- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
valaki igénybe vette már a Samsung prémium assistance szolgáltatást, aminél ugye futár viszi javításara majd a javított hozza a készüléket?
Nekem mára volt időpont, hogy elviszik és azt mondták a Samsungnál, hogy a futár hívni fog...
Most értem haza nem hívott a futár viszont anyós közölte, hogy hoztak nekem készüléket...!? Mondom ok, de elvinni ki fogja a javításra váró S6-ot? Felhívtam a Samsungot , hogy most akkor mi van? Erre közölték, hogy majd jön másik körben a futár és elviszi... ez biztos így van? A másik dolog a doboz amibe küldeni kell számomra nem tűnik elég korrekt csomagolásnak, egy normál kartondoboz belül egy kis zsebbel és ennyi.
Félek, hogy ebbe sérülhet a készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest