Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Gariban elvileg cserélni fogják a sima S20-mat ezért bekérték tőlem dobozt illetve tartozékokat, vagyis holnap fogom bevinni. Bár az érdekes, hogy ezt is csak azért tudtam meg, mert bementem érdeklődni 2 hét után. Nem nagyon volt még garis problémám telefonnal. Kell esetleg valamire figyelnem csere esetén? Esetleg elutasíthatom a cserét és az árát visszakérhetem? Főleg azért, mert már nem forgalmazzák így újjat hogyan kaphatok.Csak attól tartok nehogy valami használt, javított példányra cseréljék. Bár lehet feleslegesen. Egyébként Firstphone-nál vásárolt és odavittem javításra.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz Tsebacsi #6740 üzenetére
Én már nem bírtam tovább ezért vittem be. Úgy is próbálkoztam, hogy amelyik kártyára raktam a netet arra ment a 4G a másikra meg 2G. Ezzel így jól el is voltam, de beadás előtt mintha így is elkezdett volna szarakodni ezért meguntam. Na meg azért is, mert nem azért adtam ki ennyi pénzt, hogy 2 simmel ne tudjam használni rendesen. Arról nem is beszélve, hogy a hálózat eldobálás miatt brutális volt az akksi merülés. Saját felhasználási szokásaimmal ha mind a 2 sim 4G-n volt akkor jó ha 1 nap megvolt az üzemidő. Áltó helyben is eldobálta éjszaka is a hálózatot és mind a 2 kártyán. 1 kártyával kb. 2nap 5-10 óra körül volt az üzemidő. Nem volt kikapcsolva wifi és mobilnet még éjszaka sem 6 email volt folyamatos szinkronizálva(5-10percenként) illetve netezés is volt benne. Ugyanez 2 simmel (egyik 4G másik 2G) is csak pár órával csökkent az üzemidő ami annak tudható be, hogy jóval több volt a telefonálás benne. Ami esetleg közre játszhat, hogy 2db telekomos simmel használtam, itt mintha mások különböző simekkel használnák. Próbálkoztam esimmel is azzal sem változott a helyzet.
-
bozsozso
őstag
Ha valakit érdekel én beadtam szervízbe, mert 2 sim esetén eldobálja a hálózatot. Külön-külön 1 simmel semmi gond. Ja sima S20.
-
bozsozso
őstag
válasz spider23 #6535 üzenetére
Az esim-re váltással vigyázni kell, mert az váltás esimre ingyenes viszont a visszaváltás 4500Ft. Sajnos ugyanúgy kezelik mintha elhagynád a simet. Ez szerintem nem egy korrekt dolog főleg azért, mert jelenleg nincs a piac elárasztva esimes mobilokkal illetve váltásnál erről nem tájékoztatnak legalábbis az online felületen. Én így jártam, de egy kis reklamáció után én ingyenes visszaváltottam, de legközelebb meggondolom, hogy mikor váltom át.
-
bozsozso
őstag
válasz MikeWazowski #6403 üzenetére
Melyik szolgáltató(k)? Fizikai sim(ek)? Nekem 2 telekomos fizikai simmel konkrétan használhatatlan. Rengetegszer eldobja a hálót és nem tudnak hívni sem kb 5-10 másodpercig. Most elvileg olyan infom van, hogy 2 telekomos kártyánál ha az egyik fizikai sim ki van cserélve esimre akkor nincs hálózat eldobálás.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az szériaszámmal ellenőrizhető, hogy a telefont vihetem-e samsung márkaszervízbe?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Akksi használatnál az " 1 feltöltéssel kb. ennyit bír"-nál nektek is a hátralévő időt írja?
-
bozsozso
őstag
Akku saját tapasztalat:
2 fizikai telekom simmel horror: ez csak azért mert a hálózatot folyamatosan eldobálja ilyenkor hívni sem tudnak. Kb. 1nap6órát sikerült kicsikarnom belőle(itt nem néztem meg a SOT-ot)
Most tesztelem és semmi mást nem állítottam át(több email, névjegy és naptár folyamatos szinkron AOD és nincs bixby rutin bekapcsolva, adaptiv akku 60Hz, blutooth folyamatos bekapcs galaxy watch kapcsolattal) csak 1 fizikai simet hagytam benne. Ugyan az a felhasználás esetleg annyi változás, hogy kevesebb hívás jön be ezen a számon.Jelenlegi használati idő: 1nap 8 óra 51%-on vagyok több mint 17 órát mutat hátralévő időnek.
SOT jelenleg 1óra 10perc, ebben emailek olvasása, néha válaszok küldése illetve kis netezés, meg ami a telefonálásból adódik kijelző használat..Számomra nem a SOT a fontos, egyik telefonomon sem használtam ki.
Most vettem észre FHD-n vagyok most átállítottam QHD-re. Ez szerintem nem fog jelentős változást hozni max ha majd a 120Hz-et bekapcsolom. Be fogom, mert most csak tesztelek. 2 simnél sem volt jelentős üzemidő változás nálam, mivel a kijelző nem megy olyan sokat.
Amit szerintem nagyon elszúrtak az nem feltétlenül az akku idő hanem inkább a hálózat.
Már kérdeztem, de elvileg nem tapasztalt senki hasonlót 2sim használat közben, hogy eldobálná a hálózatot. 1 forumozóval egyeztettem privátban akinek szintén 2 telekomos fizikai sim van a telefonban, de Ő visszaállt 10-es droidra és ott rendben megy minden.
Egyelőre csak próbálkozom mi lesz a megoldás, mert 2 simmel akarom használni mindenképpen. Ha rendben menne a hálózat akkor szerintem az akkuidő is jelentősen megnőne 2 simmel is. Nem gondolom, hogy 2sim használat esetén ekkora üzemidő eltérést kellene produkálnia.
Bár nem gondolom, de ha valaki meg tudná erősíteni, hogy neki 2 telekomos fizikai simmel rendben működik 11 alatt akkor lehet mehetne szervízbe. Ezt nem gondolom, mert akkor 10 alatt sem működne rendben. Következő lépésként majd átállok az egyik fizikaival esimre és meglátom mi lesz a helyzet illetve megpróbálok szerezni pár napra más szolgáltatós simet.
Állandó 2 sim ki és bekapcsolt állapotban is ugyanaz a helyzet, tehát nem az átirányításokkal lehet gond.
Térerőt ezzel monitoroztam.
Egyébként ha rendben van minden akkor mennyi üzemidő eltérés a reális 1 illetve 2 sim esetén?
Bocsánat kicsit hosszúra sikerült.
Köszönöm, hogy végigolvastad.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Használja valaki 2 telekomos fizikai simmel a telefont? Főleg S20 érdekel, de akár a többi is. 11-es droiddal
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
válasz petati94 #6038 üzenetére
Lehet akkor bepróbálkozom vele. S7 után nekem kicsit csalódás a telefon üzemidőben. Igaz azt 1 simmel használtam, de 1,5-2 nap megvolt üzemidőben a felhasználási szokásaimmal illetve honor 8 2 simmel is 2 nap. Itt is jó lett volna ha megvan. Ettől függetlenül szeretem ezt a telót is, de ennyi pénzért többet várnék. Ja sima S20
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kérdés.
Mi van abban az esetben ha esim-re váltok ami ugyebár a sim2 helyet "foglalja", de a sim2 helyen ott hagyom a simet? Az akksi "fogyasztó" lesz vagy csak simán pihen a helyén? Ezt azért kérdezem, mert ha benne hagynám akkor biztosan meglenne szükség esetén.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A telefon névjegymél a sim kártya állapotnál mit jelen az, hogy az IMS regisztráció állapota? 2 sim van a telefonban az egyiknél azt írja regisztrált a másiknál azt, hogy nem registrált.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
11 alatt Ti nem tapasztaltatok hálózat eldobást? Néha 5-10mp-re eldobja a hálózatot mind a 2 sim-en. Fizikai mind a 2sim illetve telekomos. 10 alatt nem tapasztaltam ilyet és nem tudom, hogy most a hálózat szórakozik vagy a telefon. Pár napja vagy lehet egy hete frissítettem 11-re.
-
bozsozso
őstag
válasz Williamgrant #4660 üzenetére
Rendben, azért köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz Williamgrant #4655 üzenetére
Jelentős a növekedés vagy azért nem éri meg váltani?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
2 simmel használom jelenleg az S20-at. Valakinek vna tapasztalata abban, hogy ha az egyik simet átváltom esimre azzal változik az üzemidő? Mennyire stabil esimmel a telefon van esetleg probléma vele? Ugyanúgy működik mint a normál simmel?
Illetve ha átváltottam esimre akkor vissza lehet váltani fizikai simre?
-
bozsozso
őstag
Jelenleg be van kapcsolva a telefonon a VoLTE, de honnan tudom, hogy használom?
Más: Hogyan tudok telefonszámhoz vagy névjegyhez sim kártyát rendelni? Mivel magán és céges kártyával használom így szeretném elkerülni, hogy a magán számomról hívjak céges számot.
-
bozsozso
őstag
Még egy kérdésem lenne, azt látom, hogy a névjegyzékben fel van tüntetve mind a 2 sim illetve így tudok indítani hívást a kiválasztott sim-ről, de annak a lehetőségét nem találtam, meg, hogy hogyan tudom brögzíteni azt ,hogy az adott névjegyet vagy számot mindenképpen az egyik kiválasztott sim-ről indítson.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
2 sim kártyát használok. Van egy olyan beállítási lehetőség, hogy állandó 2sim amibe belépve meg kell adni mind a 2 sim kártya hívószámát(gondolom +36 előhívóval). Kérdésem csak nnyi, hogy ezzel mit tudok beállítani?
Előre is köszönöm a választ.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Knox ugrást hogyan tudom ellenőrizni legegyszerűbben használt vásárlásakor?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Lehet hülye kérdés, de megkérdezem. Az esim mellett dupla nano sim van az S20-ban. Így használható 3 simmel(1esim+2nano sim) a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest