- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
knltuning
tag
válasz
akooos #25439 üzenetére
Mindegy milyen vedelem van telon.. ha elhagyod es csinal valaki egy gyors factory resetet utana a telefon betoltesnel kerni fogja a regi gmail accountot ami kb 5 perc megkerulni es kiloni tudom mert mar csinaltam kolleganak.. es lehet hasznalni a telot ugy mintha most jott volna a boltbol.. ez a sok vedelemnek nevezett valami semmit nem er ha elhagyod.. max annyit h az asszony ne tudjon a telodba kutatni meg a gyerek vagy haverok.. de arra meg felesleges 3 fajta vedelmet beallitani
a lopott telokat meg olaszba viszik tudom ismerek ilyet... ott meg vigan hasznaljak ha itthon letiltjak oket.. kb ennyi innentol kezdve mindenki ugy vedi a telot ahogy jonak latja..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kés topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged