Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Nem próbáltam, több napja megy a motion 17. Korábbi telepítést állítottam vissza, azt amikor kijött a 17. Mert próbáltam mást is menet közben, majd felraktam a 17-et újra a 2.1-es Renix63 kernel-el, de egyszer nem tudtam feloldani a képernyőt. A korábbi telepítés 1.5 zswap kernel, xposed 3 modul, nova laucher-el és több alkalmazással eddig (4 napja) hibátlanul fut.
Ha ki is próbálom a cm13-at majd csak pár hónap múlva....vagy multiboot-al ezt megtarva, esetleg ezt megint lementve, mert azért kapott pár programot ill. finomítva lett. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- Flint 2 OFF topik
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha ki is próbálom a cm13-at majd csak pár hónap múlva....vagy multiboot-al ezt megtarva, esetleg ezt megint lementve, mert azért kapott pár programot ill. finomítva lett.