- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
Markizmark #30418 üzenetére
Ott a Bixby rutinok, pont erre való
-
jano_77
nagyúr
válasz
Markizmark #30351 üzenetére
Nekem ez a feketedés mindig telefonáláskor jön elő! Nem tudom esetleg másnál, ahol jelentkezett ugyan ez a probléma, ott mikor figyelhető meg!? Hátha ez hozzásegíthet a megoldáshoz vezető úthoz.
Nincs fent új telefon app, ugyan azt használom amit korábban is - gyárilag fentlévőt
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #30351 üzenetére
Én meg erre írtam, amit írtam:
"Szerintetek mitől lehet ez, haldoklik a kijelző?" -
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #30347 üzenetére
Hát ez az.
-
nokiauser
aktív tag
válasz
Markizmark #29572 üzenetére
Igen, azonnal megoldotta.
-
nokiauser
aktív tag
válasz
Markizmark #29538 üzenetére
Ezt én is megszívtam, de rájöttem az okára. A wifi-beállítások vége felé be lehet állítani, hogy at adott hálózathoz a saját mac-címét adja-e meg vagy egy random címet. Nyilvános hálózaton ez jól jön, de az otthoni wifivel lehet gond, érdemes átállítani saját mac-re.
-
Jadro
veterán
válasz
Markizmark #29538 üzenetére
Nekem sima S10-re hibátlanul felment a frissítés és igaz hogy csak egy darab (itthoni) wifi-n teszteltem, de ez sem bugos. Jelszót sem felejtette el.
-
Robesz82
friss újonc
válasz
Markizmark #26142 üzenetére
Köszönöm a tippet, nàlam is megoldòdott a problèma ezekkel a lèpèsekkel ( kamera (fènykèpező ->adatok törlèse, kèpszerkesztő->adatok törlèse, kamera ->ùj szűrő,mentès. Minden bezàr, majd kinyit ès minden ok)
-
válasz
Markizmark #26142 üzenetére
Én 19-es LG-vel próbáltam, ment, szerintem csak a screen mirroring kell neki. De próbáld ki, szerintem 90% hogy menni fog.
-
dancsuri
veterán
válasz
Markizmark #23133 üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #22782 üzenetére
Attól függ, mit értesz hirdetések alatt a fb-on.
-
mihail38
senior tag
válasz
Markizmark #22782 üzenetére
Nem csak ezeken, ha nem a youtube-on sem tudja blokkolni
-
vg
addikt
válasz
Markizmark #22295 üzenetére
Ez nem tréfa, ez konkrétan átbaszás. Mindegy.
-
laci1892
őstag
válasz
Markizmark #22269 üzenetére
Valaki Telekomosként, kapott már frissítést¿ ?
-
Firka30
tag
válasz
Markizmark #21367 üzenetére
Köszi!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Markizmark #21308 üzenetére
Bocsi, hogy belekérdezek, de szeretném megkérdezni, hogy BW engedi hallani a környezeti zajt? Olyan (tws) bt fülest keresek, de a Buds számomra túlárazott és most felcsillant a szemem :) Köszönöm!
-
Kitti14
csendes tag
válasz
Markizmark #21308 üzenetére
És mennyire kényelmes? Nekem az ilyen agybadugósok mindig csúsznak ki a fülemből
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Markizmark #20717 üzenetére
316.58MB, semmi extra.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Markizmark #20612 üzenetére
Soha nem éreztem melegnek a telefont de még langyosnak se, szóval ne illesztgesd ilyennel az embert
-
laci1892
őstag
válasz
Markizmark #20612 üzenetére
Igen pont a melegedés miatt kérdezem, hisz indukciós. De akkor lehet hanyagolom. A gyári samsungban sincs venti.
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #20260 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de a digitális kapcsolós órád valószínűleg közel annyit fogyaszthat, mint amennyit a töltők fogyasztanának abban az esetben, ha 100% töltöttségen tartaná az eszközeid. Ráadásul azok egész nap mennek, a töltőd meg még talán kevesebbet is eszik, ha nincs rajta a telefon/óra. Tehát pusztán energia megtakarítás szempontjából szerintem felesleges ezzel bajlódnod. Bár nyilván ez tök szubjektív, ha neked így szimpatikusabb, akkor természetesen tégy így, bajod nyilván nem lesz tőle.
Én egyébként nem tartom bedugva a töltőket, nem szeretem, ha feleslegesen lógnak ki a falból. És ez nálam nem/sem energia megtakarítási ok, hanem egyszerűen nem szeretem a felesleges dolgokat. -
Keem1
veterán
válasz
Markizmark #20260 üzenetére
Huhhh... ez már tényleg perverziónak számít
Nyugi, egy liítum akksit egyik telefon se tartja folyamatosan 100%-on. Nem állok nekik papolni, de ha lesz egy kis időd, guglizz rá arra, hogy "how lithium-ion batteries charge".
Meglepő dolgokat fogsz tapasztalni.Néhányan túlspilázzátok ezt. Töltsétek amikor jó, ne fossatok hogy lemerül-e (konnektor a lakatlan szigetek kivételével van, de egy power bank se nagy összegű beruházás), és nyugodtan rajta hagyhatjátok éjjel is. A töltőt nem kell kihúzni használaton kívül (az idle fogyasztás minimális), a kapcsolóüzemű tápegységek nem "üzemelnek" folyamatosan, fogyasztás nélkül is.
Egyszerűen csak használjátok és ne aggodalmaskodjatok mindenen, higgyétek el, a mérnökök se hülyék, akik ezeket tervezték
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Markizmark #20249 üzenetére
Gyári galériába a videókra kell menni és ott már egyértelmű.
-
Atlantis
veterán
válasz
Markizmark #19833 üzenetére
Annak is vannak hátrányai.
-
tibbike01
őstag
válasz
Markizmark #19831 üzenetére
Gmail
-
alexy92
aktív tag
válasz
Markizmark #19650 üzenetére
Akkor rá kell dugnom a gépre?
-
TODI1111
veterán
válasz
Markizmark #19567 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz
Markizmark #19510 üzenetére
Magyarul is használhatod ha akarod. [link]
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #19513 üzenetére
UPDÉT:
Digitális AOD órát beállítva fasza ... -
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Dehogynem, tökéletesen működik AOD nélkül a kamera körüli jelzés, nézd át megint a beállításokat
-
sgeza
veterán
válasz
Én úgy értelmezem, hogy a beállításokban található első lehetőség éppen ez.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Markizmark #19492 üzenetére
Amit tehetsz, hogy feltelepíted a fix for edge lightning appot és akkor minden appnál működni fog, vagy más appot használsz a gyári helyett pl AOD Notify vagy Always on Edge.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Markizmark #19492 üzenetére
Viber nálam megy az email app benne van a listában csak én nem azt használom, amúgy semmire nem való ez a világítószélek
jo lenne ha nem egyet jelezne csak.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Markizmark #18965 üzenetére
De az csak a tmobil, TMH szoftveres telefonok kapták. OXM csoport nem kapott. Tehát a jelenlegi esetben nem számít. Ezért nem is említettem.
-
tibbike01
őstag
válasz
Markizmark #18866 üzenetére
Az újlenyomat olvasó hogy szuperál vele?
mSchumi87: ebből nekem az jön le, hogy semmi értelme az alacsonyabb felbontást használni, mivel akku időben nem segít.
-
gyarmatinic
tag
válasz
Markizmark #18863 üzenetére
én általában amit MPLlel rendelek rendelek másnapra itt van, és a Posta még dolgozik kedden is délelőtt
-
akooos
veterán
válasz
Markizmark #18802 üzenetére
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #18785 üzenetére
Nem nullázza mert már éjfél elmúlt és mutatja rendesen . Droid 10-en jól jön a gyári átláthatatlan helyett .
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #18729 üzenetére
Most teljes feltöltés óta tökéletesen egyformán méri a kijelző időt a gyári akkumulátor alkalmazással ( Samsung A70-en tesztelve mert azon még Android 9 van és össze tudom hasonlítani). Most telepítettem s10+-ra is és így látni fogom mennyi a sot Android 10-en . Amúgy éjfélkor nem nullázza ugye?
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #18729 üzenetére
Tesztelem pár napig A70-en (itt tudok viszonyítani mennyire pontos vagy tér el gyári akkumulátor alkalmazás értékeihez képest) és ha beválik telepítem s10+-ra . 10-es droidon nagyon elcseszték ezt a gyári akkustatisztikát . Komolyan nem értem miért jó így .
-
Imi1981
veterán
válasz
Markizmark #18721 üzenetére
Ez link ? Mert egy csomó ilyen alkalmazás van és általában semmire se jók .
-
-Ben-
veterán
válasz
Markizmark #18705 üzenetére
Nekem XEH és nem volt FR. Nincsenek komoly problémák, simán felment a 10-es robot és rendben működik. (Telekomos vagyok)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Markizmark #18617 üzenetére
Erre céloztam
-
válasz
Markizmark #18611 üzenetére
az komoly lehetett
-
KZP
őstag
válasz
Markizmark #18351 üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #18351 üzenetére
De volt. Viszont most én sem találom. Kapcsold ki és vissza az adaptív fényerőt, szerintem akkor újrakezdi!
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #18233 üzenetére
Galaxy Store. Egyébként már tegnap megjött, bár ennek nincs jelentősége.
-
melan
senior tag
válasz
Markizmark #18233 üzenetére
Reggel kiírta a telefon,vhigy samsung one ui 2 frissítve, de rábökve nem jött fel semmi.
-
vg
addikt
válasz
Markizmark #18038 üzenetére
Valóban!
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #17909 üzenetére
Annak semmi köze hozzá. Simán vissza lehet általában lépni, kivéve, ha gyökeresebb változás van a firmware-ben (talán, amikor a bootloader is frissül?). De ilyenkor írják is, hogy erről nem lehet visszalépni. De arányaiban az ilyen pontok sokkal ritkábban vannak, mint a sima frissítések, és nem feltétlenül kapcsolódik főverzió váltáshoz.
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #17896 üzenetére
Lehet, hogy így van, de önmagában a főverzió váltás még nem feltétlenül indokolja.
-
hubertus33
tag
válasz
Markizmark #17895 üzenetére
oké köszi az infót
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #17889 üzenetére
Miből gondolod, hogy nincs downgrade?
-
hubertus33
tag
válasz
Markizmark #17889 üzenetére
Nincs semmi gondom csak pont attól féltem hogy ugrik a garim vagy ha isten ne adja valami gond lesz vele és szervizbe kell vinni szarakodni fognak mert gyárilag TMH-s rom volt rajta... Ettől nem kell tartanom?
-
válasz
Markizmark #17746 üzenetére
igen
-
vohanyi
senior tag
válasz
Markizmark #17746 üzenetére
igen, de. 9-től OTA-n 10-es XEH frissítés elindult.
-
penge101
csendes tag
válasz
Markizmark #17427 üzenetére
Köszi, tényleg el is felejtettem, hogy azt az újjal állítottam be hozza. Ezer köszönet
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
Markizmark #16981 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat. Akkor hivatalos forgalmazótól veszem, nem játszok a garanciával. nem lennék nyugodt. Egyébként itt az aprón mrxxx árulja. De akkor ez sántít kissé nekem így már. Samsung experience store-ban a sima s10 200k az a legjobb ajánlat most....... Azt hiszem az lesz mégis csak.
-
petrson
senior tag
válasz
Markizmark #16846 üzenetére
Ebbe én is belefutottam már és a fórumon kérdeztem rá. Ugyanígy éreztem magam én is
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Semmi pánik, szerintem mindannyian jártunk már így, vagy hasonlóan.
-
nagyj74
senior tag
válasz
Ne foglalkozz vele, mind így tanuljuk a szakmát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Markizmark #16834 üzenetére
Ha elhúzod, elvileg eltűnik, és csak újraindításkor jön vissza.
-
rajd
tag
válasz
Markizmark #16832 üzenetére
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #16832 üzenetére
"folyton ott az ikonja a sarokba" - én ott nem látok semmilyen ikont.
-
zgospel
őstag
válasz
Markizmark #16799 üzenetére
Köszi a gyors választ. Tekintve hogy kb fél éve jelent meg a telefon így már csak másfél lenne hátra, az nem sok
-
petya220
senior tag
válasz
Markizmark #16340 üzenetére
Hát jó, én csak most láttam meg, előző verzióban ÉN nem láttam
Lehet, hogy nem volt akkor töltőpadon előtte -
tothl
addikt
válasz
Markizmark #16335 üzenetére
Nem jelent meg a menüpont.
-
petya220
senior tag
válasz
Markizmark #16335 üzenetére
-
petya220
senior tag
válasz
Markizmark #16229 üzenetére
Allee? Ott van egy Samu bolt, az jó lesz?
Béta rendszerrel nem fognak b@szogatni?Én amúgy nem értem ezt a hibát!
Sima töltővel (Samu, LG, xiaomi ) 0.4-0.5 amper, Nintendo töltővel meg a fastcharge is megy! A gyárival nincs fastcharge + csak 0.4 amper...
Miért tudja a Nintendo normálisan tölteni? Én ezt nem értem.
Kábel és kábel között is van különbség, de hogy mindegyik ugyanazt produkálja.... :W (Gyári, Baseus, Huawei) -
-Ben-
veterán
válasz
+1
Telekomot jobb elkerülni. -
lasse001
senior tag
válasz
Igazad van
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #16179 üzenetére
Nem tudok róla. Én kikapcsoltam, mert ez így egy rakás fos.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #15377 üzenetére
Rollei
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #15322 üzenetére
Nem erről van szó sajnos. Teljesen rendben van a térerő, elég masszív a router. De ugyanabban a szobában, nyílegyenesen rálátva is határozott a különbség a kettő között. Egyértelműen ebből (mármint a 2,4 kontra 5-ből) fakad a probléma, nem külső jellemzők miatt. De nem tudom, mi okozza. Majd a 10-es Android érkezésekor újrarakom.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #15025 üzenetére
"Ha valaki nagyon szeretne rá vigyázni, akkor 40% alatt tegye töltőre és 80-nál húzza le." - baromság. Mindig akad valaki (most épp te), aki ezzel jön, pedig ettől semmivel sem lesz tartósabb az aksi.
Saját példa: kizárólag vezetékes (nagy ritkán vezeték nélküli) gyorstöltéssel töltöttem eddig mindig a korábbi telefonokat (és a mostanit is), 20% körül tettem a töltőre és 100%-ig töltöttem. De minden töltés után mindig kikapcsoltam a telefont és 10-20 mp múlva kapcsoltam megint vissza. 3.5 év után is teljesen jó a telefon. -
dkovizoli
addikt
válasz
Markizmark #15025 üzenetére
Szerintem ha úgy használja valaki, hogy 40-80 közt tartogatja, akkor sem fogja tovább bírni. Ráadásul állandó stresszben lesz, hogy hú most fel kell raknom, hú most le kell vennem. Két és fél éves s8+-om mai napig jól bírja, pedig néhány eset kivételével mindig 100%-ra töltöm, legtöbbször éjjel, van hogy wireless töltőn. Szinte mindig csak 5-10%-on került töltőre, mégis kutya baja. Új kora óta az enyém és ez a tapasztalatom. Nagyjából ugyanez megy az s10+-al is. Sőt az ezeket megelőző készülékeim is így voltak kezelve. Még eddig csak a G5-ben lett akksi cserélve. Pedig van pár régebbi is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Markizmark #14964 üzenetére
Kipróbáltam hogy az asszony P30 proját még ráteszem..azt tölti, meg a Galaxy Watchomat is gond nélkül elkezdte teló melett tölteni.
-
hyperspace
őstag
válasz
Markizmark #14381 üzenetére
Ma reggel jött meg T-s s10+-ra az ASH7.
-
thamasz
senior tag
válasz
Markizmark #14402 üzenetére
A hifi minőségen felül is van egy lépcső a Tidalban, a Master minőség. Nagyon királyul szólnak a zenék. Most bővítettem a családi csomagra, hogy ne csak én használhassam ki. Nemrég óta a telekom mobil internet csomagokban ingyenes a Tidal zene streamelés, így már a kocsiban út közben is Master minőségben szól a zene. Végre, ez már valami olyasmi lehetőség ami miatt szívesen csengetem a havi díjat. Amúgy offline is lehet letölteni a zenéket a telefonra. Tidal Pc- alkalmazás is van. Az androidos USB Audio Player Pro pedig eléri a Tidal accountot, és az USB porton kiadja a zenét változtatás nélkül (bit perfect mode) az USB külső DAC-ra, na így aztán már sokszor leesik az állam miközben fejgallgatón hallgatok zenét .
-
Luser2000
addikt
válasz
Markizmark #14402 üzenetére
Van diákkedvezmény is (ha esetleg ...)
Van családi opció is, max 5 userre."High fidelity sound is uncompressed music files. TIDAL HiFi relies on FLAC, a more robust and realistic streaming format. MP3 files are compressed to decrease file size but also take out any extra details which can cut quality. FLAC offers CD-quality audio in its purest form. ...tovább..."
-
Luser2000
addikt
válasz
Markizmark #14397 üzenetére
TIDAL bizony. Az igazi loszlesz fizetős, de nem fájós.
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #14397 üzenetére
Tidal?
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #14390 üzenetére
Nem próbáltam, de 2 router van egymás mögött, mindkettőt át kéne állítanom, de félek tőle, hogy az az egyebekbe (nem részletezem) is bekavarna. Oldja meg a digi!
Egyébként meg a fw frissítéseket t-ről is le tudom tölteni, tehát igazából ez engem csak mellékesen érint, de mint hibát itt jeleztem.Nálam a tévével nincs gond (van digis és t-s is, mindkettő okés).
-
bigsee
addikt
válasz
Markizmark #14256 üzenetére
Vagyok! Első rész:
1 lépes: biztonági mentés. Ha ezt sz.gépen csinálod, akkor később már nem kell USB drivert telepítened,
2. lépés: leszeded a kellő FW-t ( [link] S10-em van nekem, neked nem tudom mi), itt leírták, honnan, én tegnap este leszenvedtem a Samfirmware.ről,
3. lépés: kell egy megbízható (gyak. laptop) windows-os gép. Arra leszeded az Odint ( [link] ), és kicsomagolod. Én a C:\Odin könyvtárba csomagoltam ki,
4. a lejött FW-t szintén kicsomagolod, én a C:\Odin\FW könyvtárba tettem,
5. lépés: a telót download módba teszed: lekapcsolod, majd bal kéz hüvelykkel lenyomod Bixby+VolDown gombokat és a másik kezeddel szépen ráUSB-zed a gépre (a teló addig nem kapcsol be, amíg rá nem dugod USB-n!),
6. lépés: a telón kapsz egy figyelmeztetést:
A VolUp gombra - ahogy írja is - indul el a DL mód (Continue). Ekkor ez jön:
Ez a DL mód!Folytatjuk...
-
dkovizoli
addikt
válasz
Markizmark #14235 üzenetére
Ha az emlékeim nem csalnak, pont ma reggel került szóba az s10e TMH -ról XEH-ra.
-
bigsee
addikt
válasz
Markizmark #14240 üzenetére
Délután összeírom, most pihennem kell (ebéd)
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Markizmark #14240 üzenetére
Nem feltétlen neked, de az elmúlt napokban tényleg sokszor le volt írva
-
dkovizoli
addikt
válasz
Markizmark #14148 üzenetére
Ja, igen.
csak itt a szolgáltatói az XEH.
-
válasz
Markizmark #14087 üzenetére
-
thamasz
senior tag
válasz
Valahol itt lehetne megfogni a dolgot, mi az, hogy egyes vásárlóit hátrányba hoz a telekom azokkal a vásárlóival szemben, akiknek rendesen frissülő és új szolgáltatásokkal bővülő készüléket ad el? Mert az itteni hozzászólások alapján nagyon úgy néz ki, hogy kétfélét adtak el az S10 típus(ok)ból. Lehet, hogy ők sem akartak már saját rommal vesződni és véletlenül volt csak egy TMH romos szállítmány, és elfelejtették, hogy frissíteni kellene?
Egyébként most végignéztem az ODX csoportba tartozó összes CSC-t, és mind júliusi biztonsági szinten van, kivéve a magyar telekomot, ami egyedül júniusin ragadt.
A DTM rom segítségével home csc-vel frissítettem is legalább júliusira.
Ugyanezt csinálják a tőlük vett galaxy watch-al is, arra is vannak már kint jó ideje frissebb romok, de mégsem kapjuk meg. -
Gara68
tag
válasz
Nem vagyok nagy Samu mágus. Az utolsó Samsung készülékem Galaxy S2 volt. Utána BlackBerrry és mostanáig csak Huawei. Azért írom ezeket, mert bár anno még az ős nokiás korszakban hallottam az odin-t meg a főnixet ( nekem mind a kettő mitológia
) emlegetni, de se akkor se azóta nem használtam, szóval ez az S10+ is abban az állapotban van, ahogy azt a dobozból kivettem.
Egyelőre nem is tervezem a piszkálását, ha ilyen ütemben kapom a frissítést hozzá.
Az első bekapcsolálásnál júniusi (júl.-i?) frissítés volt, amit bekapcsolás után nem sokkal frissített aug.-ra, ma pedig szept.-re.
Ha beállna idővel csak közel annyira az akksi mint a Mate20 Pro és a kamera is valamennyire utolérne, teljesen elégedett is lennék. -
válasz
Markizmark #14070 üzenetére
Nekem júliusban is simán XEH rommal adta a Telekom.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
Markizmark #14070 üzenetére
Pedig én is rögtön premierkor vettem, elő volt rendelve, sajnos mégis TMH.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz
Markizmark #14049 üzenetére
Most hogy megjött XEH-re azt gondoltam hamarosan mi is megkapjuk, ezek szerint még most sem?
-
kcsa
veterán
válasz
Markizmark #14049 üzenetére
Bár teljesen együttérzek veled, de szvsz sehol senki nem vállal kötelezettséget a frissítésekre. Nyilván nem véletlenül.
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #13887 üzenetére
Logikusan valóban. Szerencsére a gyakorlatban nem kellett még ezt kipróbálnom.
-
Almonen
aktív tag
válasz
Markizmark #13845 üzenetére
Nem hiszem érnénk vele sokat
már bánom nem szóltam nekik XEH telefont hozzanak nekem ki a raktárból xD
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Markizmark #13840 üzenetére
Nem kell formázni, megmarad minden.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Markizmark #13838 üzenetére
... és akkor is a júniusi jött meg, nem?
Nekem is TMH-s volt, de inkább felrakom én is manuálisan. -
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #13392 üzenetére
Semmi baja nem lesz. Ha feltölti, abbahagyja a töltést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged