Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
mono7806
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnék olyan fotókat készíteni, amire készítéskor rákerül a dátum és az időpont (valamelyik sarokba)?
Előnyben részesíteném a gyári fényképező alkalmazást - de ha az nem tud ilyet (nem találtam erre megoldást) - akkor érdekelne olyan alkalmazás, ami nálatok már bevált és szívesen ajánljátok. -
mono7806
tag
Köszönöm mindenkinek a Cube ACR-el kapcsolatos válaszait. Egy újraindítás kellett a telefonnak és már működött is.
-
mono7806
tag
Sziasztok!
Használ valaki Cube ACR-t Android 11 alatt?
Még Android 10 alatt szépen működött, frissítettem, majd csináltam egy factory resetet (így tartottam egészségesnek), feltelepítettem a Cube ACR-t, de valami ördögi körbe keveredem.
Telepítés után kért egy csomó engedélyt, megadtam neki, de a "Cube ACR App connector engedélyezése" valahogy nem sikerül. Alul van egy gomb "All connector engedélyezése", rányomok, a "Beállítások ->Kisegítő lehetőségek"-be visz. Itt a "Telepített szolgáltatások" alatt látom a "Cube ACR App Connector"-t, be van kapcsolva, ha belemegyek, akkor a "Cube ACR App Connector parancsikonja" opció is be van kapcsolva.
Beszélgetést nem rögzít, piros felkiáltójeles ikonnal mutatja, hogy nincs joga felvételt készíteni, vagy valami ilyesmi...
Mit és hogyan kell csinálni, hogy jó legyen? -
mono7806
tag
Sziasztok!
Az lehet, hogy a készítendő fényképek felbontását nem lehet állítani? Sehol sem találok ilyet, csak a videó beállításainál tudok változtatni a méreten... -
mono7806
tag
Sziasztok!
Vettem ma egy S20-ast az egyik SEstore-ban. Kértem hozzá egy vezeték nélküli töltőt is. Nemrég értem haza, akkor látom, hogy egy 9W-osat kaptam, ezt:
https://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/wireless-charger-pad-ep-p3105/EP-P3105TBEGWW/#specs
Néhány hete nézelődtem a neten, onnan rémlett, hogy mintha lett volna 15W-os is. Rákerestem, ezt találtam:
https://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/wireless-charger-stand-ep-n5200/EP-N5200TBEGWW/
Jól gondolom, hogy a 15W-os töltővel jobban jártam volna és azzal hamarább töltené fel a telefont?
Viszont a hivatalos oldalakon egyiknél sem említik az S20-as sorozatot, mint támogatott típusokat. Ez csak nekem fura...?
Lehet, hogy a 9W-osat azért ajánlották, mert ez "való hozzá"?
Ti milyen gyári vezeték nélküli töltőt használtok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest