-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Luser2000 #28033 üzenetére
szia,
kintről felvettnél (például google naptár) azt teszi be, ami eredetileg a külsőben beállításra került, sajátnál pedig; menü -> naptárak -> szerkeszt -> hozzáad -> pöttyintés a név megadása előtti színes négyzetre -> szín kiválasztása -> ment!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
-
félisten
-
félisten
-
zseko
veterán
válasz Luser2000 #33818 üzenetére
Jelen állapotban csupán annyi, hogy úgy adták el a készüléket hogy a hardver tudja, és most "megkárosítottak" És azért jól jöhet az a pár 'plusz műhold'. Mint Vikooo írja, benne van, tudja, akkor csinálja. Nem akarok rajta lovagolni, nem is ezért írtam, de nekem nem tetszik ez az irány amit mostanában a Samu/Google csinál. És mint írtam neked is Kali, ez azért nem egy iszonyatosan rejtett hiba ami csak olyan adott holdálláskor jön elő, hogy ne vehették volna észre a Kit(e)Kat tesztelésekor, hanem rögtön kiböki az ember szemét. De ha ez tényleg csak valami hiba akkor úgyis javítják majd. Anno megvettem a GPS Test Plus progit, azzal szoktam nézni. A Spica-n kellett egy kis idő mire 'bemelegedett' , ezzel a progival néztem mindig hogy mit/meddig bénázik már hogy legyen jel
(#33819) migabi24: én most kimentem az udvarra és megnéztem, GPS Test Plus progival:
Ilyen volt tavaly júniusban:Ilyen meg most, lassan kb. 1 órája:
Hmm, még kisebbre kellett volna tennem a képeket.
Mint látni most is jelzi a glonass műholdak helyzetét, csak nem használja.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Luser2000
addikt
válasz Luser2000 #36653 üzenetére
Korábbi kérdésemre nem érkezett válasz, újra próbálom:
----
Sziasztok!
A Black Edition szoftvert (FW-t) miről lehet felismerni?
Esetleg a készülék kódja eltérő és nem GT-I9505?
Többen írták már itt, hogy a BE szoftverében vannak eltérő csengőhangok és hátterek.
Nekem BE van, de eddig semmi különbséget nem vettem észre.
Sőt, még eltérő ROM verzióra sem akadtam.
Szeretném ezt pontosan látni.
Köszi,
Balázs---
mSchumi87, Zolar, malisonX, stb. mozgolódott korábban a témában.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
malisonX
aktív tag
válasz Luser2000 #36697 üzenetére
Nem volt eltérő a kódja, meg a ROM verziójából sem látszott hogy BE, csakis a hátterekből, csengőhangokból, de még a be-kikapcsolási hang is más volt. Én azóta már főzött KitKat-et használok, úgyhogy mást sajnos már nem tudok mondani Az ziher, hogy pl. ez a lufis háttér hiányzott a BE Rom-ból, a simában meg ez az alapértelmezett.
-
upbuvar
tag
-
bb.bocs
őstag
válasz Luser2000 #38367 üzenetére
én amúgy azt nem értem hogy ekkora telefonba minek ekkora felbontás. 1 120 centis tvnél még megértem mert nagy,mert de jó de szép, de 1 5.1"os telefonnál nem sok értelmét látom. még a full hdnem sem, de azért 1 hd 720p azért jól néz ki.
na mindegy,én nem látom ekkora felbontásnak hasznát, hacsak nem tvre köti az ember. arra meg tv is kell, meg minden.
a 3gb ram az tetszetős igaz a 2gb ból mindig van 4-500mb amin boldogan elfutkorászik -
Luser2000
addikt
válasz Luser2000 #38388 üzenetére
Egyébként meg itt a Mobilarénám iszonyat mennyiségű és teljesen érdektelen tartalmú hírt / cikket lehet olvasni, azonban olyat, amely a frissítések világáról (a fejlesztési és jóváhagyási, majd publikálási folyamatról) írna még nem olvastam.
Nyilván sok vele a meló, mert ahány gyártó annyi metódus. Ráadásul ez nem olyan, hogy megkérdezem a gyártó hazai marketingesét, hanem el kell menni az anyacégig, ott meg kell találni az illetékes és tőle kell információt szerezni. Lehet, hogy a MA kedvéért nem is beszélnének erről (esetleg valami nagyobb / olvasottabb nemzetközi portál ismert és elismert újságírójának talán).
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
bb.bocs
őstag
-
mate198712
tag
válasz Luser2000 #39412 üzenetére
Köszi szépen ezt a linket, hasznos volt nagyon. Árban is nagyon jó lesz, telenornál már érdeklődtem Smarttarifa3-al 110eFt lesz. Csak egy problémám lesz a telenorral, hogy csak fehérben fogják árulni egyenlőre. Ki tudja mikor lesz fekete v. arany .
Valahol olvastam a Samsung Galaxy F-ről. Szted van értelme megvárni v. úgyis horror ára lesz és nem éri megvenni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest