- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaga33
tag
Üdv. Az elkészült fotóra nem lehet kitenni a telefon nevét mint pl a Mate 30-nal?
-
patyi1989
tag
Sziasztok.
Vásároltam egy Samsung vezeték nélküli töltőt(ep-p1100bbegww), a gyári töltő fejjel próbálom tölteni, de nem akarja a gyors töltést. Elvileg tudnia kéne a 9w t. A beállításoknál engedélyezve van a vezeték nélküli gyors töltés. Másnál is ugyanez a helyzet?
[ Szerkesztve ]
LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm szépen Mindenkinek a segítséget!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Rocker1
tag
-
Rocker1
tag
válasz polonic #6008 üzenetére
Igazad van.
Még az S7 Edgéhez vettem Blitzwolf töltöt és azzal is gyorstöltésnek írja.
Akkor passzolom a kérdést.patyi1989
Gondolom telefon újra indítás és cache ürítés megvolt.
Ha rendes boltba vetted és nem hamisítvány, talán próbáld meg kicseréltetni.
Más ötletem nincs, de hátha jön valaki. -
patyi1989
tag
válasz Rocker1 #6009 üzenetére
Igen, köszi a segítséget. Nem hiszem, hogy teló oldalról van a probléma, mert van egy xiaomi vezeték nélküli power bankom is, ami 9 w-al tölti a telefont, és gyorstöltesnek írja, illetve az idő is kB a fele egy teljes töltésnek. Ez így kB 5w lehet, ami elég lassú, majdnem 4 óra kell egy teljes feltöltéshez. Igazából arra lettem volna kíváncsi hogy az s20 as szériával használja e valaki ezt a töltőt, és nála is ugyanez e a helyzet, mert akkor lehet valahogy nem támogatja a kettő egymást,vagy elképzelésem sincs mi lehet a baj
LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
-
Ck.
addikt
Samsunghoz létezik a find my iPhone-hoz/Lokátorhoz hasonló cuccli, amivel meg tudom nézni az eszközeim aktuális helyzetét, valamint családtagokét/barátokét?
-
Ck.
addikt
Igen, azt tudom de a Maps azért teljesen más elven működik. Én hasonló integrációra és funkciókra gondolok, ami iOS alatt elérhető, pl. asszony telefonjának távolról megrezegtetése/csörgetése, jelzés ha elindult a jelenlegi helyzetéből vagy épp megérkezett egy adott helyre.
Továbbá nem kell minden alkalommal megosztani, hanem mindig aktív és elérhető, nyomonkövethető.[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Van a Google-nek is ilyen. Play-en fent van. Find device a neve.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
alcapone386
őstag
Ahogy ígértem leírom a veleményem kinai uv ragasztós kijelzővédőkről. 4 ből 2db ot raktam fel. Első felrakásomnál bénáztam és egy rohadék buborék valahogyan keletkezett pont a kijelző közepén, így eltávolítottam. Eltávolítás előtt teszteltem az ujjelnyomatos feloldást és működött. Érintés érzékenység is jó volt.
Ez annyiban jobban tetszik, hogy a hangszórónál van egy kis kivágás. Kap még egy esélyt, úgyhogy rendeltem megint belőle.Ami a csomagban van: uv lampa, kijelzővédő, ragasztó, nedves és száraz kendő. (Sajnos itt nem kaptam szöszeltávolítót amit én mindig használok, így ez egy kis negatívum)
Link: link
Mivel zavart a buborék, felraktam a soron következő második kijelzővédőt is. Na itt is működik az ujjlenyomat olvasó, és bubi nélkül felment. Itt 2db szösz került felrakás alatt a kijelzővédő alá, de ez annyira nem zavar. Érintés érzékelés hibátlan.
Mind a két kijzővédő passzol a ledes tokomhoz, nem nyomják fel.Mind a két üveg teljes, tehát a selfie kamera is fedett. Sajnos nem találtam olyat, ami lyukas lenne, de ahogy nézem a képeket, nem látok rajtuk nagy romlás.
Ami a csomagban van: uv lampa, kijelzővédő, ragasztó, nedves és száraz kendő, szöszeltávolító fólia.
Link: link
Ha valaki rendelni szeretne, akkor ne 1db ot rendeljen. s7 óta ilyen uv ragasztós kijzővédőket használok, de minden egyes felrakás felviszi a cukrom....nem azért mert nehéz felrakni, hanem azért mert túl precizen akarom és mindig van valami őrület elsőre Második alkalomra már lenyugszom és 99%osan felmegy, de örülök, hogy felrakás pillanatában ott a biztosíték, hogy ha elszurom, van másik
[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
válasz alcapone386 #6019 üzenetére
Köszi! Én is rendeltem nemrég hasonlót aliról, kíváncsi vagyok az milyen lesz. Ha nem lesz jó akkor rendelek ezekből.
Mennyivel vastagabb mint a gyári fólia? Tudom, hogy az üveg alapból vastagabb mint a műanyag, de üvegből is láttam már majdnem ugyanolyan vékonyat és durván vastagabbat is. -
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy használ-e valami USB-C dockingstation-t a telefonjához, illetve ha igen akkor átmegy a dockingstationon a "super fast charging" ?
Pl egy ilyennel vajon működne a dolog?
A lényeg az lenne, hogy használat közben ne kelljen lebontani a telefont a dock-ról hanem az folyamatosan töltse tartsa a töltési szintet, vagy töltsön túl, de ne merüljön a telefon.
Köszönöm.
-
alcapone386
őstag
Skacok. S20plus ban milyen beszédhangszoro van? Kijelző alá épített vagy normál keskeny a kijelző és a ketet között? Olvasom a teszteket, de bizisten nem találom
-
MadMancs
veterán
válasz alcapone386 #6023 üzenetére
Kijelző alatti.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Teaway
veterán
válasz alcapone386 #6023 üzenetére
Akárhol is van a hangszóró, van rés a kijelző és a keret között.
Nincs itthon csokid??
-
MadMancs
veterán
válasz polonic #6026 üzenetére
Kijelző alatti, az csak egy nagyon vékony nyílás hogy jobban jöjjön a hang (pl szereo zenehallgatás). Azért ott nem jár a technika hogy kb 0,1mm vastag hangszórót gyártson. Pont valamelyik nap néztem egy s20 ultra kijelzőcserés videót.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
alcapone386
őstag
Kis szöszön kívül más nem jött ki belőle. Létezik, hogy az üveg gátolja a rezgéseket, vagy mélyebbre folyt be egy kis ragacs? Igazából jól hallom a hívófelet, de azért hallani a különbséget.
-
vasii
senior tag
válasz Rinocerosz #6005 üzenetére
Egyik sem új, de a másik 2 telóban nem volt ilyen gond.
Ezeket már próbáltam, de nem segített semmit. -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kérdés.
Mi van abban az esetben ha esim-re váltok ami ugyebár a sim2 helyet "foglalja", de a sim2 helyen ott hagyom a simet? Az akksi "fogyasztó" lesz vagy csak simán pihen a helyén? Ezt azért kérdezem, mert ha benne hagynám akkor biztosan meglenne szükség esetén.
-
alcapone386
őstag
válasz alcapone386 #6030 üzenetére
Megoldva. Kis ragasztó gátolta a hangutat. Soksok türelem kellett, de kész :)
-
MadMancs
veterán
válasz bozsozso #6033 üzenetére
Akkor az csak pihen.
Nekem is így van. 1 fizikai voda, 2. Fizikai digi, és egy telekom eSIM. Voda mindig aktív, digi és telekom között szoktam váltani attól függően melyikre van szükség.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz bozsozso #6036 üzenetére
Igazából nincs jelentősége.
Annyi előnye van hogy ha több számod van egyszerre mindegyik "telóban lehet". Viszont egyszerre ugye csak 2 lehet aktív. Most hogy az a 2 fizika vagy eSIM, esetleg egy ilyen egy olyan az mindegy. Nálam jelenleg így néz ki:[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz bozsozso #6039 üzenetére
Persze. Tetszőlegesen lehet bekapcsolva bármelyik sim (ugye max kettő). Gondolom további eSIM eket hozzáadva is így működne a dolog.
-
bozsozso
őstag
válasz petati94 #6038 üzenetére
Lehet akkor bepróbálkozom vele. S7 után nekem kicsit csalódás a telefon üzemidőben. Igaz azt 1 simmel használtam, de 1,5-2 nap megvolt üzemidőben a felhasználási szokásaimmal illetve honor 8 2 simmel is 2 nap. Itt is jó lett volna ha megvan. Ettől függetlenül szeretem ezt a telót is, de ennyi pénzért többet várnék. Ja sima S20
-
MadMancs
veterán
válasz MikeWazowski #6042 üzenetére
Nem iPhone feature. S20 széria is eSIM képes.
ClioRS, Már A50 is tudott wifit továbbosztani.
-
Teaway
veterán
válasz MikeWazowski #6042 üzenetére
e-SIM: S20 sorozat, Z Flip, valamint Galaxy Watch és Watch Active2 órák
Nincs itthon csokid??
-
BaDaBoo
csendes tag
Sziasztok!
A sors úgy hozta (na meg a Telekom kedvezmény ), hogy Mate 20 Pro-ról S20+ra váltottam. Kicsit tartottam visszatérni a Samsung vonalra, mert már évek óta Huawei-em volt, de nagyon kellemeset csalódtam.
Két dolog van, amit egyenlőre hiányolok, de valószínűleg meg lehet oldani, csak még nem olvastam kellően utána (ha netán segítenétek a megoldásban azt megköszönném ) ;
1. Létezik az S20+ra a Mate 20 Pro féle "Okos távirányító"?
2. Van megfelelően működő hívásrögzítő esetleg? (ami a Mate 20 Pro-n tökéletesen ment az itt elhasal ).Segítségetek előre is köszönöm!
"You Are Your Maker."
-
MadMancs
veterán
válasz BaDaBoo #6048 üzenetére
Szia.
Okos távirányító alatt mit értesz? Ha TV nek van wifin keresztül üzemelő távja akkor megy, infra nincs telón.
Cube ACR hívás rögzítő tökéletesen működik, én is azt használom.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest