- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bence004
aktív tag
Hello
Ma újra dobtam a 6.0.1 XEF romot de most a 4 fájlosat, és a car mode app eltűnt, a galaxy apps se ajánlja fel hogy telepítsem, mi történhetett? 🤔 -
attilam
őstag
válasz
wong kok wah #22897 üzenetére
Nálam semmi.
XEF rom.
-
attilam
őstag
Sziasztok. Nektek is eltűnt a kedvenc névjegyek alatt a gyakran keresettek a 6.0.1 frissítéssel? Nekem sajnos igen, pedig hasznos volt.
-
válasz
detroitrw #22886 üzenetére
Hát én eddig hátlap helyettesítőt nem találtam sehol,csak mindenféle védelmi megoldást.
Átlátszó üveg,színes üveg,mintás fólia,alu keret+hátlap (bőr,üveg,fém) stb,ezekkel tele az aliexpress és az ebay.
Szerintem olyan nincs hogy a gyári üveg hálapot ki tudnád váltani valami erősebbre,legalábbis én még sehol se találkoztam vele. -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
A hátlapot lehet valami ma-szív anyagura cserélni? (sajnos beszőtte a pók
)
Remélem tudtok adni pár elérhetőségetElőre is köszi
-
emre33
addikt
6.0.1 energiatakarékos mód: Felső sáv nem fekete , hanem szűrke.
Probáltam több témát, egyik se segít rajta. Szeretném ha az is szép fekete lenne (Dark témákat próbáltam..)
Van valakinek valami ötlete?
-
warinng95
újonc
válasz
bányászpocok #22882 üzenetére
akkor ne is szórakozzak vele vigyem vissza egyből?
-
warinng95
újonc
Sziaszot olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a héten csütörtökön vettem egy samsung galaxy s6 edge-et. Na most. Amíg a 5.1 volt rajta addig semi gond nem volt a készülékkel. Még az nap este meg érkezett a 6.0. Fel is frissítettem. Aztán a telefon fogta magát és ujra indult de ezt jó párszor aztán este ki is kapcsolt valamikor reggel ugy kapcsoltam vissza. Pénteken ez a jelenség megint meg volt. Nyomtam gyári visszaálításokat is meg factory resetet is de semmi ugyan ugy csinálja most is arra ébredtem hogy ki van kapcsolva..... plusz utána megint ujra indult mikozben nyomogattam.... szerintetek van valami megoldás??? Vagy vissza kell vinnem.....
A telefon németben lett véve és itt is használom vodafonos de kártya független.
Ha valaki tudna segíteni nagyon meg kösszönném mert ezt már nem birom.. -
prannk
őstag
Hol lehet letölteni a 4 fájlos XEH romot?
-
snowdog
veterán
Egy kis érdekesség. Az eBay-en rendeltem egy gyári gyorstöltőt kábellel. [link]
Szinte biztos voltam benne hogy valamilyen utángyártottat fognak küldeni, de úgy tűnik tévedtem. Nagyító alatt minden porcikájukat összehasonlítottam (youtube videón láttam pár tesztet, hogy mire kell figyelni), és minden porcikájukban azonosak (illetve a gyári és gyártási szám természetesen különböző). Ami eddig fel sem tűnt, hogy az eredeti, géphez kapott gyorstöltőn is cirill betűs szöveg van. Természetesen azon is, amit az eBay-en vásároltam. -
manokaki
addikt
-
janist81
tag
Sziasztok,
Most vettem egy S6 -ot, és egy kis segítséget szeretnék kérni, ha gyári szlovák CSC -s rendszerre (amire még nincs android 6) felteszem a XEH android 6 -ot, akkor az később probléma lehet (OTA frissítések, garancia stb)?
-
Angel78
aktív tag
válasz
attila199207 #22865 üzenetére
Nekem szintén crome van app helyett de az imént próbáltam ki és nekem nem csipog, se rezeg.
Igaz a LED értesítés se
Nézd meg a crome-on belüli beállításokat, ill. a teelefon értesítéseinek a beállításait első körben.
(mondjuk a LED jelzésnek nálam is mennie kellene... hmm mindjárt tesztelem) -
Dr V
őstag
Az egyéb kapcsolatoknál találtam egy olyan beállítást, melyszerint kikapcsolt bluetoothnál is keressen BT eszközöket.
-
szero77
csendes tag
kb. fél órát vártam hogy bootoljon be a telefon. A Smart Switch gond nélkül visszarakta a telekomos romot.
-
attila199207
tag
Sziasztok letöröltem a facebook alkalmazást helyette chrome-ban használom. Gondom, hogy születésnapokra lehalkítva is regez ami zavaró, nem is beszélve a közelemben lévő esemély jelzésekre. Lehetséges valahogy szűrni, hogy csak bizonyos tipusu dolgokat jelezzen de azt is csak leddel rezgés nélkül?
-
szero77
csendes tag
Megcsináltam, de a helyzet változatlan. Most a smart switch-el csinálok egy vészhelyzeti visszaállítást, és megvárom inkább a Telekomot, míg kiadja a 6.0-át. Azért köszi!
-
szero77
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
A 4 file-os 6.0 XEH telepítésnél(Odin), a telepítés rendben lemegy, viszont utána a telefon nem bootol be. A samsung galaxy s6 feliratnál megáll. A telefon Telekomos. Mi a teendő? Köszi a segítséget! -
törölt tag
válasz
karicsek #22826 üzenetére
Sajnos nekem még mindig a régi android van a telefonomon, pedig független s6. Szoktam nézni a hivatalos oldalon, feb 15re ígérték erre még most sem frissített nekem. Sokon szidják is őket a hivatalos oldalon de meg is érdemlik!!! Már pár hónapja van új softver...vicc kategória
-
-
prannk
őstag
Latom kijott a xeh es rom. Nekem volt beta btu felraktam a franciat maradt btu. Most fel akarom rakni a xeh es romot. Mit csinaljak hogy xeh es legyen?
-
Dr V
őstag
Tegnap feltettem a független 4 fájlos 6.0.1et A belakás simán ment, mindent telepített, ami FR előtt rajta volt a telón.Már a bekapcsolásnál is lehetett érezni a javulást és ez gyakorlatilag mindenhol észre vehető.
Smooth lett a rendszer. Ilyennek kellett volna lennie, amióta kijött ez a készülék.
Aki teheti, frissítse -
s.Oliv3r
senior tag
Hali. Masnak is csinal olyat 6.0.1el, hogy ha felebreszted, neha lassan ebred es akkor is lassan ,fokozatosan vilagosodik ki a kijelzo?
-
Kasya
nagyúr
A mai nappal uj Topikgazda kerult kinevezesre Angel78 szemelyeben.
A privatokat tovabbra is kernem, hogy lehetoseg szerint mellozzetek technikai kerdesekben es itt, a topikban tegyetek fel.
-
Helltak
őstag
VDH 6.0.1-es rom-ra simán felmegy az egy fájlos XEH 6.0.1? Nem szeretnék újabb váratlan fr-et..
-
-
haxiboy
veterán
válasz
wong kok wah #22835 üzenetére
Ujjlenyomathoz nem kell húzni. Azonnal felold.
-
bari012
tag
Szervízben a XEF-ről visszarakták TMH-s 5.0.1-re... Ha felrakom a 6.0.1-es XEH-et mindenféleképpen portugál lesz a CSC, igaz?
-
znagy69
őstag
Minden gond nélkül visszamegy az5.1.1!
-
wong kok wah
senior tag
válasz
wong kok wah #22834 üzenetére
A képernyőzér feloldásánál mindenképp kell egy Gombnyomás + egy "Húzás" mielőtt a (+) mintát megadod vagy az ujjlenyomatot..
-
wong kok wah
senior tag
Első tapasztalatok a 6.0.1 -el.
A play ben már nem akad. Viszont a képernyőzár (minta) feloldás jóval lassabb lett.. -
Ákkk
addikt
válasz
BlackOps71 #22830 üzenetére
Minek a szervíz úgy is vissza rakja csak ez a lényeges knox 0.0 ☺
-
Dr V
őstag
válasz
BlackOps71 #22830 üzenetére
Tudtommal nem szereti visszarakásnál a régebbi verziót.
Mi alapján dől el, h melyik 6.0.1 a frissebb? -
Dr V
őstag
válasz
BlackOps71 #22828 üzenetére
Származhat ebből hátrányom a jövőben?
-
Dr V
őstag
CSCvel kapcsolatban kéne egy kis help.
Most portugál CSC-m van. Ha felteszem a független 6.0.1et akkor mire fog változni és milyen hátrányom származhat ebből? OTA frissítés még nem jött meg nekem. Telekomosra tettem fel még régebben a függetlent. -
karicsek
aktív tag
A sima hatos függetlenre is kint van a 6.0.1
-
Geni86
csendes tag
Bocsánat ha valakinek már unalmas. Adott egy telenoros edge. A sammfirm talált 6.0-ás XEH romot, 4 fájlost. Az mehet rá mindenféle gond nélkül ugye?
-
Viper26
nagyúr
Ez az okádék odin már a fájl tallózásánál ledöglik.
-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
A vezeték nélküli töltés egy ideje problémát okoz a telefonomnak. Az elején még mindegy volt hova raktam a töltőpadra (s4 féle gyári, 3 hónapos talán), de mostanában ha felrakom ki-be kapcsolgat a töltés, a töltő is hibát jelez. Ha nem pont középre rakom a telefont akkor tölt, vagy jelzi hogy tölt de közben mégsem.
Előre is köszi!
-
sebgutkopf
őstag
válasz
#67656192 #22602 üzenetére
Ettől még mint készülék nem lesz rosszabb!
Nekem az előzetes képeken is valami nem volt kerek, pont úgy néz ki élőben is. Valamit variálniuk kellett a hátlappal, vagy vékonyabb a bevonat, vagy más az összetétel, de feketében kimondottan nem mutatós, nem olyan shiny mint az s6. -
inflator
tag
Biztonságit próbáltam. Így a próbálkozások alapján énis arra jöttem rá hogy csak a szinkron menti. (de akkor minek a biztonsági mentés...na mindegy)
Lehet hogy a gmail rendbetétele lesz a megoldás, csak nem akarok olyan névjegyeket látni a telefonon ahol esetleg csak email van és telefonszám nincs de ez már az én egyéni hülyeségem -
wong kok wah
senior tag
válasz
mrferenc83 #22809 üzenetére
Érdekességképp egy régi app-em nem megy csak MM -on
Samsung Smart view 2.0 -
Dr V
őstag
válasz
mrferenc83 #22809 üzenetére
Gyárilag független a telód?
-
mrferenc83
újonc
válasz
wong kok wah #22803 üzenetére
Simán Smart Switch-re dugva a telefont is kiírta, hogy frissítés érkezett (XEH), persze erre addigra jöttem rá, mire letöltöttem samfirm-el is
Maradtam a Smart Sw-nél, telepedett és zseniális. -
sgeza
veterán
válasz
wong kok wah #22800 üzenetére
Nem. Csak az egyiknél be van pipálva a binary nature, a másiknál nincs. Az egyik a 4-fájlos, míg a másik az 1-fájlos.
A 4-fájlost használd, azaz amelyik a binary nature pipával jön le! Természetesen decrypteld is!
-
wong kok wah
senior tag
2 közül valaki már próbálta valamelyiket?
1. SM-G925F_1_20160304151240_ywbhk4byoe_fac.zip.enc4 (4 file-os):
CSC_OXX_G925FOXX3DPB2_CL7125121_QB8617517_REV02_user_low_ship.tar.md5
CP_G925FXXU3DPB6_CL7086820_QB8569503_REV02_user_low_ship.tar.md5
AP_G925FXXU3DPBG_CL7086820_QB8626612_REV02_user_low_ship.tar.md5
BL_G925FXXU3DPBG_CL7086820_QB8626612_REV02_user_low_ship.tar.md52. G925FXXU3DPBG_G925FOXX3DPB2_G925FXXU3DPB6_HOME.tar.md5
-
Viper26
nagyúr
válasz
Ha ilyen gondok vannak, akkor még várok inkább.
-
Angel78
aktív tag
válasz
nem feltétlenül hiba ez. Nekem is 4x-re sikerült odinnal az update 6.0.1-re és mindannyiszor ugyan azt a filt talloztam be és mindig más méretűek voltak 1690MB-2046MB között..
Ja és a laptop mind a négy USB portját végig játszottam mire megette
De látom neked a file név is eltérő, próbáld meg a legfrissebbet feltenni. Olyan nincs hogy nem megy fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest