- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Várom már a 2.5- ös frissítést: a gesztusvezérlés működni fog más launcereknél is teljesértékűen... többek között
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25596 üzenetére
A Samsung hangbevitel nem tud magyarul, de a Google igen. Használjátok azt!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Na megnéztem, és nekem megy magyarul a diktálás, igaz, Google billentyűzeten! Viszont továbbra is azt gondolom, hogy ennek köze van a Google keresőhöz! Próbáljátok meg annak leszedni a frissítéseit!
Ja, most látom, hogy a Samsungnak van valami saját cucca. Lehet, hogy ti konkrétan erre gondoltok. Lehet, hogy korábban ez a Google-ét használta, ezért működött esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25588 üzenetére
Akkor lehet, hogy ez nem pont ugyanaz, mint amire én gondolok. Bár ettől még lehet köze a Google hangfelismerés funkciónak, ami esetleg összefügg a Google keresővel. Nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
-
KisBundi
őstag
Találkozott már valaki olyannal, hogy a kamera alkalmazás megnyitásakor a telefon újraindul? Kb minden 10-15. alkalommal megtörténik.
-
Isaac76
tag
Mikor ráböksz a mikrofon ikonra vagyis hangbevitelre állítod akkor az csak angol nyelven lehetséges, a magyarul diktálást már az S7 is tudta vagyis ennél nézték el. Sajnos mióta megvan nem sikerült nekik megoldani,így kénytelen voltam egy swiftkey is feldobni rá. Amúgy gépelni jobban szeretek a gyárin,de mikor fáradt vagyok néha használom ezt a funkciót. Örültem volna ha ezt kijavítják az új rendszerben
-
-
Tybike81
őstag
Én Odinnal raktam fel, magyar nyelven még nem tud.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Isaac76
tag
Nekem még nem jelzett,ill hiába kerestem rá ,kérdésem az lenne a hangbevitel nyelvét sikerült-e megoldaniuk vagy még mindig csak angol , az új billentyűzetnél is?
Swiftkeynél ez alap,hogy tudok diktálni neki[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Jó ez az új One Ui 2.5.
Sokkal gyorsabb, billentyűzet sokkal jobb lett. Egyenlőre ennyit vettem észre. Ja és megkaptuk a vezeték nélküli Dexet, és az új Internet Browser Betaban ki lehet kapcsolni az állapot sávot.Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Eljutottam oda, hogy szeretnék én is venni egy ilyen telót /sima S10/. Samsung storeból rendelném, csak sajnos nincs hozzá kuponom. Tud esetleg valaki segíteni benne /priviben/? . Csak hivatalos garis érdekel, ezért ragaszkodom a storehoz. Nagyon megköszönném!
-
sgeza
veterán
válasz FireFox1996 #25570 üzenetére
Én gboardot használok, de nem fordult ilyen elő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz FireFox1996 #25574 üzenetére
+1
több év használat után kb. előre tudja mit akarok írni...A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
KZP
őstag
válasz FireFox1996 #25575 üzenetére
Jaaa, a Biztonsági javítás szintje az nálam is 09.01.
Csak nem tudtam, mi az a javítócsomag. -
csorbajeno
veterán
Nálam nincs ilyen gond.
-
FireFox1996
őstag
-
Micsurin
nagyúr
Gboard? Ott ez egy pár hete egy hónapja kb visszatérő gond.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
grafnet
veterán
Akik most kaptak frissítést:
- Mit ír verziónak és dátumnak?Javítócsomag dátuma nálam: 2020.08.01.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
FireFox1996
őstag
Ilyen problémával találkozott már vki? Mert nekem e héten kezdte, elég zavaró: vmikor írni akarok (akár chat ablak, net bögésző stb.) felugrik a billentyűzet, aztán el is tűnt, sehogy nem lehet visszahozni, csak újra indítással megoldódik a dolog.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Taci
addikt
válasz szpeti40 #25568 üzenetére
Gyári visszaállítást csináltál már rajta?
Azért érdemes ezeket megcsinálni (egy másik app-pal való fotózást, illetve a gyári visszaállítást), hogy ki lehessen szűrni, szoftveres hiba van-e, vagy esetleg a hardvernél nem stimmel valami.
Ha másik szoftverrel vagy gyári visszaállítás után is ugyanez a hibajelenség áll fenn, akkor ez a hardver hibája. Viszont ha mondjuk egy másik kameraszoftverrel jól megy, akkor megérheti először a gyári kamera app-ot alap helyzetbe hozni, vagy a telefont visszaállítani.
Ha pedig hardveres hiba, akkor jön szóba a garancia kérdésköre.Illetve még pár dolog, amit kipróbálhatnál:
- Kézzel beállítani fehéregyensúlyt (lehet, a szoftvere csinálja ezt automatán)
- Ugyanazt a képet (amikor a hibát a sajátodon újra reprodukálni tudod) egy másik készülékkel is megcsinálni (sőt, ha lehet egyszer egy másik S10-zel, egyszer pedig egy másik márkával)[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz MikeWazowski #25562 üzenetére
Ez azért komoly... ennyi frissítést ezelőtt max fél - egy év alatt láttam.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Tujmos
tag
válasz MikeWazowski #25562 üzenetére
én csak azért vagyok mérges, mert nem tudok gyári kijelzővédő fóliát venni
-
MikeWazowski
veterán
Reménykedtem, hogy megkapjuk a szeptemberi bizt. frissítéssel, de nagy összeget nem tettem volna rá. Örömteli.
Nagyon örülök, hogy ezt a telefont vettem meg, irdatlan mennyi extrát kapunk folyamatosan, ráadásul 3 évig jön rá az android… rossz szavam nincs a Samura.
Redditen nagyon dicsérik a vezetékmentes dex-et.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
addikt
-
KZP
őstag
Meg is jött DBT-re az update.
-
bigsee
addikt
-
KunEmber
senior tag
Jesszus, má' megint mi megy itt. Szeptemberi frissítés? Android 11 mikó' jön? 12 is lesz akkor? Mindent kibeszéltünk, csak a párosodás maradt?
( )
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
addikt
válasz csorbajeno #25546 üzenetére
2020-ban már az ilyen nem menő
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #25546 üzenetére
Á, az undorító! 😂
-
Sawyer_
tag
Van egy olyan problémám, hogy korábban rácsatlakoztam az autóba beszerelt kihangosítóra, amit már nem használok, helyette Bluetooth headset van. Viszont amikor az autoban ülök, a telefon és a kihangosító még mindig kb percenként pároztatni akarja egymást, kéri a kódot a telefon. Rohadtul idegesítő. Mit kellene tennem? Az autó kihangosítója törölve lett a parkosított eszközök közül.
-
addikt
válasz csorbajeno #25539 üzenetére
A pro mód javára?
A 2. képen semmi se látszik, az ISO-n lehetett volna még tolni felfele. -
-
akooos
veterán
válasz csorbajeno #25536 üzenetére
Nem ilyen volt, abszolút sötétség volt Mindjárt próbálok keresni még képet amit akkor csináltam.
-
addikt
válasz csorbajeno #25532 üzenetére
Pro módban is van 30mp-es expo bármikor, de szerintem nem igazi 30mp, elég fura képe van a telefonnak éjszakai képeknél.
-
Morris
veterán
válasz csorbajeno #25532 üzenetére
Szerintem nem olyan jó
-
akooos
veterán
válasz KisBundi #25528 üzenetére
Ha az élboly alatt a Huaweit érted, akkor igen, el van maradva. Nem világosítja ki annyira, mint a Huawei, nincsenek olyan effektek hozzá, mint náluk.
A korábbi sötétben fotózáshoz képest klasszisokkal jobb már, mint volt
[link]
Korom sötétben készült, állványról, de nem időzítővel ezért kicsit bemozdult az exponálás első pillanatában -
KisBundi
őstag
Sziasztok! Javult már valamit az S10 éjszakai fotó módja az előző évhez képest vagy még mindig durván el van maradva az élbolytól?
A másik kérdésem, hogy hydrogél fóliával tényleg problémás az ujjlenyomat olvasó?
[ Szerkesztve ]
-
Vandie
tag
Sziasztok!
Gyári fóliát rajta hagytam a készüléken de a minap nagyon ügyesen zsebkarcos lett a kulcsomtól. Nem durván,de látszik. Azt vettem észre, hogy gyári fólia irtó könnyen karcosodik. Kérdésem, ami picit bután fog hangzani: ha levenném ezt a gyári eredeti fóliát róla, alatta a képernyő maga is karcos lehet vagy ez "teljes mértékben" felfogja, hogy maga a képernyő ne legyen karcos? Tehát nem gond ha a fólia karcos, mert alatta nem az? Kinek mi a tapasztalata, mennyire véd a gyári? Vagy vegyem le és tetessek rá másikat? A Xiaomi telefonom negyed ennyire nem karcolódott amúgy pedig ott levettem róla a gyárit, mert levált.
Samsung Galaxy S21-->Iphone 13, Apple Watch SE, AirPods 4
-
Micsurin
nagyúr
válasz Rigormortiis #25521 üzenetére
Passz, nem vettem meg amire kell elég a sima alap is. (számomra)
mod.: Új korában mikor nagyon sokat tapizom a telot meg 1 éves kora körül szoktam checkolni, amúgy fent sem szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Rigormortiis #25517 üzenetére
GSam battery monitor, gyári elv nem tudja.
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan lehet az akksihasználatot olyan nézetbe hozni, ahogy régen volt (a legutolsó töltés óta eltelt adatokat mutassa összesen, ne napi bontásban, ahogy most van)?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
nkmedve
őstag
válasz ShadowLac #25513 üzenetére
Erről beszéltem, hogy nekem a két változat élesítésben különbözik leginkább. Az Exynos főleg a finom részleteket tolja túl, pl járda vagy a fa törzse amit írtál, de a levelek árnyékain levő zajt is jobban felerősíti így. Az SD máshol élesít túl, pl. az 1. képen a távolabbi felsővezetékek sokkal erőteljesebben különülnek el mint az Exynos-nál (vagy a 2. képnél bal felől a háztető jóval élesebb az SD-s változaton), bár ez lehet fókuszból adódó kólönbség is.
Mivel nem vagyok a túlélesítés híve összességében talán inkább az SD-t választanám, annál kevesebb helyen látom a gondot és így a zajszint is alacsonyabban van tarva. A HDR is picit jobb minőségűnek tűnik az SD-nél (bár ez szubjektív, másnak az Exynos jobban bejöhet), a feldolgozás összességében kicsit Pixel-esebb, visszafogottabb. Ugyanakkor a különbség szerintem nem egetrengető, főleg ha az átlag user-t nézzük aki nem feltétlenül nagyít bele ennyire a képekbe.
Nyilván ha tehettem volna, akkor több szempontból is inkább az SD változatot vettem volna az S10e-ből annak idején. Kár, hogy itt mifelénk a Samsung nem ad ilyen lehetőséget hivatalosan (így a szolgáltatók sem). Legalább olcsón kaptam a telefont és már több, mint egy éve jól teszi a dolgát Exynossal is, így nem panaszkodhatom.
A link szerintem nem jó, ugyan az mint a korábbi.
[ Szerkesztve ]
-
-
nkmedve
őstag
válasz ShadowLac #25510 üzenetére
Nem az a hatalmas különbség, néhol az Exynos élesíti túl a részleteket, néhol a Snapdragon. Gondolom éjszakai képeknél jobban kijöhet a különbség, ott az Exynos zajszűrése talán gyengébb lehet (már a nappali képeknél is látszik, hogy az árnyékokban levő zajt nem szűri olyan jól mint az SD).
Szerintem ami a konkrét haszna az SD-nek fényképezés tekintetében az a Google Camera támogatás, azzal közel Pixel képminőséget lehet kinyerni ebből a telefonból is. Tudom, ez szubjektív, van aki szerint a Samsung-os képvilág jobb, de fotós szemmel nagyon túl van dolgozva (élesítés, szaturáció az egekben), a Google feldolgozása kellemesebb, főleg ha az ember még utólag is akar kicsit javítani a képeken.
[ Szerkesztve ]
-
-
ShadowLac
addikt
S10+ SNAPDRAGON VS EXYNOS CAMERA
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Micsurin
nagyúr
Game Launcher nem tud felbontást állítani per játékhoz? Úgy értem nem tudok egy némely játékot FHD+-ba kényszeríteni a többit meg az alapból használt magasabb felbontáson használni? Remélem tud ilyet, macera mindig kézzel átrakni.
-
grafnet
veterán
válasz bodnartibi #25506 üzenetére
Amikor beszélsz mennyire van felhangosítva?
Kihangosítva is visszhangzik?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
bodnartibi
csendes tag
Gyári resetet nyomtam már. A beázás pedig több, mint egy hónapja történt, úgyhogy nem hiszem, hogy bárhol is vizes lehet még.
A vízállóság vs garancia kérdésben egyetértek, de sajnos ez van. Más országokban simán garanciális problémának minősül, nálunk ha elszíneződött az indikátor, akkor kapásból nem rendeltetésszerű használattal megtagadják a garit. Az indikátor egyébként a SIM tálcánál van, mert ugye csak onnan mehet be víz hivatalosan. De ha mondjuk gyárilag rosszul volt összeszerelve és a kijelző/hátlap ragasztásnál enged, akkor mi van? Akkor is elmehet az indikátorig a víz, pedig nem onnan jött be... Na mindegy, ezzel már sajnos nem tudok mit kezdeni, egy életre megtanultam, hogy hiába vízálló, nem viszem még csak víz közelébe sem.Szerintem is érdekes probléma egyébként, már csak azért is, mert az én hangom is kitűnő a másik oldalon, nálam is a másik fél hangja, de hogy hogy kerül vissza a másik fél a hangja, nem értem...
-
sgeza
veterán
válasz bodnartibi #25504 üzenetére
Abban biztos lehetsz, hogy nem rövidzár van a kettő között. Ez nem így megy. Inkább az lehet, hogy a felső mikrofon nem működik. Viszont az az érdekes, hogy a másik fél zajszűrését digitálisan szokás kivenni, hiszen ami szól a hangszórón, arról tud a készülék, és csak simán ki kéne vennie ugyanezt a hanganyagot a mikrofonból bejövő hangból. Szóval fura, ilyen jelenségnek nem kéne szerintem attól lennie, hogy beázott. Mondjuk miért ázik be, ha egyszer vízállónak kéne lennie, de garanciát persze nem vállalnak rá. Ez ultra gáz egyébként, de ez más kérdés.
Én nyomnék egy gyári alaphelyzetet még, de gyanítom, hogy az volt. Ha nem, akkor tedd meg!
Illetve ellenőrizd a hardvereket a szerviz menüben!
Ja, és adj még neki egy kis időt, hátha szárad még egy picit, és egyszercsak észhez tér! Most kicsit afele hajlok, hogy szar a felső hangszóród (vagy még vizes).[ Szerkesztve ]
-
bodnartibi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget/tanácsot szeretnék kérni. Nyaralás során levittem az S10-emet a medence mellé, hogy egy-két képet csináljunk (nyilván emiatt lett a probléma). Egy pár perc után megadta magát a kijelző érintő része. Maga a kijelző minőségével nem volt probléma, csak és kizárólag az érintést nem érzékelte, egeret rádugva a teló teljesen jól funkcionált. Miután beadtam szervízbe, kiderült, hogy a teló beázott és ez nyilván nem garanciális probléma, úgyhogy konkrétan mindent ki szerettek volna benne cserélni 195E forintért. Ebbe nyilvánvalóan nem egyeztem bele, mert ennyiért újat is veszek majdnem, úgyhogy hazahoztam a telót. Bekapcsolás után meglepődve tapasztaltam, hogy mégis működik, habár nem csináltak vele semmi.
Egyetlen egy dolog van, ami nem működik jól. Telefonálás közben mind a hívott fél és én is jól halljuk egymást, viszont a másik oldalon az illető visszahallja a saját hangját. Ha a mikrofonomat némítom és ő úgy beszél, akkor nem hallja vissza magát, de ez így elég kényelmetlen, hogy folyamatosan némítgatom magam, hogy ne hallja vissza magát a másik oldal, ha beszél.
Az S10 alaplapján azt látom, hogy két mikrofon van rajta, egy alul és egy felül. A specifikáció szerint az alsó szolgál a saját hangom továbbítására, míg a felső a környezeti zajokat veszi és a zajszűréshez kell. Azt gyanítom, hogy a beázás miatt a felső zajszűrő mikrofon és a beszédhangszóró között rövidzár van és ezért van ez az áthallás. Valahogyan ki lehet kapcsolni a zajszűrést, hogy ne használja a felső mikrofont? Régen volt ilyen menüpont a telókban, de most sehol nem látok ilyet. Valaki járt már esetleg hasonló cipőben?[ Szerkesztve ]
-
Plebi
senior tag
Köszi a válaszokat!
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Lajcsika
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam ma a Dex-et,simán a gyári usb kábellel csatlakoztatva a pc-hez. Az eredmény fekete képernyő. Dex for PC legfrissebb verzió, pc újraindítás megvolt,S10 újraindítás is,de semmi. Régebben/1 éve/ egyszer megnéztem milyen lehet akkor működött most semmi. Mi lehet a gond? Köszönöm,ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- PlayStation 5
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...