz
passat77 #46899 üzenetére
gondolom a telenor ilyen téren még mindig kb. sz.rik az egészre. Igazából mondjuk nem akkora gond mert az s9+-ra pályázom de jött egy jó lehetőség igy s7edge-el próbáltam ki a váltást és nem bántam meg de amint emberi áron lesz az s9 ezt barátnőm kapja meg, akit meg nem különösebben foglalkoztat a frissítés.
-
sniper112
aktív tag
válasz
passat77 #45411 üzenetére
nem kamu valóban él ez az akció de rendesen fenn van a samsung oldalán
ráadásul most úgy van hogy a rendo.hu beszámolja régi telód
bár amúgyis be lehet és akkor ha minden okés akkor megkapod a 30 at kuponban amit levonnak a teló árából
bár szerintem akkor sem éri meg azt a többletköltséget kiadni érte. -
gerner1
nagyúr
válasz
passat77 #43853 üzenetére
Nem.
Ezeknél (főverzió frissítés) érdemes számításba venni, hogy hány másik Samsung tel.típus van (jelenleg) az S7edge előtt. 1 típusra legalább bő 1 hónap, mire azon az összes CSC -re kiadja az anyacég. Szóval, onnantól, hogy valamelyik jelenlegi zázszlóshajóra elsőnek kiadják ⇒lehet "közelítőleg" kalkulálni. Note 8, S8 is előrébb vannak, tehát ez önmagában +3 hónap kb.Szerintem ~április/május ...
-
alcapone386
őstag
válasz
passat77 #39999 üzenetére
Sajnálattal hallom. Mindenképp védeni kell a telefont, de az se jó, ha túl "batár". Pl egy óvatlan pillanatban pont azért esik ki a zsebből, mert kilóg.
De a fő kérdésedre a megoldás sajnos nem egyszerű. Kihagyták valamiért a "kesztyü módot" így csak próbalkozással lehet kiküszöbölni. Értem ezalatt azt, hogy ez a konkrét tok ennyit tud
Nekem pl van 4 tokom, de az első a legjobb
-
gerner1
nagyúr
válasz
passat77 #37240 üzenetére
CSC váltáshoz (jelen esetben TMH -ról →XEH -re ..), az alap CSC file -t kell betallózni, és nem a HOME_CSC -t. Ezzel autómatikusan lesz egy FR is, tehát előtte érdemes lementeni minden fontosat. A megfelelő helyre tartozó file -ok betallózásán kívül, nem kell állítani semmit az Odin -ban.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
passat77 #37240 üzenetére
Szia!
Az enyém is Telekomos és én is a SamFirm-el tettem fel, beírtam a típust(SM-G935F), alá, hogy XEH, alatta auto, crc-t hagytam be és a decrypt-et is, majd check gomb, de az összefoglalóban benne van szépen leírva!
Odinban auto reboot és f reset kell csak, de szintén le van írva, az alapján csináltam én is.
Amennyiben a régió változatlan(nem más országbeli ROM-ot teszel rá), akkor elég a home csc, ezzel tettem fel én is, tökéletesen működik, nincs logó és nincs hang!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest