- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem a minimum már a 960x540 felbontás. ( mérettől függően,hogy 4,3 vagy 4,5 )
kamera képei : fátyolos - mosott az összes...még a tesztben is, videója k@k@ úgy ahogy van.
másodlagos kamera : vga felbontás. igaz nem vagyok selfie megszállott, de azért könyörgöm vga ?
1 gb ram szerintem már felejtős, ezért is adtam el az LG L9 II illetve a G2 mini meg a Sony SP.
Ha már itt járunk Sony Sp, papíron über fasza, de használatban elég gázos... kijelző szintén L9 II szindróma, ahogy kosz - izzadság kerül rá, magától elkezd hülyeségeket irogatni...
a neo-t nem adnám egyikért sem..
havernak volt ace 4, megnyomkodtam de semmi extra... már akkor tudtam,hogy nem kell nekem ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horizon Forbidden West
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Interactive Brokers társalgó
- Revolut
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged