- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel78
aktív tag
sziasztok,
mi lehet a hiba, ha a NOVA alkalmazásai közül kitettem egy gyorskereső sávot (google), de nem működik.
Hiába bökök rá nem ad beírási lehetőséget.
Nova Prime 4.1.1 és update után a 4.2.2 esetén sem megy ez az opció -
Garsza
veterán
válasz
stevve #20292 üzenetére
Igen már tisztában vagyok azzal amit írsz. Többen leírták már előted valószinű te is. Én csak az előttem szóló hsz. -re reagáltam. Hogy nem csak a játékoktól merül a teló.
(#20295) Littlecar
És nem lehet valagy korlátozni a fogysztását? Mert a Facebook app nélkül megvagyok, de a messengerre szügségem van. -
Pont ezt mondtam én is... vagy rosszul fogalmaztam? Ergo elérhetetlen az ember.
szerk:
Reagálva a szerkesztésre: nem, a wifi is lekapcsol replő módban. Minden kommunikáció. Gyakorlatilag offline lesz a telefonod. Persze igaz, alapvetően csak a GSM oldalt bontja, de nem emlékszem oylan telefonra, ami nem kapcsolná le a wifit is ilyenkor. Kézzel visszakapcsolható persze. Jogos. -
Hina
aktív tag
válasz
stevve #20292 üzenetére
A repülő módban bontja a mobilkapcsolatot a készülék a tornyokkal. vagyis semmilyen kommunikációt nem folytat GSM oldalon. Az SMS, pedig GSM vonalon közlekedik, tehát nem megy. Ellenben a WiFi az online maradhat repülő üzemmódban is, tehát egyéb alternatív üzenetküldő programok WiFi kapcsolat esetén üzemelnek úgy is. Persze csak akkor, ha van WiFi (nem mobilnet!!).
-
válasz
sebgutkopf #20287 üzenetére
Repülő módban fel sem tudnak hívni vagy smst küldeni (ha baj van vagy bármi)...
csak repülőn használom, hogy ott ne akarjon hálózatkereséssel merülni.
Mindenesetre szerintem sincs olyan, hogy nem merül, csak ha kikapcsolja valaki. alvó móban ugyanis az áramellétés biztosított marad, ezt pedig az akksi adja.
Max. nem jelzi az állapotjelző.
Egyébként a néhány vagy akár 10% is teljesen normális telefonoknál, ha kapcsolódva van.
Garsza:
A FB a legádázabb akksigyilkos, nem beszélve a csetappokról. Amíg a játék nagyon meríti, de viszonylag rövid ideig, addig egy FB folyamatosan és nem is nagyon kis mértékben. Sajnos jellemzően nem a játékok azok, amelyek megölik az akksiidőt. Ráadásul ezeknél az is közrejátszik, hogy amikor megnézed, válaszolsz, akkor bekapcsolod a kijelzőt, ami rátesz egy lapáttal, míg például zenehallgatás közben szinte alig merül a telefon, mert ott nem kapcsolgatja az ember a kijelzőt. -
Garsza
veterán
válasz
sebgutkopf #20288 üzenetére
Én még szinte soha nem játszok a telón, youtubet is csak elvétve használom. Kizárólag chatelés email sinchronizálás net és facebookra használo. Meg persze üzenet és hívás az sem több órás mennyiségben. És mégis max 3ó kijelző időt bír ki kb.12 - 14ó üzemidő mellett.
-
madkiller
őstag
válasz
sebgutkopf #20287 üzenetére
Sima net kikapcsolással is megy az éjszakai 0%merülés.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Garsza #20233 üzenetére
Szerintem a többség úgy csinálja a jó akku időt, hogy napközben valóban dolgozik és a telefont akkor használja, ha szükség van rá, a szabad időt meg nem feltétlenül a telefon nyomkodásával tölti mindenki.
Ebből nagyjából az is következik, hogy mindenkinek mást jelent az intenzív használat. Egyes appok nagyon eltérő igénybevételt jelentenek. pl: Egy youtube sokkal többet fog meríteni, mint egy szinte csak kijelzőt használó app. De a grafika igényes játékok (amik fel tudják melegíteni a telefont) is zabálják az akksit (percenként 1%-ot is ehetnek), míg egy egyszerűbb játék ennek töredékét kéri. Aki meg nem játszik telefonnal annak meg sokkal jobb lesz az akku ideje.
-
sebgutkopf
őstag
-
-
Garsza
veterán
Wifit hol lehet beállítani mikor legyen aktív? Én csak annyit találok hogy készenléti módban aktív legyen vagy sem. De hogy mennyivel kapcsoljon ki a képernyő kikapcsolása után olyat nem találok.
Ma este feltöltöttem a telót letiltottam a Vibert Facebookot. Csak a Messengert hagytam. Kíváncsi leszek az üzemidőre. -
sgeza
veterán
válasz
Garsza #20272 üzenetére
Nekem ezek közül egyedül a viber van fent, a FB-os sz@roktól hányok. Feleslegesen agresszíven akarnak folyamatosan a memóriában maradni irdatlan mérettel. Én is chrome-ból használom, bár értesítések nélkül. Ha kell, onnan írok néha üzenetet. A többi nem érdekel. Az időjárás widget nem gáz, én a gyárit használom. Óránként frissít, és ennyi. Itthon wifi van, ergo a mobilnetet kikapcsolom. A wifi alvás szabálya pedig arra van állítva, hogy képernyő kikapcsolása után (azt hiszem 1/4 órával) kikapcsolja magát. (Itt jegyezném meg, hogy a viber is van annyira agresszív, hogy alapbeállításként ezt felülbírálja, és folyamatosan használja a wifi-t, tehát ha az előbbi beállítást alkalmaznád, akkor mindenképp a viber beállítások között is át kell állítani a wifire vonatkozó viber szabályt arra, hogy a rendszer beállításait használja.)
Így nem szinkronizálgat minden feleslegesen, csak amikor a kezembe veszem a telót. Éjszaka 0-2 %-ot merül max., és több, mint 5 óra a kijelző idő, pedig használom rendesen, nem pátyolgatom.
Ha javasolhatom, mindig át kell nézni az alkalmazások minden beállítását, hogy melyik mit akar csinálni. Néha lehet találni meglepetéseket, mint pl. a vibernél a wifi szabály felülbírálását.
Ugyanígy a google beállítások átnézését is javasolom. Én pl. kijelentkeztem a google keresőből, és nem használom a google telefonkeresős funkcióját sem. Állítólag ez is viszi eléggé, és egyes vélemények szerint a Samsung ugyanilyen szolgáltatása jobb választás. -
törölt tag
Ez van, én így szoktam meg, nekem a Samsung egy hardver.
Ha megveszek egy új telefont mindig az első dolgom a gyomlálás (most éppen PackageDisablePro) majd a kedvenc alkalmazásásaim letöltése amikben otthon érzem magam. Ilyenek a tárcsázó a szövegszerkesztő mint iroda, a kedvenc jól bevált billentyűzetem a hivás rögzítőm, a böngészőm stb.
/Acr, Cam scanner, App cache cleaner pro, Exdialer pro, Ez folderplayer pro, Galaxy button light, Vmeyepro, OnCallend, Opera, Nova launcher prime, PhotoEditor pro, Swiftkey, Wpsoffice...stb/
Ezek után magasról sz@rok a Samsung által előtelepitett dolgokra mert megvan ami nekem kell. A Samsungtól azóta nekem a minőség, a kamera egyszóval a hardver kell csak a többi köszönöm szépen megoldom. Én nem kísérletezni, játszani veszek telefont hanem használni, méghozzá a saját megvásárolt, bevált alkalmazásaimmal ezért sokszor fogalmam sincs, hogy min(alkalmazások) dolgozott a Samsung egy évig. -
Kasya
nagyúr
válasz
Garsza #20272 üzenetére
En 3,5, nagyon max 4 orat produkalok vele. Hasonlitas keppen egy G3-mal 3 orat tudtam. Ezert is mondom, hogy ahany ember, annyi hasznalati szokas.
Ha az osszefoglaloba leirtak szerint leallitottad a sokat fogyaszto android dolgokat, akkor mar csak a 3rd party alkalmazasok maradnak. Illetve neha bugosnak tunik a csokkentett uzemmod, es gyorsabban merul tole a telefon, mint normal hasznalat mellett...
-
Kasya
nagyúr
válasz
sittes79 #20270 üzenetére
Nem jar gari vesztessel. Az osszefoglaloban sok infot talalsz minderrol.
Kulonosebben nem erdemes feltenned. Ha felteszed, a franciat tedd fel (XEF), mert az elobb kap frissitest az eddigi tapasztalatok alapjan, es abban van a legkevesebb sallang. Viszont nem fog menni a veroxigen szint merese...valamiert tiltva van benne. -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Klubtag lettem. Kérdésem lenne, hogy mennyire érdemes
felrakni a gyári független szoftvert. Sok nekem a t-és sallang.Jár e gari vesztessel?
köszi
-
Garsza
veterán
Akkor mégis mivel növeljem az üzem időt? Mert úgy gondolom hogy 2,5-3ó kijelző használat 12-14 óra alatt nagyon kevés. Főleg annak tükrében milyen üzemidőkről látok itt hozzászólásokat. Gyári visszaállítást próbáltam már nem segített. És nem használom semmi extra dolgokra a telót. Netezek, Facebookozo, Messenger, Viber meg egy időjárás widgetet használok semmi más.
-
Kasya
nagyúr
válasz
#67656192 #20262 üzenetére
Ez egy olyan alap dolognak kellene lennie...de tenyleg. Ha jol emlekszem, az S4-en jobban testre tudtam szabni a dolgokat. De hogy erre kulon programot feltenni...
Azert vicces, hogy az emlitett problemakra nincs megoldas, ellenben a gyari hivasfelvevo elovarazsolhato.En nem szeretek kivaltas miatt programokat tenni a telefonra, ha nem muszaly. Megvagyok nelkule, de azert sokat tudna segiteni pl. vezetes kozben.
Persze igazad van. Mindenre van program
-
P3G3
csendes tag
Értettem elsőre is
csak igyekeztem Littlecar fórumtársnak elmagyarázni, hogy tőlem indult a téme érdeklődés jelleggel, mindenfajta samsung utáló trollkodás nélkül.
Igen a kérdésem egy része erre is irányult, hogy a csúcskészülékeken mennyivel viselkedik másképpen mint az általam említett, alsószintű csodákon.
-
törölt tag
Nem nem Te inditottad. Szinte minden topikban szidják a samsungot, a tw-t és miegymást. Legtöbbször olyanok akiknek max egy ace3 vagy vmi hasonló volt csak a kezükben. Az általad említett telefonokhoz képest az s6 egy csodafegyver. Nyugodtan vedd meg ha tetszik, jelenleg nembtalálni a piacon jobbat/szerintem /
-
törölt tag
A hivás problámákra ott az Exdialer /pro/ mindent tud amit kifogásolsz plusz ott az OnCallend ami további cukormáz. Mind alap nálam vagy 5 éve. Egyszerűen a Samsung cuccaira mint lehetőségre tekintek csak és semmiképpen sem kötelezőre. Wps Office és tsai mind kiváltanak valamit amitől sokkal jobb az egész. Pont ezt szererem az androidban.
-
Garsza
veterán
Ha már az előző kérdésemre nem tudtok segítséget nyújtani. Esetleg valami leírást tud valaki adni hogy agy adott program a telón mire szolgál pontosan? Hagy az alapján el tudjam dönteni miket tilthatok le.
Elsősorban itt a com.sec.android (vagy ilyesmi nevűekre) gondolok. -
P3G3
csendes tag
válasz
#67656192 #20251 üzenetére
Szerintem tőlem indult a TW kérdés, nem szidni akarom de volt samsungom, valamint barátnőmnek is az van jelenleg. Tény hogy egyik sem csúcs készülék(galaxy w, és s3 mini), de szoftveres téren egyiket sem kívánom senkinek annyi baj volt velük. Amit jelenleg használok xperia M most a 3. születésnapjához közeledve kezd csak érdekes dolgoka produkálni, de a gyári frissítéseken kívül semmit nem csináltam vele.
Most végre szeretnék egy komolyabb telefont és tetszik az s6, mostanra pedig az ára is egész szimpatikus, de az eddigi tapasztalataim miatt megkérdeztem, hogy a fullos hardver mellé hogy szuperál jelenleg a softver a samsungokon. -
Kasya
nagyúr
válasz
Alapjaba semmi gond a TW-vel, azon kivul hogy az S6-ban bemutatott ujdonsagbol alap dolgok maradtak ki.
A prediktiv hivas immel-ammal mukodik, nem minden telefonszam kozt keres.
A telefonszamokat nem lehet jol egysegesiteni, szukiteni, csak telefonszammal valo nevjegyeket megjeleniteni.
Es meg mas aprosagok...Ettol fuggetlenul en is ezt hasznalom, nem terveztem sose a cserejet.
(#20247) pohár: na, ez jo hir. Igy vekonyabb tok is vedheti mar, ha ilyen lesz.
-
Blyan
félisten
válasz
Passz.
Nekem nem volt gondom a TW-zel, használtam és jól elvoltam vele, próbáltam egyéb launchereket is, pár órával később mindig visszatértem. Nekem az tartozott hozzá az egészhez, akadozás, fagyás nem volt vele és a témák között találtam olyanokat amelyekkel számomra pont tökéletes lett. -
sgeza
veterán
Röccenés nélkül megy, soha nem indítom újra. Legutóbb is csak akkor, amikor frissítés települt és az újraindította (mármint eleve úgy települ természetesen). Ez kb. 783 órája volt.
Egyébként amellett, hogy - ahogy előttem is írják - lecserélhető a TW, nekem semmi bajom vele. Amikor jó olcsón adták a múltkor, akkor a biztonság kedvéért megvettem én is a Novát, de nem azt használom, mert valahogy jobban tetszik a TW. Ez persze csak ízlés kérdése, de a működését tekintve nekem nincs vele bajom.
-
törölt tag
Nem neked szól, csak úgy általában.
Különben meg nem értem, hogy mi ez a nagy tw üldözés. S2 óta Samsung fogyasztó vagyok, méghozzá nagyfogyasztó. Csak az s szériás telefonokból minimum 3-mat megettem, van amelyikből 6-7 db is volt. Csak Alphát most is 3-mat használunk, de közelről ismerem a Note4-gyet is(túl közelről). Nem vagyok kereskedő.
Ettől függetlenül soha nem volt gondom a tw-zel ill az elődeivel sem. Azon egyszerű oknál fogva, hogy pár kattintással mindig kivontam a forgalomból majd a helyére applikáltam a Novát ami mindig is gyorsabb és testreszabhatóbb volt. Azt se tudom mi fán terem a tw, nem is érdekel. Tudom, hogy ettől még fent van a telefonon de nem sok mindent csinál.Ezt csak azért írtam le, hogy ne a tw tartson vissza senkit az s6 vásárlásától.
A Samsungot divat szidni, mindig is az volt. Szappantarto, tw, csúszik, szaramoled beég, most éppen a multitasking stb stb. Mégis ha újra kellene vennem ma biztos, hogy ezt venném.
Nincs ezzel a telefonnal semmi baj, legalábbis nincs több mint a többivel. -
sgeza
veterán
válasz
wicktor93 #20249 üzenetére
Talán igen, de amúgy négy fájlból áll. Legalábbis a legfrissebb vodás tuti: AP, BL, CP, CSC. Ami szintén tuti, hogy a pit benne van a csc-ben. Hogy ki kell-e onnan venni, azt nem tudom, de szerintem nem. Külön pit szerintem akkor kell, ha nagyon advanced user vagy, és külön mókoltál magadnak pit fájlt, akkor azt be tudod külön tallózni. Legalábbis én így értelmeztem. Javítsatok ki!
-
wicktor93
csendes tag
válasz
Markizmark #20241 üzenetére
Akkor tulajdonképpen, ha letöltök egy 4 fájlos romot, ami csak 3 fájlból áll (BL, AP, CSC), akkor elég ezeket betallózni és nem kell a PIT, mert már benne van a CSC-ben?
-
Blyan
félisten
Semmi köze az S6-hoz, szaré hugyér vehettem a 6S-t, az S6 így nem kellett, ennyi.
Nézd, ezt megelőzően 2010-ben használtam utoljára androidot (szintén Samsunggal), és az az élmény annyira meghatározó volt, hogy 5 évig a közelébe se szagoltam a platformnak, szóval elhiheted, ha azt mondom, hogy jó volt az S6, akkor tényleg komolyan gondolom.
-
pohár
félisten
na, a kamerafóbiások fellélegezhetnek az S7-nél, ott csak nagyon picit fog kilógni a hátlap síkjából...
-
Blyan
félisten
-
P3G3
csendes tag
Most hogy hamarosan jön az új zászlóshajó, és az s6 ára kezd zuhanórepülést venni, erősen gondolkozom egy ilyen masinán. Korábban volt alsó kategóriás samsungom, akkor azt mondtam soha többet touchWiz. Ami fagyást, akadást és bughalmazt az produkált, nem kívánom senkinek.
Hogy állnak azóta a software-rel? A hardware és a dizájn kifejezetten tetszik, és a kamera teljesítménye vonzó, de ha a TW nincs rendesen összerakva hiába a bika hardware.
Ha valaki megnyugtatna, hogy jól belakva több hónapos használat után is röccenés mentes a rendszer és bírja a vas azt megköszönném. -
Ákkk
addikt
válasz
madkiller #20239 üzenetére
Simán tölt clear cover tokokkal is meg a legtöbb szilikon vagy műanyag alapanyagú tokal is de persze minnél vastagabb annál gyengébb a hatásfok. Igazából carbon és fém betétes tokokon már nem biztos,hogy menne a vezeték nélküli töltés de olyanokat max az ebayen lehet találni.
-
madkiller
őstag
válasz
WinstonWolf #20234 üzenetére
Ha rajt van a clear cover tok is működik rendesen a vezeték nélküli töltés?
-
törölt tag
Neem, forditva.A Samsung használ swiftkey alapokat.
Volt is tavaly valami biztonsági probléma. A samsung billentyűzet támadható volt, a swiftkey viszont a független bővitett verzióba rég megoldotta.[link]
Én nagyon szeretem, még régebben fizetős volt(én még vettem) , kb 2 éve ingyenes
-
Garsza
veterán
Helló! Valaki magyarázza már el nekem hogyan csináljátok ezt az üzemidőket. Nekem Egy fél napot sem bír ki ha intenzívebben használom. Most is 37% -nál tartok 12ó alatt 1ó30' kijelző idő mellett. Volna valaki olyan rendes hogy részletesseben leírja hogyan használja a telót? Milyen programokat használ, mikor van bekapcsol
va a net sinchronizálás meg ilyenek. -
Kasya
nagyúr
válasz
Angel78 #20221 üzenetére
Nem kell aggodnod. Az ejjeli 1% merules Android alatt ugy erheto el, ha nincs online szinkronizacio a hatterben. Ezt manualisan ket fele keppen lehet megoldani:
- nem futtatsz, nem teszel fel internetet igenylo programot, ami futhat a hatterben
- kilovod az internetet estereHa a telefont jol belakod es a programokat rendszeresen hasznalod, akkor 5-6% az atlag merules este.
-
ferrari1
őstag
A 4 fájlos rom CSC-je kicsomagolásával nyert pit fájl használható az újraparticionáláshoz? Jól gondolom?
-
seatibiza
csendes tag
Expansys megbizhato
-
Dzsur
tag
Sziasztok!Starter kit csomagot lehet még kapni valahol a telóhoz ill. egy helyen néztem már itt :expansys
csak nem tudom mennyire megbízható az oldal?! -
Angel78
aktív tag
válasz
madkiller #20222 üzenetére
2015 májusi Tré üzletből való.
De mivel reggel hattól 100%-ról napi folyamatos mobilnettel 50%-os auto fényerőn intenzív használattal este 20:00-kor még 17%-20% marad kizárnám az aksi hibáját!
A billentyűzet anomália a google billenyűvel orvosolva.azt hogy a samu vitrual gomboknak mi lehet a nyűge, meg a nálam okosabbak megmondják
-
madkiller
őstag
válasz
Angel78 #20221 üzenetére
Mikori a telód? Nem lehet, hogy már döglödik az aksid? Nekem S4-em 2 év alatt 2 db aksit evett meg, most barátnőm használja a 3. aksival. Mindegyik akksi jó, de már kb az újnak a felét bírják. Azt vettem észre, hogy érdemes intenzív használat mellett évente samu aksit cserélni. Sajnos az S6nál bajba leszek.
-
Angel78
aktív tag
-
L.L.
senior tag
Sziasztok! Egy kis "sötét oldal" kitérő után, visszatértem az S6 hoz, és meglepődve tapasztaltam, hogy az első töltésem után az akku így alakul. Új készülék, T-s rom. A furcsa, hogy az előző S6, már beállt akkuval sem tudta ezt, pedig a felhasználói szokásaim, és programjaim nem változtak. Ez 50% automata fényerőn. Éjszaka 1% merüléssel.
-
adamsauvage
aktív tag
most futottam bele egy olyan hibába hogy 54%-on voltam, nyomtam egy random rebootot és kaptam a 15%-os figyelmeztetést, úgy hogy épp hazaértem így nem volt vészes de ha ez máshol történik az úgy elég necces
-
törölt tag
válasz
Angel78 #20215 üzenetére
Tudom, hogy elsőre hülyén hangzik, de egy ilyen hibába belefutottam anyósom s4-én. Kínomban letöltöttem többféle billentyűzetet, de a megoldás az akku csere lett. Az ok: elkezdett puposodni az aksi és belülről nyomta kifelé a kijelzőt. Annál a telefonnnál egy sima aksi csere azonnal megoldotta a kérdést, de itt...?
Ettől még nem biztos, hogy nálad is ez van. -
Angel78
aktív tag
Sziasztok
Kellene egy kis segítség. Ma reggel óta ha billentyűzeten ékezetes karaktert akarok írni nem megy.
Eddig ha pl az i-n rajta tartottam az ujjam feljottek az összes további karakterek és csak húzni kellett felettük az ujjam és folyamatosan kijelolve mutatta azt amerre járt a kezem majd a kiválasztott betű után eltűnt az ablak és irhattam tovább. Most ott maradt az ablak nem tudok végig zongorázni a betukon. Mi lehet a gond?
Restart nem segített
Köszi -
baani59
aktív tag
-
Cry0
őstag
milyen tokot ajánlotok esetleg a telefonhoz ?
rendeltem már egy clear s.view tokot de még szeretnék hozzá valamit.
amit jó kézbe fogni nem vastag és jól is néz ki -
Danny365
őstag
Szóval tényleg így fog kinézni az S7. Így ránézésre úgy tűnik, hogy megtartják az üveg hátlapot.
Nekem amúgy tetszik, nem sokat változott, de ami jó, azt minek elrontani. Ebben a fekete színben meg elég szekszi. Ha valahogy meg tudom oldani, hogy a mostani edge+-om elboltoljam egy S7 edge-re úgy, hogy ne fizessek rá egy vagyont, akkor meglépem a cserét. -
nrb263
tag
Voltmár? [link]
-
válasz
voyager4.4 #20201 üzenetére
Nekem volt hasonló a Note 4-nél.
Mivel úgy kell belecsúsztatni a telefont,az alu bumper legszéle gyönyörűen megkarcolta pár helyen a teló fém keretét.Ez az én tapasztalatom,soha többet alu bumper! -
Cry0
őstag
valaki rendelt már ilyen tokot ?
-
Skynet258
veterán
válasz
Ahogy írták is, a műanyag betétek nincsenek meg benne mint az alap keretnél, így várhatóan árnyékolni fogja az antennákat, ami nem egy jó dolog, akár még gyorsabb merülést is okozhat, ha állandóan keresnie kell a jelet a készüléknek. Szép meg biztos minőségi (elvégre Nillkin), de szerintem felejtős.
-
Dr V
őstag
válasz
Fém keret nem ajánlott. A térerőt, wifit rontja.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Alap vedelemnek tokeletes, illetve diszitesre is. Nem karositja a telefont.
-
voyager4.4
senior tag
Hali !
Ez mennyire jó választás ? Nem nyomja meg az alu keretet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest