-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ti meg tudjátok változtatni a Zárolt képernyő órájának stílusát? Akármit is választok, csak az első stílus lesz aktív. Több telefonon is próbáltam, nem lehet megváltoztatni.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
Sirandrish #14990 üzenetére
Milyen arban volt az S10 ill a P30 pro?
-
dkovizoli
addikt
válasz
Sirandrish #14990 üzenetére
+1
-
jacis
nagyúr
Srácok azt láttátok, hogy a kijelző alatt látszik az ujjlenyomat olvasó meg a közelségérzékelő is ha fehér háttérrel és napon haszánljátok a telót?
Ma szép napos idő van és az egyik weboldalt olvasva vettem észre. Fura egy kicsit. -
icemad
nagyúr
válasz
Sirandrish #14980 üzenetére
Már viszem is.
-
dkovizoli
addikt
válasz
telefonmágus #14977 üzenetére
Az lehet, csak nem mindegy melyikre adja majd ki a Samsung. Meg az összes többi is a csoporton belül ugyanakkora. Mert ha te pl BTU-n vagy és az XEU kapja meg a bétát, akkor nem tudod letölteni. Ráadásul Odinozni sem tudsz, mert a samfirm sem tudja letölteni, mivel annak a szervereire nem kerül fel mindenki számára elérhetően. Marad az xda-as zip ebben az esetben ha lesz. Viszont ott is felhívják a figyelmet direkt, hogy amit ők készítenek majd zip-et, azt csak OXM MULTI CSC-s romra lehet feltenni. Ezért osztottam meg a fenti listát. Ott a BTU nem szerepel a multi listában, hanem a single csoportban van! Ők meg csak tudják miről beszélnek.
ami meglepett engem is mert én is úgy tudtam, hogy a BTU is a multi csoportba tartozik. Ettől függetlenül csak akkor jó a BTU, ha az a régió kapja és nem az XEU. Na meg fordítva is.
-
dkovizoli
addikt
válasz
telefonmágus #14971 üzenetére
Igen, ha odinnal raksz fel firmware-t. Beáll BTU-ra. Csak azt nem tudom, hogy az vajon benne lesz-e a bétaprogramban? Valahol olvastam egyszer, hogy az egyesült királyság is benne van, de azóta csak Korea, az USA és Németország szerepel mindenhol. Meg az angolnál sem mindegy, hogy BTU kapja majd vagy az XEU. Szerintem utóbbi, mert az is OXM csoportbeli. A BTU pedig nem.
SM-G975F OXM multi CSC ( ACR AFG AFR ATO AUT BGL BNG BRI CAC CAM CAU CHO COO DBT DKR ECT EGY EON EUR ILO INS ITV KSA LAO LUX MID MWD MXO MYM NEE NPL ORX PAK PEO PHE PHN ROM SEB SEE SEK SKZ SLK SMP THL THR TPA TPH TTT TUN TUR XEF XEH XEO XEU XEZ XFE XME XSG XSP XTC XXV )
single : ( BTC BTU CPW DOO EMP GLB GTO LYS MAT MM1 NZC OPS SER SIN SIO SMA STH TEB TEL TMC TNZ VAU VNZ WTL XFA XFV XNZ XSA ) -
bigsee
addikt
Tegnapi nappal átmentem a Note10plus-os szobàba csevegni, de azért néha beolvasok ide is...!
Ez is TMH-s
Üdv!
-
dkovizoli
addikt
válasz
telefonmágus #14969 üzenetére
Nem általában, hanem csak azzal. Most, hogy pár percre, ha már váltasz, akkor maradhatsz is német régión. Hátránya aztán abszolút semmi.
-
dkovizoli
addikt
válasz
rbertkrl #14966 üzenetére
Egyelőre még nem sikerült elérnem a béta programot, pedig DBT CSC-n vagyok. Olyan , mintha ott sem terítenék még. Az xda-n sincs még zip sem. Amúgy csak a német rom nem elég, a telefon régiójának is át kell állni németre. Ahhoz meg ha nem azon vagy, kell német sim is. Plusz régióváltás fr-el jár.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Sirandrish #14955 üzenetére
Semelyik hivatalos szervízben nem adnak cseretelót egy ideje. Nekem azt mondták 2 helyen is, hogy beszüntette a Samu, mert sokan ellopták a telókat...
Más:
Ezt a bétaprogramot egy német CSC kódú ROM-mal vajon el tudom érni?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Markizmark #14964 üzenetére
Kipróbáltam hogy az asszony P30 proját még ráteszem..azt tölti, meg a Galaxy Watchomat is gond nélkül elkezdte teló melett tölteni.
-
Markizmark
addikt
válasz
Sirandrish #14961 üzenetére
Kár h elvileg nem tölt gear s2-t... Különben kéne egy nekem is.
-
Sirandrish
legenda
Nah megjött a dou charger...nagyon baba
-
Afito
friss újonc
Nekem S10e van, és gyakran panaszkodnak hogy halkan hallanak.. Most már rendszeresen a kihangosítón beszélek mert úgy jól hallanak. Új telefon.. Vicc az egész!!! Azt javasolták csináljak egy alap helyzetbe állítás. Megcsinaltam, akkor egy darabig nem panaszkodnak.. Vagy csak lehet hogy nem szóltak.. A zajszűrőre gyanakodom. Szerintem szoftveres probléma lehet mert ha megnyomom a (hangszóró gombot) kihangosítót egyből jól hallanak. Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a problémával
-
lcdtv
tag
Ezt az frissítést miért nem kapom meg? G973FXXS3ASII.
-
Afito
friss újonc
válasz
petya220 #14944 üzenetére
Nekem is S10e van, és gyakran panaszkodnak hogy halkan hallanak.. Most már rendszeresen a kihangosítón beszélek mert úgy jól hallanak. Új telefon.. Vicc az egész!!! Azt javasolták csináljak egy alap helyzetbe állítás. Megcsinaltam, akkor egy darabig nem panaszkodnak.. Vagy csak lehet hogy nem szóltak.. A zajszűrőre gyanakodom. Szerintem szoftveres probléma lehet mert ha megnyomom a (hangszóró gombot) kihangosítót egyből jól hallanak. Ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a problémával
-
Taci
addikt
A One UI 2.0-frissítés részletei (angolul): [link]
Nagyjából amúgy az, ami a korábban linkelt videóban volt felsorolva. -
Taci
addikt
Nem feltétlen S10(+)-specifikus kérdés, nálam viszont most pont ezen tapasztalható csak, Note8-on nem volt:
Play Áruházban a Saját alkalmazások és játékokon belül a frissítések listájában az app neve és a Frissítés/Megnyitás gomb közötti nyilacskára ha kattintunk, kiírja az aktuális frissítési megjegyzéseket (release notes). Ez Note8-on működött, mindig megnéztem, milyen javításokat vagy új funkciókat hoz az új verzió - ezen a telefonon viszont már az első naptól kezdve észrevettem, hogy nem: hiába kattintok bármelyik mellett is a kis nyílra, csak megfordul (fentről le, lentről fel), de nem mutatja az infókat, nem csinál semmit.
Próbáltam leállítani az appot, cache-t törölni, de nem segített.
Tapasztalta más is, vagy csak nálam "akadt be" valamiért? (Utolsó ötletem még, hogy leszedem a frissítéseit, hátha az megoldja - már ha ez működik még.)Megnéztem most kollégám S9+-szán, ott is ugyanezt (nem) csinálja, szóval a Play Áruház bugos.
Aztán közben megnéztem egy másik kollégám telefonján is (S10e), ott viszont jól működött. Utána így már megnéztem a verziószámokat, és a nem jól működőkön 16.x verzió van, a jól működőn pedig 17.x. Probléma megoldva. Köszönöm a figyelmet.
-
Taci
addikt
válasz
hyperspace #14937 üzenetére
Rendben.
De ugyanazt várom tőle, mint a Note8-nál volt ugyanez: felraktam, azóta tökéletesen rajta van, már több, mint másfél éve.
Más:
Panaszkodnak, hogy nem hallanak olyan jól az S10+-ról. Most felhívtam kollégámat, és az ő S9+-án valóban jobban hallom magam, erősebben, míg az S10+-on érezhetően halkabb, így hangosabban kell beszélnem, hogy tisztán értsék - ami nem minden szituációban kivitelezhető/kellemes.Van tapasztalatotok erről? Más is észrevette?
-
petya220
senior tag
BETA 10! Aki feltette, kérem jelezze, hogy van-e értelme, vagy inkább várakozzak 1 évet, mire kinyomja a telekom
Semmi, nincs fent UPDATE.zip -
NavySeal
senior tag
Mennyire számít most jó vételnek 275k-ért + Watch Active az S10+ (128Gb)?
Igazából óra nem is nagyon kellene (nem tudom megtartom e), és inkább függetlent vennék, mint szolgáltatóit a kicsit drágább ár ellenére is. -
vg
addikt
Bocsánat a kissé lehetséges béna kérdéshez, de hol tudom állítani a gyári fényképező képméretét?
-
Taci
addikt
válasz
Tybike81 #14930 üzenetére
Itteni ajánlás után én ezeket rendeltem meg AliExpress-ről:
[link]
[link]Viszont csak tartalékba, mert elsődlegesen ez megy rá:
[link]Az előbbieket itt ajánlotta valaki, és írta is, hogy az ujjlenyomatolvasó is működik velük (újra fel kell ismertetni a felhelyezés után, valószínűleg).
Az utóbbit pedig azért vettem meg, mert a Note8-amon is ilyet használtam, és közel 2 évet volt/van rajta, nagy megelégedésemre. Erre még nem raktam fel, szóval csak remélem, hogy működik az ujjlenyomatolvasó is vele. -
Gara68
tag
válasz
Kleroo #14927 üzenetére
+1
BlackBerry fanként, mikor a Huawei bevezeztte az android 9-en a gesztus vezérlést, azt gondoltam végre újra "haza értem". Mate20 Pro után itt az az S10+ gesztusa valóban fapados. Én is azt gondolom a 2.0-ban bevezetendő gesztusnak már az 1.1-ben jelen kellett volna lenni, mint ahogy a konkurenciánál... -
amzso
tag
Nektek nem szokott furcsán működni az adaptív fényerő? Én azt vettem észre, hogy gyakran ha sötétből megyek világosba, akkor nem emeli a fényerőt. Ilyenkor ki-bekapcsolom az adaptívot, és egyből korrigálja magát. S10e októberi frissítéssel.
-
dkovizoli
addikt
Valakinek esetleg feldobta már a német béta lehetőséget a members? Nyilván, aki olyan régiósat használ.
-
dkovizoli
addikt
válasz
NavySeal #14919 üzenetére
Mindig adnak hozzá kis stickert, amit odaillesztesz a hangszóróra mielőtt elkezded a műveletet. Egyébként én papírtörlővel fel szoktam itatni az esetleg kicsurranó ragasztót közben. De nem sok az sem. Inkább oldalt szokott kijönni, mint fent vagy lent. De oda kell figyelni azért.
-
dancsuri
veterán
válasz
Sirandrish #14850 üzenetére
-
Markizmark
addikt
Most tűnt föl, csak a 60fps-sel (mindegy h FHD vagy UHD) felvett videókat lehet a gyári alkalmazással szerkeszteni? Ami sima 30 fps-sel készült, annál nem mutatja a kis cerkát a galériában.
-
NavySeal
senior tag
válasz
dkovizoli #14917 üzenetére
Köszi, nem is vettem sértőnek, hisz unalmas lehet egy-egy új topiktárs kérdése egy régebbi tagnak már sokadszorra...
UV-s cucc nem folyik be a hangszórókba?
Flip tokot tutti nem akarok, csak normált. Viszont így előre is kell majd védelem ismerve magamat és a gyerekeimet -
dkovizoli
addikt
válasz
NavySeal #14915 üzenetére
N3m azért és nem úgy mondtam. Azért közel 15000 hozzászólást nem egyszerű végigolvasni. Dícsérik a Whitestone dome glasst. Az nem olcsó. Sokan használunk uv ragasztós üveget, ami néhány dollár a közismert netes külföldi oldalakon. Nekem pont tegnap védte meg egy esés során a kijelzőt. Rendeltem is gyorsan még belőle.
-
jacis
nagyúr
Vagy utána
-
jacis
nagyúr
[link]
Jó lesz ez 👍😊 -
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Rákeresve a topikban nem találtam egyértelmű választ a kérdésemre: Van lehetőség üvegfólia használatára? -
Kleroo
veterán
válasz
guriga1234 #14907 üzenetére
Korul tudnad irni miben jobb a sima 4k hdr-hez kepest?
Az baj h ossze lett mosva a hdr mint kepalkltasi technologia, a par eve bejott TV featurrel. Hisz a hdr kvazi annyit jelent h rohadt nagy dinamikaju keped van. Nincs kieges, nincs bebukas. Na ezf evek ota tudjak a telok, kisse tulszinezett es valoszerutlen kepeket eredmenyezve. Nno es az s10 emelle tudja a TVkhez bevezetett HDR techet, jatszva a fenyerovel, kontraszttal. Csak kivancsi volnek miben tud jobb lenni a sima hdrnel a hdr10+. (Mert szerintem alapbol is bitang jo, nincs annyira jo erzekeloje egy telonak h hdr10 elonyeit megvillantsa, az inkabb egy RED szintu cucc lenne... :D ) -
guriga1234
addikt
válasz
Kleroo #14894 üzenetére
Igen, én csináltam sok videót így. Tény, hogy ezeket a felvételeket olyan tévén kell megnézni, ami támogatja ezt a formátumot, ellenkező esetben lehet, hogy a tévé mediaplayere nem is tudja lejátszani. A telefon egyébként át tudja konvertálni ezeket a videókat meglepően gyorsan hagyományos formátumra, ami már bárhol nézhető.
A HDR10+ videók, amiket a telefon készít, döbbenetesen jók. -
akooos
veterán
-
tothl
addikt
Meg is találtam kiváló Lebara karimat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged