- RAM topik
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blueman3333
csendes tag
Gyerekek! Valami baj van a telón a gps-sel! s3 neot tavasszal vettem, nincs belepiszkálva, eredeti minden benne, és mivel a feleségemnek is akkor vettük, nagyon furcsa, hogy neki se jó a gps!! Ma navigálni akartam, és semmi! Elcsúszott a térkép, és még mindig a másik várost mutatta, közben már 20km-t mentünk, néha magától megfordult a térkép, és azt mutatta, a szántóföldön állok! Bármilyen gps ellenőrző programot letöltök, és a HELY beállításoknál csak a gps-t jelölöm be (nem érdekel a wifi segítség, mert a pusztába úgysincs wifi) szóval az ellenőrző programok nem találják az amerikai műholdakat!!!! Néha 1-2 orosz bejön, és kész! Tehát ezért nem tud navigálni! Az egészben az a baj, hogy a feleségemé is ugyanez, ugyanakkor vettük, és neki se megy! persze wifi segítséggel elboldogul a városba, de műholdak akkor sincsenek, és ha elhagyjuk a várost, vége! Gyári a ROM, és 2015 junius 2-én frissítette magát! Előtte semmi gond nem volt a gps-sel! Na, ki mit tapasztal??? Miközben a Samsung tab3-asunk, ugyanezekkel az ellenőrző programokkal kapásból 8 amerikai műholdat talált! Lehet baj van az utolsó s3 frissítéssel????
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest