- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Sziasztok. Első technikai akadály. A50 esetén megszoktam hogy AOD on ott volt Samsung Music és Youtube Music épp játszott számcím arra bökve pedig lehetett vezérelni lejátszót. Na ezen ez nem megy. Hiába van bekapcsolva Zene Facewidget.
Ötlet valakinek?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
El még nem, maximum nem állítottam be valamit valahol. Csak nem tudom mit, mibe különbözik ezen a téren OneUI 2.0 és 2.5. 0perces korától nem jelzi
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Rinocerosz #5006 üzenetére
Igen igen köszönöm ez hianyzott.
Közben megkepődtem hogy egy fülesnek mióta van szoftvere
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Dani46
tag
Hali uv üvegfóliát ha leakarom szedni az mennyire problémás?
-
alcapone386
őstag
Sziasztok. Aki s9plus ról váltott s20plusz ra. Kérdés. Ujjlenyomat olvasó pontossága kijelző üveg védőn keresztül milyen? Hiányzik az írisz felismerés vagy ir hianya ejszaka? Vacillálok a cserén, de pro kontra is van...
-
polonic
félisten
válasz alcapone386 #5015 üzenetére
Igaz nem S9-ről, hanem S8-ról váltottam.
Nekem teljesen jó a gyári kijelző védőn keresztül. -
Project: A
tag
Sziasztok!
B-tel-től vennétek telefont.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz alcapone386 #5015 üzenetére
A gyári fóliával rendben van az ujjlenyomat. Ügyelni kell, hogy az ujjlenyomatot olyan szögbe is beolvasd mint mikor élesben használnád. Nekem közel 100% működik.
Sajnos az UV-s üveggel nem igazán működik. Persze ez a saját butaságom mert nem Dome Glass vettem hanem valami ócska xprot vagy mit. -
alcapone386
őstag
válasz Rinocerosz #5018 üzenetére
Köszi a válaszokat. Végül csak megvettem... nem birtam ki :) Gyárilag ahogy látom van rajta fólia, ezt most hagyom rajta. Az uv ragasztós kijelzővédőket nagyon szeretem, s9plus t sokszor megvédte. Sajnálom, hogy azzal nem működött :( Párat be fogok belőle rendelni és tesztelem, mert félek, hogy másképp betöröm
Szóval üdv köztetek
-
Rinocerosz
őstag
válasz alcapone386 #5019 üzenetére
Oh... ismerem az érzést . Akkor üdv itt.
Jövőhónapban rendelek olyan White Dome glass-t 15 ezer, de remélem tényleg jó lesz.Ha nem akkor bőgni fogok .
-
alcapone386
őstag
válasz Rinocerosz #5020 üzenetére
Köszi! :)
Hát remelem 15eFt ért jó lesz ;)Amugy az első indulás nektek is ilyan nyögvenyelős volt? "Végfelhasználói licenszszerzősés elfogadása" óta csak pörög és pörög....3-4 perce. Na remélem nem hibásat kaptam ki.
Szerk: restart megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz alcapone386 #5021 üzenetére
Én nagyon sokszor húzom újra a telefonjaimat és nagy ritkán ilyenbe belefutottam már. Igazából ilyenkor nem tudom mi akad el, de tapasztaltam már ezt a régebbi Huawei tabletnél is, de a restart megoldja. Legtöbb ilyen az s9-en volt.
-
alcapone386
őstag
válasz Rinocerosz #5022 üzenetére
Igen, azóta szépen pörög.
Ami nagyon hiányozni fog a nyomás érzékeny home gomb[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Project: A #5017 üzenetére
Régen vettem tőlük kettőt is, az LG-k akkor gyári garisak voltak (G2 korszak), ma már nem tudom sajnos mi a helyzet velük.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
törölt tag
Van valakinek gimbal-ja?, most nézegetem, venni kellene egyet, Alin egész szép kínálat van, főleg most a blekfrájdé alkalmával, van esetleg ajánlott típus ötlet? Amiket nézegettem márkákat: Baseus, Benro, Zhiyun, Funsnap
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz alcapone386 #5026 üzenetére
Tudsz adni linket?
-
MadMancs
veterán
Sziasztok!
Használ valaki RCS vodával? A50 en szerettem, mert tömörítés nélkül jönnek mennek képek. S20+ nekem fel se ajánlja küldésénél csevegő üzenet pedig be ban kapcsolva. Másoknál azt mutatja hogy nekem aktív és küldhetik csevegő üzenetként, de hozzám nem érkezik meg, valahol elveszik az éterben.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz alcapone386 #5029 üzenetére
Köszönöm!
-
MadMancs
veterán
válasz polonic #5030 üzenetére
Szia. Igen. De valamiért mégsem akarja az igazságot. Próbáltam automatikus és RCS preferált módban is. Akkor is nekem egyből MMS (ami nekem nem baj mert redes vagyok) de hogy meg se kapom az nagyobb probléma. Szöveges küldésnél küldőknél egy idő után kiírja hogy kézbesíthetetlen, akarják e smsként küldeni, kép/videó elveszik az éterben. Sim A50 be visszarakva hibátlan RCS, szóval tanácstalan vagyok.
-
alcapone386
őstag
2020.01.30. a gyártása a telónak. Számít szerintetek ez valamit?
-
arn77
aktív tag
válasz alcapone386 #5036 üzenetére
Az elsők között gördült le a gyártósorról. Az enyém is akkori gyártású. Előrendelésben vettem, március 10-én kaptam kézhez.
-
MadMancs
veterán
válasz alcapone386 #5038 üzenetére
Kipihente a gyártás fáradalmait.
Enyém is 5 napos és 7 hónapos (2020.04.07 gyártás)Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
alcapone386
őstag
Antutu battery teszt szerintetek mennyire megbízható?
-
NavySeal
senior tag
válasz alcapone386 #5040 üzenetére
Mindíg reszelnek valamit ( anyag, process, sw) a gyártók.
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
tag
270 ezret megér az s20+ ?
Karácsonyi ajándék lenne, de egy kicsit drágának tartom.
S9 1,5 évvel ezelőtt 170 ezer volt..
Januárban meg ugye jön az S21, vajon mennyire fogja befolyásolni az S20 árát? Megéri inkább kivárni? -
MadMancs
veterán
válasz Project: A #5043 üzenetére
Mindig lesz olcsóbb. Igazából Te tudod mennyit ér neked. Egyébként brutál jól sikerült. A50 ről váltottam (ami szintén nagyon jól sikerült teló), teljesen meg voltam vele elégedve. 3 nap S20+ után tegnap ismét kezembe vettem A50, úgy éreztem visszarepültem 5 évet az időben olyan hatást keltett. 270 egyébként korrekt ár érte szerintem.
-
alcapone386
őstag
Végül én is ennyiért vettem. S9plusz valóban olcsóbb volt ilyentájt, de eddig nem csalódtam.
Most vettem hozzá SES ben led tokot, ami nagyon jópofa
Szegedi SES ben, 6350Ft ért hoztuk el, kedvezménnyel, ami nagyon korrekt!
Ilyen: link fekete[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz alcapone386 #5045 üzenetére
Én is szemezgettem ezzel a LED tokkal. De nem tudom melyik lenne jobb, Led View vagy Clear View.
Más. Valaki ki merte már próbálni mennyire is vízálló valójában S20+ 5G ?
[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
Esetleg ha nem szeretnél annyit kiadni akkor egy Galaxy S20FE is jó vétel lehet. Körülbelül 220 ezerért lehet most megvenni.
Sík FullHD+ 120hz kijelző, 4500mAh-s akkumulátor, ugyanúgy 3 év szoftver frissítés. Talán egy picit kamerában gyengébb, de hát annyival nem, hogy számot tevő legyen. -
tag
válasz Rinocerosz #5047 üzenetére
Gyorsnak kellett lennem, hát 240 ezerért megrendeltem világoskékben hivatalos viszonteladótól.
Remélem szép lesz, jó lesz. 🙂
A GLS csak nem töri össze a kiszállítás alatt. Valakinek negatív tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Köszi. -
tag
Az alábbi tokra gondoltam hozzá:
smart led view világoskék.
vagy kék telefon esetében is érdemes a fekete toknál maradni? -
Rinocerosz
őstag
válasz Project: A #5048 üzenetére
A samsung storeban most le van akciózva 220 ezer Ft-ra. Sajnos ha előbb kérdezed még tudtál volna venni 256gb ugyan ebben az árban. Már elkapkodták.
GLS meg csak nem töri már össze... reménykedjünk, hogy jól be csomagolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest