Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz Project: A #6824 üzenetére
Igen, amelyikben van DAC, de bármilyen másik márka is megfelelő, ami tartalmaz.
-
viewdetails
addikt
válasz Project: A #5162 üzenetére
Ha magán a zárképernyőn ott van az értesítés, csak az AOD-on nem, akkor: Beállítások - Zárolt képernyő - Értesítések: Be (katt a szövegre) - Mutatás az Always On Displayen
Ha a zárképernyőn sincs, akkor tovább kell kutakodni, több ok is lehet a háttérben.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
veterán
válasz Project: A #5162 üzenetére
Nézd át AOD és értesítés beállításait. Mukodnie kell. Nekem is, meg szerintem itt másoknak is tökéletesen működik.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
silvergod
őstag
válasz Project: A #5163 üzenetére
Akkor marad sajnos a program, ami tökéletesen működik rá igaz fizetős, de egyszer kell megvenni..
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz Project: A #5150 üzenetére
Nincs benne led hogy jelezzen, egy üzenetet például...de ezt gondolom előtte is tudtad....ott a világító élek is..ha meg nem jó,van rá program
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
veterán
válasz Project: A #5150 üzenetére
Megjelenik AOD on a Messenger ikon. Ezen kívül mit szeretnél?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Project: A
tag
válasz Project: A #5136 üzenetére
Valakinek valami ötlet erre esetleg? :/
Szomorú, ha ezt a telefon alapból nem tudja. -
BigBlackDog
veterán
válasz Project: A #5136 üzenetére
Beállítások > Zárolt képernyő > Értesítesek menüben lehet ilyeneket állítani, ha jól rémlik.
-
Playerka
csendes tag
válasz Project: A #5083 üzenetére
Én egy gyűrűs tokot vettem rá, így ha leteszem az asztalra, a kamera panel nem ér hozzá az asztalhoz.
-
törölt tag
válasz Project: A #5083 üzenetére
Minden, amit a frontlencse elé teszünk, ront a minőségen!
-
Rinocerosz
őstag
válasz Project: A #5048 üzenetére
A samsung storeban most le van akciózva 220 ezer Ft-ra. Sajnos ha előbb kérdezed még tudtál volna venni 256gb ugyan ebben az árban. Már elkapkodták.
GLS meg csak nem töri már össze... reménykedjünk, hogy jól be csomagolják.
-
Rinocerosz
őstag
válasz Project: A #5043 üzenetére
Esetleg ha nem szeretnél annyit kiadni akkor egy Galaxy S20FE is jó vétel lehet. Körülbelül 220 ezerért lehet most megvenni.
Sík FullHD+ 120hz kijelző, 4500mAh-s akkumulátor, ugyanúgy 3 év szoftver frissítés. Talán egy picit kamerában gyengébb, de hát annyival nem, hogy számot tevő legyen. -
alcapone386
őstag
Végül én is ennyiért vettem. S9plusz valóban olcsóbb volt ilyentájt, de eddig nem csalódtam.
Most vettem hozzá SES ben led tokot, ami nagyon jópofa
Szegedi SES ben, 6350Ft ért hoztuk el, kedvezménnyel, ami nagyon korrekt!
Ilyen: link fekete[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mindig lesz olcsóbb. Igazából Te tudod mennyit ér neked. Egyébként brutál jól sikerült. A50 ről váltottam (ami szintén nagyon jól sikerült teló), teljesen meg voltam vele elégedve. 3 nap S20+ után tegnap ismét kezembe vettem A50, úgy éreztem visszarepültem 5 évet az időben olyan hatást keltett. 270 egyébként korrekt ár érte szerintem.
-
nagyúr
válasz Project: A #5017 üzenetére
Régen vettem tőlük kettőt is, az LG-k akkor gyári garisak voltak (G2 korszak), ma már nem tudom sajnos mi a helyzet velük.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?