- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz rbertkrl #17100 üzenetére
"volte meg eszi az akksit"
Szerintem a 2G óta nem volt semmi a 4G+VoLTE kombináción kívül, ami ilyen energiatakarékos lett volna.
Épp az a lényege a VoLTE-nek, hogy a szuperül sikerült 4G-t kiegészíti azzal, hogy nem vált vissza 3G-re híváskor (a hálózatváltás rendkívül sok időt és energiát felemészt). Maga a VoLTE külön nem fogyaszt áramot, hiszen a 4G-re épül, azt egészíti ki. Ha ebben az esetben nálad mégis ez történik, akkor inkább a gyenge 4G lefedettség játszhat közre (pl. folyamatosan küzd a 4G hálózaton maradásért a készülék).Szóval szerintem ha a kávé az istenek itala, akkor a 4G+VoLTE pedig az istenek mobilszolgáltatása
-
Almonen
aktív tag
-
-
dkovizoli
addikt
válasz rbertkrl #14966 üzenetére
Egyelőre még nem sikerült elérnem a béta programot, pedig DBT CSC-n vagyok. Olyan , mintha ott sem terítenék még. Az xda-n sincs még zip sem. Amúgy csak a német rom nem elég, a telefon régiójának is át kell állni németre. Ahhoz meg ha nem azon vagy, kell német sim is. Plusz régióváltás fr-el jár.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz rbertkrl #14966 üzenetére
Nekem azt mondták a szervízben hogy van, ad a Samsung, csak keveset..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Apple notebookok
- Nyaralás topik
- Vissza a PC Masterrace-re
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...