- Egérpad topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaDaBoo
csendes tag
Sziasztok!
A sors úgy hozta (na meg a Telekom kedvezmény
), hogy Mate 20 Pro-ról S20+ra váltottam. Kicsit tartottam visszatérni a Samsung vonalra, mert már évek óta Huawei-em volt, de nagyon kellemeset csalódtam.
Két dolog van, amit egyenlőre hiányolok, de valószínűleg meg lehet oldani, csak még nem olvastam kellően utána (ha netán segítenétek a megoldásban azt megköszönném
) ;
1. Létezik az S20+ra a Mate 20 Pro féle "Okos távirányító"?
2. Van megfelelően működő hívásrögzítő esetleg? (ami a Mate 20 Pro-n tökéletesen ment az itt elhasal).
Segítségetek előre is köszönöm!
-
Teaway
veterán
válasz
MikeWazowski #6042 üzenetére
e-SIM: S20 sorozat, Z Flip, valamint Galaxy Watch és Watch Active2 órák
-
MadMancs
veterán
válasz
MikeWazowski #6042 üzenetére
Nem iPhone feature. S20 széria is eSIM képes.
ClioRS, Már A50 is tudott wifit továbbosztani.
-
bozsozso
őstag
válasz
petati94 #6038 üzenetére
Lehet akkor bepróbálkozom vele. S7 után nekem kicsit csalódás a telefon üzemidőben. Igaz azt 1 simmel használtam, de 1,5-2 nap megvolt üzemidőben a felhasználási szokásaimmal illetve honor 8 2 simmel is 2 nap. Itt is jó lett volna ha megvan. Ettől függetlenül szeretem ezt a telót is, de ennyi pénzért többet várnék. Ja sima S20
-
-
alcapone386
őstag
válasz
alcapone386 #6030 üzenetére
Megoldva. Kis ragasztó gátolta a hangutat. Soksok türelem kellett, de kész :)
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kérdés.
Mi van abban az esetben ha esim-re váltok ami ugyebár a sim2 helyet "foglalja", de a sim2 helyen ott hagyom a simet? Az akksi "fogyasztó" lesz vagy csak simán pihen a helyén? Ezt azért kérdezem, mert ha benne hagynám akkor biztosan meglenne szükség esetén.
-
vasii
senior tag
válasz
Rinocerosz #6005 üzenetére
Egyik sem új, de a másik 2 telóban nem volt ilyen gond.
Ezeket már próbáltam, de nem segített semmit. -
alcapone386
őstag
Kis szöszön kívül más nem jött ki belőle. Létezik, hogy az üveg gátolja a rezgéseket, vagy mélyebbre folyt be egy kis ragacs? Igazából jól hallom a hívófelet, de azért hallani a különbséget.
-
Teaway
veterán
válasz
alcapone386 #6023 üzenetére
Akárhol is van a hangszóró, van rés a kijelző és a keret között.
-
MadMancs
veterán
válasz
alcapone386 #6023 üzenetére
Kijelző alatti.
-
alcapone386
őstag
Skacok. S20plus ban milyen beszédhangszoro van? Kijelző alá épített vagy normál keskeny a kijelző és a ketet között? Olvasom a teszteket, de bizisten nem találom
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy használ-e valami USB-C dockingstation-t a telefonjához, illetve ha igen akkor átmegy a dockingstationon a "super fast charging" ?
Pl egy ilyennel vajon működne a dolog?
A lényeg az lenne, hogy használat közben ne kelljen lebontani a telefont a dock-ról hanem az folyamatosan töltse tartsa a töltési szintet, vagy töltsön túl, de ne merüljön a telefon.
Köszönöm.
-
ClioRS
őstag
válasz
alcapone386 #6019 üzenetére
Köszi! Én is rendeltem nemrég hasonlót aliról, kíváncsi vagyok az milyen lesz. Ha nem lesz jó akkor rendelek ezekből.
Mennyivel vastagabb mint a gyári fólia? Tudom, hogy az üveg alapból vastagabb mint a műanyag, de üvegből is láttam már majdnem ugyanolyan vékonyat és durván vastagabbat is. -
alcapone386
őstag
Ahogy ígértem leírom a veleményem kinai uv ragasztós kijelzővédőkről. 4 ből 2db ot raktam fel. Első felrakásomnál bénáztam és egy rohadék buborék valahogyan keletkezett pont a kijelző közepén, így eltávolítottam. Eltávolítás előtt teszteltem az ujjelnyomatos feloldást és működött. Érintés érzékenység is jó volt.
Ez annyiban jobban tetszik, hogy a hangszórónál van egy kis kivágás. Kap még egy esélyt, úgyhogy rendeltem megint belőle.Ami a csomagban van: uv lampa, kijelzővédő, ragasztó, nedves és száraz kendő. (Sajnos itt nem kaptam szöszeltávolítót amit én mindig használok, így ez egy kis negatívum)
Link: link
Mivel zavart a buborék, felraktam a soron következő második kijelzővédőt is. Na itt is működik az ujjlenyomat olvasó, és bubi nélkül felment. Itt 2db szösz került felrakás alatt a kijelzővédő alá, de ez annyira nem zavar. Érintés érzékelés hibátlan.
Mind a két kijzővédő passzol a ledes tokomhoz, nem nyomják fel.Mind a két üveg teljes, tehát a selfie kamera is fedett. Sajnos nem találtam olyat, ami lyukas lenne, de ahogy nézem a képeket, nem látok rajtuk nagy romlás.
Ami a csomagban van: uv lampa, kijelzővédő, ragasztó, nedves és száraz kendő, szöszeltávolító fólia.
Link: link
Ha valaki rendelni szeretne, akkor ne 1db ot rendeljen. s7 óta ilyen uv ragasztós kijzővédőket használok, de minden egyes felrakás felviszi a cukrom....nem azért mert nehéz felrakni, hanem azért mert túl precizen akarom és mindig van valami őrület elsőre
Második alkalomra már lenyugszom és 99%osan felmegy, de örülök, hogy felrakás pillanatában ott a biztosíték, hogy ha elszurom, van másik
-
Ck.
addikt
Igen, azt tudom de a Maps azért teljesen más elven működik. Én hasonló integrációra és funkciókra gondolok, ami iOS alatt elérhető, pl. asszony telefonjának távolról megrezegtetése/csörgetése, jelzés ha elindult a jelenlegi helyzetéből vagy épp megérkezett egy adott helyre.
Továbbá nem kell minden alkalommal megosztani, hanem mindig aktív és elérhető, nyomonkövethető. -
Ck.
addikt
Samsunghoz létezik a find my iPhone-hoz/Lokátorhoz hasonló cuccli, amivel meg tudom nézni az eszközeim aktuális helyzetét, valamint családtagokét/barátokét?
-
patyi1989
tag
válasz
Rocker1 #6009 üzenetére
Igen, köszi a segítséget. Nem hiszem, hogy teló oldalról van a probléma, mert van egy xiaomi vezeték nélküli power bankom is, ami 9 w-al tölti a telefont, és gyorstöltesnek írja, illetve az idő is kB a fele egy teljes töltésnek. Ez így kB 5w lehet, ami elég lassú, majdnem 4 óra kell egy teljes feltöltéshez. Igazából arra lettem volna kíváncsi hogy az s20 as szériával használja e valaki ezt a töltőt, és nála is ugyanez e a helyzet, mert akkor lehet valahogy nem támogatja a kettő egymást,vagy elképzelésem sincs mi lehet a baj
-
Rocker1
tag
válasz
polonic #6008 üzenetére
Igazad van.
Még az S7 Edgéhez vettem Blitzwolf töltöt és azzal is gyorstöltésnek írja.
Akkor passzolom a kérdést.patyi1989
Gondolom telefon újra indítás és cache ürítés megvolt.
Ha rendes boltba vetted és nem hamisítvány, talán próbáld meg kicseréltetni.
Más ötletem nincs, de hátha jön valaki. -
Rocker1
tag
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm szépen Mindenkinek a segítséget!
-
patyi1989
tag
Sziasztok.
Vásároltam egy Samsung vezeték nélküli töltőt(ep-p1100bbegww), a gyári töltő fejjel próbálom tölteni, de nem akarja a gyors töltést. Elvileg tudnia kéne a 9w t. A beállításoknál engedélyezve van a vezeték nélküli gyors töltés. Másnál is ugyanez a helyzet?
-
gaga33
tag
Üdv. Az elkészült fotóra nem lehet kitenni a telefon nevét mint pl a Mate 30-nal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest