Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #25698 üzenetére
Végül sikerült.
-
MikeWazowski
veterán
Van aki itt használja a google kereső widget-jét? Nekem eddig benne volt,. hogy "mondd, hogy hey google" vagy mi, most nincs... beállításaiban a voice Match azt írja, hogy a funkció nem működik ezen a nyelven... most ez mitől lehet?
-
melan
senior tag
Segítséget kérek. Reggelente nyitom a munkahelyi kaput egy hívással. A hívást hangutasítással akartam indítani, meg us van a bixby rutin. Csakhogy a hangutasítás csak feloldott telóvak megy. Namost. Hozzáadtam a kocsi bluetooth eszközét a biztonságos eszközökhöz, hogy a smart lock, ne zárja le. Mégis lezárva marad. Aztán csináltam rutint, ha rákapcsolódik a kocsira, feloldja a telefont. Mégsem működik, mindig kéri, hogy előbb oldjam fel. Ötlet? Már majdnem azt csináltam, ha 100 méterre megközelítem, nyíljon a kapu, de ha csak elmegyek alkalomadtán az úton, ne nyitogassa
-
laci1892
őstag
Nem tudom kipróbálta már ki, de megérkezett a telefonom új védőeszköze
Love mei case
Elég brutális lett a telefon tőle, de nagyon király.
-
mentic18
aktív tag
Én is felraktam a dht romot. Jobb lett a billentyűzet, legalábbis az animáció mellett is sokkal gyorsabb mint az előző verzió. A dex nemsemmi hogy wifin keresztül megy, bár ha anno ment a sima képernyő tükrözés, nem nagyon értem ezzel miért kellett várni. A pro video is használhatóbb. Lett egy két új funkció. Még így is kevesebb mint egy hónapja van nálam a telefon, de annyira oda vagyok érte mint egy kékhajú a huaweiért.
-
nkmedve
őstag
válasz
mihail38 #25684 üzenetére
1. Felül az apró nyilacska megnyom (ott vannak az olyan beállítások mint vaku, időzítő, stb.)
2. Fogaskerék ikonra rákattint (általános beállításokhoz visz)
3. Advanced pontra rábök
4. HDR+ Control-t bekapcsol
Ezek után a felső apró nyilacska megnyomásakor egy új opció válik elérhetővé: HDR+ aminek a lehetőségei Off, On, Enhanced (a legutóbbi a teljes "Pixel-szerű" feldolgozás). Alapból nálam az On opcióra volt rakva ami nem rossz, de legtöbb esetben azért az Enhanced jobb eredményt ad. -
Micsurin
nagyúr
válasz
dkovizoli #25678 üzenetére
Köszi, pár felesleges FR-en kívül más úgy sem történne, szóval... lehet megnézem hátha a 16035-ben írtak alapján XEF és arról XEH-re áttudok menni, már ha mákom van.
Ha meg nem akkor vissza lehet hozni 4*TMH-ra ugye? Knox-ot BL nyitásig nem tudok átlökni ugye?
DaDa: Köszönöm már fent is van!
[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
válasz
ShadowLac #25636 üzenetére
Ez a GCam változat már egész jónak tűnik, még ha nem is tökéletes. Legalább a szelfikamerát jó lenne ha működésre tudnák bírni, még ha a hátsó kamerák közül a nagylátót vagy a telét nem is (azok talán valami más API-t használnak).
Annyit kommentálnék a felhasználásról, hogy alapból látszólag csak a sima HDR+ van bekapcsolva (gyors, de nem a legjobb minőség). Ha valakinek kell a teljes Pixel-szerű feldolgozás annak ajánlott engedélyezni az Enhanced HDR+-t (először a haladó beállításoknál engedélyezni a HDR+ control-t, majd a képbeállításoknál megjellennek a módok). Ez persze sokkal lassabb lesz, de segít a dinamikán, és csökkenti a zajt. -
BTU-ra is lassan jönnek a frissítések?
-
-
mSchumi87
senior tag
Azt elfelejtettem oda írni hogy szlovák fuggetlen
-
mSchumi87
senior tag
Kint van a Szeptemberi frissités
-
grafnet
veterán
Urak,
Képernyő videót tud a készülék?
Egyszerűen, gyorsan hogyan lehet elindítani a felvételt?[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
válasz
csorbajeno #25651 üzenetére
képernyőt nem kell feloldani hogy működjön a vészhívás gomb
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #25653 üzenetére
Igen, az jól jöhet, ha netán nincs még bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #25651 üzenetére
A védelem szintje mindegy a vészhívás esetén.
-
apollo12
veterán
Hali zárolt minta képernyőnél, hogy tudnám ki iktatni segélyhívás funkciót, sajnos zsebembe folyton belép
-
sgeza
veterán
válasz
Micsurin #25647 üzenetére
Én beugtam egy fülest, arra megjelent az UHQ.
A stabilizáló egy másik beállítás miatt inaktív (talán a 60 fps), de azt ne bánd, mert ez a digitális, amit egyébként sem célszerű bekapcsolni (véleményem szerint). Az optikai stabilizátor az működik mindenképp!
U.i.: a képek előnézet szerint beállítást kapcsold ki, mert így tükrözve lesznek a képek! 100-ból 99 ember így használja, szerintem oltári béna! Például tele vagyunk "jobbkormányos" autókkal...[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
-
laci1892
őstag
Srácok, a Samsung pass működik arcfelismerővel ujjlenyomat helyett?
A biztonsági résznél beállítottam ugyan a dolgot... De pl. Amikor ide a prohardver családhoz szeretnék belépni.. nem működik a dolog. Csak akkor ha ujjlenyomatot állítok be a Samsung pass-ra.
Kérdéseket megelőzve, azért próbáltam ráállitani az arcfelismerőt, mert az üvegfólia nem támogatja a Samsung s10 ujjlenyomat olvasóját.
-
ShadowLac
addikt
Google camera exynos procira.! [link]
-
grafnet
veterán
Sziasztok,
Valaki használja a Paralell Space-t ezen a készüléken?
[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #25628 üzenetére
Nincs mit, régóta használom, csak mobillal fizetek, nincs kp.
-
sub71
aktív tag
-
zzola
titán
válasz
rayoliviero #25629 üzenetére
Amelyik készülék a Samsung Magyarországon keresztül került forgalomba, azokra 2 év van. 1+1, a másod évet a Samsung adja jófejségből.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Van egy 2019.03.25-én Telekomnál vásárolt S10+ készülékem.
Jól emlékszem, hogy ezekre még 2 év garancia van és függetlenek? Jótállási jegyem van hozzá, amiben egy év szerepel, de ugye minden Telekomos jótállási jegyben egy év van általánosan.
-
Lajcsika
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam ma a Dex-et,simán a gyári usb kábellel csatlakoztatva a pc-hez. Az eredmény fekete képernyő. Dex for PC legfrissebb verzió, pc újraindítás megvolt,S10 újraindítás is,de semmi. Régebben/1 éve/ egyszer megnéztem milyen lehet akkor működött most semmi. Mi lehet a gond? Köszönöm,ha segítetek. -
sgeza
veterán
válasz
MikeWazowski #25619 üzenetére
Igen, erre nem fektettem hangsúlyt, természetesen HOME_CSC-vel csináld, akkor megmaradnak az adataid is. Sima CSC-vel is marad a CSC kódod egyébként XEH (a fentebb leírtak miatt), de azzal töröl minden adatot a készülékről.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ha Bixbynek nem adom meg a beállításokat tehát nem kapcsolom be a gombbal egyszer se, vagy ha kikapcsolom a rutinokat ezek egyenértékűek akku használat szempontjából?
-
dkovizoli
addikt
válasz
MikeWazowski #25612 üzenetére
A plusz nem áll BTU-ra. Főleg ha home csc-t illesztesz be.
-
sgeza
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
MikeWazowski #25612 üzenetére
Nem állhat át, mert nincs miért. Ha megjön XEH kóddal is, akkor az bitről bitre ugyanez. Nem szerepel a romban az az infó, hogy milyen kóddal töltötted le. Ha eleve független régiós a készülék, és olyan független romot teszel rá, ami tartalmazza a te CSC kódod, akkor nem áll át másra. Vagyis, ha a "saját" OXM csoportos független romot töltöd le, mindegy melyik CSC kóddal lekérve. Az a BTU mizéria csak a Telekom régiós S10 készülékekkel fordul elő, ha független verziót teszel rá. De az is érthetetlen, hogy miért, mert elvileg nem kéne ezt tennie.
A lényeg, hogy a több CSC kódot tartalmazó független ROM-ot (például OXM csoport) bármelyik CSC kóddal lelérhető, amit tartalmaz, és ha olyan készülékre teszed fel, ami épp olyan kódon van, amit tartalmaz, akkor HOME_CSC használata esetén marad minden a régiben. Sima CSC-vel feltéve mindenképp reset van, és utána SIM resettel tud beállni a SIM kártyád szerinti kódra (ha kéred).
Ha olyan készülékre teszed fel, amely aktuális CSC kódját nem tartalmazza az adott ROM, akkor az alapértelmezett CSC kódra all be, illetve felajánlja a SIM resetet a fentebb leírt módon, és annak alkalmazásával beáll a CSC kód a SIM kártya szerinti régióra. Kivéve telekomos S10 esetén.
Egyébként ilyen váltásnál pont ezért is ajánlott a sima CSC-vel feltenni a romot, mert a HOME-mal előfordulhatnak problémák, nem tiszta a telepítés.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
MikeWazowski #25607 üzenetére
Nincs olyan, hogy német verzió. Maga a rom ugyanaz, mint a magyar. Ergo marad xeh.
-
vohanyi
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #25608 üzenetére
Hali, én is Bp.Bankos vagyok, lényeg, hogy Beállítás/Kapcsolatok/NFC és fizetés menüben Érintéses fizetésnél a Budapest Bank legyen kiválasztva.
Ellenőrzés amugy, hogy minden megfelel-e : Security Check : [link] -
Taci
addikt
Igen, én is így használom: Samsung billentyűzet, de diktáláshoz a Google-t használja. Tökéletesen működik. (csak pontot, vesszőt és mondatvégi írásjeleket nem tudok diktálni.
)
Így van beállítva:
Beállítások --> Általános kezelés --> Nyelv és bevitel --> Képernyő-billentyűzet --> Billentyűzetek kezelése --> Google hangalapú gépelés: Bekapcsolva, Samsung hangbevitel: Kikapcsolva[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Hátha tudtok segíteni. S10-esem van. Letöltöttem rá a BBank alkalmazását és digitalizáltam a hitelkártyát. Tegnap nem volt nálam pénztárca és fizetni szerettem volna, de nem ment. A terminal azt írta ki, hogy kéri a kártyát, vagy használjak másik chipet? Készülék/user oldalon lehet a hiba? NFC, mobilnet be volt kapcsolva, a végén már az appban is beléptem, a kártya mobilfozetésre be volt állítva. Root nincs. Ez a kártya hozzá van adva egyébként a párom telefonján is az appban, neki simán ment a fizetés múltkor (nem Samu).
Van tippetek? Köszönöm! -
MikeWazowski
veterán
Ha folteszem az új update-et xeh-s s10 plusra, akkor utána is marad xeh? A német dbt verziót tenném fel.
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #25596 üzenetére
Pedig kéne lennie, én leszedtem még a múltkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115