Hirdetés
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
vagy azok megszokták hogy melegíti valami a kezüket ,vagy nem érzik a tok miatt annyira... Ahogy nézem mindenki chrome-al böngészik,ahol érezhető a melegedés...próbáltátok más böngészővel is? ott is annyira melegedik? mondjuk a gyári samsung vagy opera mini-vel is?
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
NoahM
junior tag
Látom nem értetted az iróniát, pont arra gondoltam amire te...A zártságért cserébe sok midnent kapsz, de a tónusodból ítélve nem is szeretnénk ebbe belemenni. Az iphone nem add forrdalmian újat, de amit nyújt azt nagyon jól és megbízhatóan teszi ennyi.
Sajnos nekem is fotózás terén a S20+ csalódás volt, és nem azért mert nem tud szép képeket lőni mert nagyon is tud, hanem inkább hogy többször lett elmosott v használhatatlan a kép és nem akarok semmi “emléket” elveszteni emiatt. Igen a pixelekről olvastam hogy híres a kameraképessegeiben de még nem volt szerencsém egyhez"Okos enged, szamár szenved"... Tudom mit? Igazad van...
-
PedroPascal
őstag
Tessék itt van, te is le futtathatod. Ez az oka a kicsit jobb akku időnek és kevésbé melegedésnek.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
-
PeteePeti
őstag
Smartshop 1 év garanciát ad! Turbado ad kettőt! Mondjuk egyik sem gyári garancia, hanem inkább bolti!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
xedamen
senior tag
Az a baj, hogy egyre fogy az alternatíva...
Mit vegyen az ember? Oppo Find X2 Pro-t 360 ezerért? Se támogatás, se gari rendesen, se semmi.
Xiaomi-t 1080p-s kijelzővel? Huawei elkaszálva (bár erősen agyalok rajta, meglátjuk hogy fejlődik a HMS). Menjek vissza almára? Oké, az óra hiányzik, de az Apple üzletpolitikájától hányok, főleg annyi pénzért... Sony? (#azmi?)
Nem sok lehetőség maradt flagship szegmensben, ami hasonló tudású lenne. Samsungnak ki kellett volna használni a jelenlegi helyzetet, de csak azt érte el ezzel az S20 szériával (nálam legalábbis tuti), hogy mosógépen kívül mást többé nem szívesen vennék tőlük. -
SanyikaDC
tag
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy kedden jött meg és tegnap óta szabad vagyok így volt időm nyüstölni/belakni. Szerintem ez sok tényezőtöl függ hogy melegszik e vagy sem...Ahogy említettem engem a hangja zavar
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest